Anzet A/S byder velkommen til Christopher Sunddahl som ny Rekrutteringschef

Anzet A/S byder velkommen til Christopher Sunddahl som ny rekrutteringschef. Anzet A/S vokser og med Christopher styrker vi vores strategi og følger vores forretningsplan. Med tilgangen af Christopher styrker vi det nuværende rekrutteringsteam, som allerede i dag leverer solide præstationer.

 

”Vi er meget begejstrede for at have Christopher med i forretningen. Hans entusiasme for nytænkning, samt udvikling vægtes højt hos os. Anzet A/S leverer unikke løsninger og bidrager positivt til vores kunders bundlinje. Med fokus på at skabe innovative rekrutteringsløsninger, vil vi med Christopher intensivere udviklingen og vækste vores rekrutteringsforretning med endnu flere kollegaer. Det glæder mig at byde Christopher velkommen, og jeg ser frem til et godt samarbejde.” – Simon Larsen, CEO Anzet A/S.

 

Christopher har flere års erfaring fra branchen, hvor han har været tilknyttet en af landet større bureauer.

 

For Christopher er kunder og kandidater i fokus. Hans vision er at skabe forretning, men fastholde virksomhedens kerneværdier. “Vi skal tale med vores kunder og følge udviklingen omkring os for at sikre, at vi altid er i front” – Christopher Sunddahl, Rekrutteringschef i Anzet A/S

Samtidig udtrykker Christopher taknemmelighed for den varme velkomst, han har modtaget, og for det udarbejdede onboardingprogram, der har gjort hans start overskuelig og ligetil. Med et kig ind i de andre afdelinger har Christopher tidligt i processen fået en forståelse af, hvordan vi sørger for at afdække vores kunders behov 360 grader.

 

”Anzet A/S har oplevet en stor vækst og er en betydningsfuld aktør i branchen. Jeg ser frem til at tage en aktiv rolle i den fortsatte udvikling af rekrutteringsafdelingen og udforske nye koncepter for at se, hvordan vi kan udvikle os yderligere.” – Christopher Sunddahl, Rekrutteringschef i Anzet A/S.

 

Anzet A/S stræber efter at levere det bedste match og bidrage positivt til vores kunders bundlinje.

Christopher kan kontaktes på tlf. +45 81 77 46 36 eller mail cs@anzet.dk

Stort velkommen til Christopher hos Anzet A/S. Vi ser frem til et produktivt samarbejde og glæder os til fremtiden.

Skulle du gå hen og blive syg, er det meget vigtigt at du:

  1. Ringer til os hver dag på telefon 7370 7083. Du skal ringe til os en time før du skal møde ind på daghold, er det aften-/nathold, så ring om formiddagen senest kl. 12:00, så vi kan nå at finde en evt. afløser for dig. Bliver telefonen ikke besvaret, så læg en besked.

  2. Senest kl. 13:00 på din første sygedag fremsender tro og love-erklæring til os. Klik her

  3. Giver os besked senest kl. 14:00 om du er klar til at møde på job igen den efterfølgende dag