CEO af Anzet A/S, Simon Larsen, bliver medlem af bestyrelsen i Næstved Erhvervsforening

Med afgangen af den tidligere formand for Næstved erhvervsforening, Torben Johansen, tiltrådte to nye onsdag den 30. marts 2022 i bestyrelsen. Det ene af de to nye medlemmer er Anzet’s direktør, Simon Larsen. Simon tiltræder med en ambition om vækst og udvikling for Næstved. Simon er født og opvokset i Næstved, og mener, at der findes et stort uudnyttet potentiale i byen, som han kan bidrage til.

 

Simon Larsen tiltrådte Næstved Erhvervsforening sammen med det ny yngste medlem af bestyrelsen, Jakob Spodsberg, på 23 år. Jakob Spodsberg kommer fra Remisen.

 

Næstved Erhvervsforening udtrykker stor begejstring for tilgangen af de nye medlemmer og ser frem til at få to driftige yngre medlemmer med iværksættererfaring, og som selv har startet nye virksomheder i Næstved, skriver Sjællandske.

 

 

Næstved Erhvervsforening logo

Skulle du gå hen og blive syg, er det meget vigtigt at du:

  1. Ringer til os hver dag på telefon 7370 7083. Du skal ringe til os en time før du skal møde ind på daghold, er det aften-/nathold, så ring om formiddagen senest kl. 12:00, så vi kan nå at finde en evt. afløser for dig. Bliver telefonen ikke besvaret, så læg en besked.

  2. Senest kl. 13:00 på din første sygedag fremsender tro og love-erklæring til os. Klik her

  3. Giver os besked senest kl. 14:00 om du er klar til at møde på job igen den efterfølgende dag