Vi finder kompetencerne, der er svære at få fat på

 

Hvad er BLUE COLLAR medarbejdere?

BLUE COLLAR medarbejdere er en gruppe af arbejdstagere, der udfører manuelle arbejdsopgaver, typisk i produktions- og fabriksindustrien, lager, byggeri, transport og andre lignende brancher. Disse arbejdsopgaver kan både være faglærte og ufaglærte.

Arbejdet, der udføres af BLUE COLLAR-medarbejdere, kan være udfordrende og kræve specialiserede færdigheder og erfaringer. Derfor kan det være svært for arbejdsgivere at finde de rigtige kandidater til at udfylde disse stillinger, især når de søger efter kandidater med specifikke færdigheder eller kvalifikationer. Her står vi klar til at hjælpe med at finde de rette kompetencer til jeres virksomhed.

 

En BLUE COLLAR rekruttering gennem Anzet A/S

Vi ved, hvor vigtigt det er for virksomhederne at have de rette medarbejdere til at udføre arbejdet. En vellykket rekruttering kan være forskellen mellem en produktiv eller en ineffektiv arbejdsplads. Derfor er vi altid fokuserede på at levere de bedste kandidater til jer.

En blue-collar rekruttering starter med et afdækningsmøde, hvor vi taler om de behov I har, og hvad I ønsker af jeres nye medarbejder(e). Vi lægger stor vægt på et tæt samarbejde mellem os og jer. Bl.a. er regelmæssig kontakt en fast del af samarbejdet. Gennem en dybere forståelse af den enkelte virksomheds DNA og forretningsprocesser kan vi levere den bedste og hurtigste skræddersyede løsning til jer.

Efter en afdækning af jeres virksomhed og krav til jeres nye medarbejder(e), udarbejder vi en stillingsbeskrivelse. Når det er godkendt af jer, sørger vi derefter for at skaffe et kvalificeret felt af kandidater, der matcher jer og jeres behov. Det gør vi bl.a. gennem målrettet markedsføring/search, grundig screening, personlige interviews og en eventuel personlighedstest.

En BLUE COLLAR rekruttering varer typisk 14 til 30 dage. Vi kan dække rekrutteringer i hele Danmark, og vi har en høj hitrate.

 

De rette personer til de rette steder

For os drejer det sig om at finde de rette personer til de rette steder – Det er det, vi er gode til!

Hvis du søger en eller flere blue-collar medarbejdere til din virksomhed, er du kommet til det rette sted. Vi kan hjælpe dig med at finde de bedste kandidater til dine behov og krav. Kontakt os i dag for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at finde de rette medarbejdere.

 

Tag kontakt til BLUE COLLAR-Chef, Kristine Askjær, på tlf. 30 80 96 98 eller mail: ka@anzet.dk for at få fat på jeres nye medarbejdere.

Skulle du gå hen og blive syg, er det meget vigtigt at du:

  1. Ringer til os hver dag på telefon 7370 7083. Du skal ringe til os en time før du skal møde ind på daghold, er det aften-/nathold, så ring om formiddagen senest kl. 12:00, så vi kan nå at finde en evt. afløser for dig. Bliver telefonen ikke besvaret, så læg en besked.

  2. Senest kl. 13:00 på din første sygedag fremsender tro og love-erklæring til os. Klik her

  3. Giver os besked senest kl. 14:00 om du er klar til at møde på job igen den efterfølgende dag