Anzet donerer julegaverne til Svovlstikkerne

Priserne på gas, el og dagligvarer er steget markant det seneste år, og det rammer alle danskere og virksomheder. Det betyder også, at julen for mange familier i år vil blive ekstra dyr, og det påvirker husstande, der i forvejen har svært ved at få enderne til at hænge sammen. Svovlstikkerne uddeler i 2022 julehjælp for 13. gang, og de forventer et massivt pres på både antal ansøgninger – og at pakkens indhold bliver væsentligt dyrere i indkøb grundet inflation og stigende priser.

 

Anzet er diamantsponsorer af Svovlstikkerne og bidrager derfor til julehjælpen hvert år. Men da årets jul bliver ekstra dyr, vil Anzet og virksomhedens medarbejdere gerne gøre en ekstra forskel. Derfor bliver årets firmajulegaver til medarbejderne doneret til Svovlstikkerne, der vil bruge donationen på både julehjælpspakker og julegaver til anbragte børn.

 

Simon Larsen, CEO af Anzet udtaler:

”Det er fantastisk, at vi her hos Anzet har nogle medarbejdere, der gladeligt giver deres julegave til et godt formål. Jeg er meget stolt af den ånd, vi har i vores virksomhed”.

 

I samme omgang vil der blive købt julepakker, som vil blive doneret på vegne af Anzets største kunder. Anzet deltog også i det årlige spinningarrangement for Svovlstikkerne, hvor der er blevet købt 12 timer på cyklen af Anzet A/S.

 

Ingen kan hjælpe alle, men alle kan hjælpe nogen 

Simon Larsen ser det som en naturlig del af Anzet’s DNA at hjælpe de lokale foreninger og velgørenhedsorganisationer, og han opfordrer stærkt andre virksomheder til også at hjælpe, hvor de kan.

 

”I alle dele af landet findes der folk, som har brug for en ekstra hjælpende hånd. Det skal vi som virksomheder, der har mulighederne for det, selvfølgelig hjælpe til med for at styrke samfundet. Og inden for næsten alle områder findes der ildsjæle og organisationer såsom Svovlstikkerne. Det gør det enkelt at give en hjælpende hånd. Ingen kan hjælpe alle, men alle kan hjælpe nogen. Det er vi glade for, at vi kan gøre en ekstra indsats for i år.” – Simon Larsen.

 

Læs mere om Svovlstikkerne og deres arbejde her

To personer der giver hånd og smiler

Skulle du gå hen og blive syg, er det meget vigtigt at du:

  1. Ringer til os hver dag på telefon 7370 7083. Du skal ringe til os en time før du skal møde ind på daghold, er det aften-/nathold, så ring om formiddagen senest kl. 12:00, så vi kan nå at finde en evt. afløser for dig. Bliver telefonen ikke besvaret, så læg en besked.

  2. Senest kl. 13:00 på din første sygedag fremsender tro og love-erklæring til os. Klik her

  3. Giver os besked senest kl. 14:00 om du er klar til at møde på job igen den efterfølgende dag