Anzet A/S byder velkommen til Gitte Spandet

Vi er glade for at kunne byde velkommen til vores nyeste tilføjelse til salgsteamet, Gitte Spandet, som er Salgsansvarlig for Øst- og Sydsjælland samt Lolland Falster. Med mange års erfaring bringer Gitte værdifuld viden med sig, der vil bidrage til vores fortsatte vækst og ambitiøse planer om at levere førsteklasses service til vores kunder.

Som vores nye Salgsansvarlige vil Gitte primært fokusere på at servicere virksomheder på Øst- og Sydsjælland samt Lolland Falster. Hendes tiltrædelse følger strategien og vil styrke vores tilstedeværelse i dette område og sikre, at virksomheder får den optimale support og rådgivning.

Vi er allerede til stede på hele Sjælland og Lolland Falster med hovedsæde i Næstved, kontorer i Slagelse og Greve samt onsite kontorer hos flere af vores kunder. Vores strategi er at være nærværende og lydhøre over for virksomhedernes krav, hvilket er afgørende for Anzet A/S’ succes, og ansættelsen af Gitte vil yderligere styrke dette engagement.

CEO, Simon Larsen, forventer, at Gitte sammen med resten af medarbejderne vil løfte Anzet A/S yderligere. “Gitte bringer en unik kombination af erfaring og energi til vores virksomhed, og vi ser frem til hendes bidrag til at opfylde vores kunders behov på højeste niveau. Vi er utroligt heldige at have så dygtige og dedikerede kollegaer. Alle yder en fantastisk indsats, og vi har en fantastisk kultur, som vi værner meget om.” – udtaler Simon Larsen.

Gitte Spandet selv er også begejstret over at være en del af Anzet A/S og er allerede imponeret over modtagelsen fra hendes nye kollegaer og det omfattende onboardingprogram. Hun siger: “Det er fantastisk at være en del af en virksomhed med så stor drive og ambition. Jeg ser virkelig frem til at bidrage til vores fortsatte succes og hjælpe vores kunder med at opnå deres mål.” Gitte roser desuden Anzet A/S’ dedikation og passion og ser frem til at arbejde sammen med dygtige kollegaer.

Med Gitte Spandets tiltrædelse styrker Anzet A/S sit engagement i at levere førsteklasses service og skræddersyede HR-løsninger. Hendes erfaring og energi vil være afgørende for at opfylde vores vækstambitioner og fortsatte succes på markedet.

To personer i business tøj, der kigger ind i kamera

Skulle du gå hen og blive syg, er det meget vigtigt at du:

  1. Ringer til os hver dag på telefon 7370 7083. Du skal ringe til os en time før du skal møde ind på daghold, er det aften-/nathold, så ring om formiddagen senest kl. 12:00, så vi kan nå at finde en evt. afløser for dig. Bliver telefonen ikke besvaret, så læg en besked.

  2. Senest kl. 13:00 på din første sygedag fremsender tro og love-erklæring til os. Klik her

  3. Giver os besked senest kl. 14:00 om du er klar til at møde på job igen den efterfølgende dag