Bliv klar til Black Friday med vikarer

Fredag d. 25. november, går det løs. Black Friday er den største shoppedag på året, og det betyder for flere virksomheder ekstra travlhed. Hvis man ikke er ordentligt forberedt, kan det betyde, at man ikke når alle ordrer eller får for travlt til at levere den gode service. Vær på forkant til Black Friday med vikarassistance.

 

Hvor stort er Black Friday?

Danskerne er vilde med Black Friday, og der omsættes hvert år for flere milliarder. Alene på MobilePay blev der i 2021 brugt for 1,6 milliarder kroner under Black Week. Der bliver shoppet løs både fysisk og online, hvilket også sætter landets virksomheder under en massiv og meget koncentreret travlhed, som kan være svær at følge med.

 

Gør brug af ekstra hænder og undgå stress

Står jeres virksomhed og skal løbe ekstra stærkt for at følge med antallet af ordrer, både før, under og efter Black Friday? Så kan I have gavn af at gøre brug af vikarer. Med vikarassistance får i midlertidig og fleksibel arbejdskraft, der hurtigt kan tilgå arbejdsopgaverne.

 

Vikarer gennem Anzet

Vi har flere dygtige vikarer, der er klar til at komme i gang med opgaverne, som skal klares i forbindelse med Black Friday. Ved at booke jeres vikarer gennem Anzet, undgår I selv at skulle stå for ansættelsesprocessen og alt det administrative såsom løn og feriepenge – den klarer vi, så I kan fokusere på at blive så godt klar som muligt til Black Friday.

 

Book jeres vikarer allerede nu

Vi anbefaler, at I booker jeres vikarer til Black Friday allerede nu, så de er klar. Vi foreslår, at I booker jeres vikarer til en vagt eller to lige op til, at der bliver rigtig travlt, så de er inde i præcis jeres virksomhed og arbejdsgange, når det går rigtig stærkt. Generelt er det en god idé, at I planlægger på, hvornår på året jeres virksomhed oplever ekstra travlhed, så vi i fællesskab kan koordinere jeres årshjul ift. Vikarer. For mange er vikarassistance eksempelvis også nødvendigt i forbindelse med den øvrige julehandel eller januarudsalget. Vi hjælper hvert år virksomheder i alle størrelser inden for alle brancher, og vi kan også hjælpe jeres.

 

Skal vi køre jer i stilling til Black Friday?

 

Tag direkte kontakt til Regionschef, Puk Lebek, på tlf. 30 87 13 78 eller mail: pl@anzet.dk. Vi ser frem til at hjælpe jer i gang.

kvinde sort/hvid billede

Animeret skilt på sort baggrund med Black Friday

Skulle du gå hen og blive syg, er det meget vigtigt at du:

  1. Ringer til os hver dag på telefon 7370 7083. Du skal ringe til os en time før du skal møde ind på daghold, er det aften-/nathold, så ring om formiddagen senest kl. 12:00, så vi kan nå at finde en evt. afløser for dig. Bliver telefonen ikke besvaret, så læg en besked.

  2. Senest kl. 13:00 på din første sygedag fremsender tro og love-erklæring til os. Klik her

  3. Giver os besked senest kl. 14:00 om du er klar til at møde på job igen den efterfølgende dag