Anzet byder velkommen til Regionschef, Puk Lebek

Anzet udvider vikarforretningen og byder velkommen til Regionschef, Puk Lebek. Puk kommer med stor erfaring og en stærk baggrund inden for vikar og rekrutteringsbranchen.

CEO for Anzet, Simon Larsen, udtaler:

”Vi er glade for Puks ønske om at blive en del af Anzet koncernen. Puk bliver vigtig for vores fremtidige planer og eksekveringen af strategien for vikarforretningen.”

Ansættelsen af Puk er et vigtigt led i vores fremtidige planer for vikarforretningen, hvor vi fremadrettet vil udvide vores geografiske marked. Anzet brænder for den personlige kontakt og service samt at levere en service præget af grundighed og ordentlighed. I den forbindelse er Puk et naturligt valg for os, da Puks forretningsforståelse, personlighed og værdisæt passer perfekt til Anzet.

Jeg har set meget frem til at blive en del af Anzet – en virksomhed, der er i enorm vækst, bl.a. på baggrund af de gode systemer, der er blevet sat op til at levere en optimal service til vores kunder og vikarer. Samtidig bliver jeg en del af en rummelig virksomhed, hvor jeg får kollegaer med forskellige baggrunde og personligheder – dét er essentielt for, at vi kan hjælpe til at sikre kundernes drift og bundlinje. Jeg bliver en del af et team, hvor vi mener at ’the sky isn’t the limit, it’s our mind’, det bliver utroligt spændende.” – Puk Lebek

Står jeres virksomhed og mangler arbejdskraft, er I velkomne til at kontakte Puk på tlf. 3087 1378 eller mail: pl@anzet.dk.

Simon Larsen og Puk Lebek

Skulle du gå hen og blive syg, er det meget vigtigt at du:

  1. Ringer til os hver dag på telefon 7370 7083. Du skal ringe til os en time før du skal møde ind på daghold, er det aften-/nathold, så ring om formiddagen senest kl. 12:00, så vi kan nå at finde en evt. afløser for dig. Bliver telefonen ikke besvaret, så læg en besked.

  2. Senest kl. 13:00 på din første sygedag fremsender tro og love-erklæring til os. Klik her

  3. Giver os besked senest kl. 14:00 om du er klar til at møde på job igen den efterfølgende dag