Anzet A/S åbner kontor i Slagelse og byder velkommen til Christina Campanella

Anzet A/S åbner kontor i Slagelse og byder velkommen til Christina Campanella

Anzet A/S åbner kontor i Slagelse og tager endnu et skridt mod at styrke vores tilstedeværelse i Danmark ved at åbne et nyt kontor i det attraktive erhvervsområde. Dette markerer en vigtig milepæl for os og bidrager til vores indsats i at betjene kunder i hele landet.

Det nye kontor i Slagelse er strategisk placeret for at imødekomme efterspørgslen fra virksomheder og organisationer i regionen. Med denne udvidelse kan vi skabe et endnu tættere bånd til lokale partnere og samtidig tiltrække nye kunder.

 

Vi byder velkommen til Christina Campanella som Salgsansvarlig

For at styrke salgsindsatsen i området byder vi velkommen til Christina Campanella, som har adskillige års salgserfaring og er klar til at lede salget i området. Christina Campanella vil arbejde tæt sammen med vores erfarne Salgschef, Rolf Kuhre, for at samarbejde med nuværende kunder, udforske nye forretningsmuligheder og udbrede kendskabet til Anzet A/S i hele Danmark.

”Jeg har set meget frem til at arbejde sammen med det dygtige team her i Slagelse og til at blive en del af den imponerende rejse, som Anzet A/S er på. Vores mål er at skabe værdifulde forbindelser med vores kunder og positionere Anzet A/S som en førende aktør på markedet. Der er store muligheder i Slagelse og omegn, og jeg ser frem til at besøge både nye og bekendte kunder.” – Christina Campanella, Salgsansvarlig i Anzet A/S.

 

Strategiske partnerskaber og regional vækst

Anzet A/S har altid været engageret i at opbygge stærke forbindelser og partnerskaber med virksomheder over hele landet. Åbningen af kontor i Slagelse er i tråd med vores mål om at støtte lokal og regional vækst. Lisbeth Thomsen bliver Afdelingsleder for Slagelseafdelingen, og vil bl.a. administrere den daglige dialog med kunder i området.

“Vi ser virkelig frem til at udvide vores tilstedeværelse i Slagelse og omegn. Det nye kontor giver os mulighed for at være tættere på vores kunder og samarbejdspartnere i området. Med vores erfarne salgsteam er vi sikre på at kunne imødekomme behovene hos vores nuværende og kommende kunder” – Simon Larsen, CEO for Anzet A/S.

 

Engagement i lokale indsatser

Anzet A/S er ikke kun fokuseret på forretningsmæssig succes, men også på at være en aktiv deltager i det lokale samfund. Vi har planer om at engagere os i forskellige sociale og miljømæssige initiativer i Slagelse og omegn for at styrke båndene til det lokale samfund.

Vil I høre mere om, hvordan vi kan hjælpe jer med at finde jeres nye kollega eller med HR-løsningerne, så kontakt Christina Campanella på tlf. 29 43 77 33 eller mail: cc@anzet.dk

Skulle du gå hen og blive syg, er det meget vigtigt at du:

  1. Ringer til os hver dag på telefon 7370 7083. Du skal ringe til os en time før du skal møde ind på daghold, er det aften-/nathold, så ring om formiddagen senest kl. 12:00, så vi kan nå at finde en evt. afløser for dig. Bliver telefonen ikke besvaret, så læg en besked.

  2. Senest kl. 13:00 på din første sygedag fremsender tro og love-erklæring til os. Klik her

  3. Giver os besked senest kl. 14:00 om du er klar til at møde på job igen den efterfølgende dag