Anzet A/S deltager ved Royal Run i Næstved – Personalekonsulent Amel Stenholm Møller træner op

Anzet A/S er glade for og stolte af, at Næstved er en af de udvalgte byer, som Royal Run kommer til i år. Vi kommer selvfølgelig og deltager, hvor vores medarbejdere løber 5 km ruten mandag den 6. juni. En af Anzet A/S’ medarbejdere er blevet ramt ekstra på konkurrencegenet, og hun har derfor tilmeldt sig en af Næstveds lokale løbeklubber.

 

Personalekonsulent, Amel Stenholm Møller fortæller:

”Jeg er flyttet fra Vedbæk til Næstved i Maj 2021 sammen med mand og børn. Børnene er faldet godt til på deres nye skoler og jeg var så heldig at få job hos Anzet A/S, vikar og rekrutterings firma nede på Axeltorv.  Vi besluttede hos Anzet A/S at lave en medarbejder dag og tilmelde de medarbejdere der havde lyst til at løbe Royal Run og resten står som heppekor, og jeg fik som det konkurrencemenneske sagt, at jeg da var klar på 5 km løb. Jeg glemte bare at jeg ikke havde lavet motion siden jeg flyttede til Næstved. Tilfældigt møder jeg en løber en lørdag morgen fra HG. Vi kom i snak og hun fortalte mig at der blev startet ny begynder hold hos HG i forbindelse med Royal Run og så tog det ene løbeben det andet og vupti var jeg tilmeldt opstart hos HG.”

 

Amel arbejder til dagligt i Anzet A/S vikarafdeling, og hun er en kendt stemme og ansigt for mange af vores vikarer og kunder.

 

”Vi synes, at Amel er sej for at udfordre sig selv, både dagligt på arbejdspladsen og nu også som en del af en løbeklub. Vi er glade for at have hende med på holdet, og vi glæder os til at se hendes træning kulminere til Royal Run. Samtidig er vi glade for at hun er faldet godt til i Næstved, som har taget godt imod hende og hendes familie.” – CEO, Simon Larsen.

 

”Jeg er rigtig glad for at Anzet A/S meldte os til Royal Run for med den tilmelding kom jeg i gang med løbe igen hos HG og har stiftet bekendtskab med en masse søde mennesker som jo altid er rart når man er tilflytter til en ny kommune. Så helt klart to fluer med et smæk, motion og nye bekendtskaber.” – Amel Stenholm Møller

 

Vi glæder os alle til at deltage i Royal Run – Ses vi?

 

 

Kvinde i løbetøj der kigger ind i kamera, smiler og flekser biceps

Skulle du gå hen og blive syg, er det meget vigtigt at du:

  1. Ringer til os hver dag på telefon 7370 7083. Du skal ringe til os en time før du skal møde ind på daghold, er det aften-/nathold, så ring om formiddagen senest kl. 12:00, så vi kan nå at finde en evt. afløser for dig. Bliver telefonen ikke besvaret, så læg en besked.

  2. Senest kl. 13:00 på din første sygedag fremsender tro og love-erklæring til os. Klik her

  3. Giver os besked senest kl. 14:00 om du er klar til at møde på job igen den efterfølgende dag