Cybersikkerhed styrker virksomheders konkurrenceevne

Brug de rette freelancere for optimal effektivitet.

mand der kigger ud af vindue

Alle de største virksomheder har allerede en skarp strategi, når det omhandler cyberkriminalitet og cybersikkerhed. Dette bør også være tilfældet for landets små og mellemstore virksomheder, og hvis det ikke allerede er implementeret, er det på høje tid at komme i gang!

Det kan få konsekvenser, hvis virksomheder ikke har rustet sig mod cybersikkerhed. Det så vi senest da ejendomsmæglerkæden EDC for nylig blev hacket af en russisk ransomware-gruppe. Men angrebene kan forhindres, og der er mulige konkurrencefordele for de virksomheder, der tager deres cybersikkerhed alvorligt” – Simon Larsen, CEO i Anzet A/S.

En nylig rapport fra Industriens Fond, der har set nærmere på cybersikkerheden for små og mellemstore virksomheder, afslører, at 72 procent af disse virksomheder oplever en eller flere konkurrencefordele ved at implementere cybersikkerhedstiltag. Disse tiltag bidrager ikke blot til øget sikkerhed, men forbedrer også effektiviteten og arbejdsprocesserne, samtidig med at de opbygger tillid hos leverandører og kunder.

Truslen fra cyberangreb har aldrig været større, og det berører virksomheder i alle brancher, uanset størrelse. Rapporten fremhæver, at mange virksomheder nu indser, at cybersikkerhed ikke kun er en trussel, men også kan udgøre en kilde til konkurrencefordele.

Hos Anzet A/S Freelance leverer vi dagligt kompetente freelancespecialister inden for blandt andet implementering af cybersikkerhed. Brugen af freelancere giver virksomheder en fordel ved at tiltrække og samarbejde med de mest kompetente specialister, der opfylder præcis deres behov.

Skal vi finde jeres nye freelancer? Tag fat på Freelancechef, Søren Thyregod, på tlf. 61 19 00 27 eller mail: st@anzet.dk

arbejde på bærbar computer

Skulle du gå hen og blive syg, er det meget vigtigt at du:

  1. Ringer til os hver dag på telefon 7370 7083. Du skal ringe til os en time før du skal møde ind på daghold, er det aften-/nathold, så ring om formiddagen senest kl. 12:00, så vi kan nå at finde en evt. afløser for dig. Bliver telefonen ikke besvaret, så læg en besked.

  2. Senest kl. 13:00 på din første sygedag fremsender tro og love-erklæring til os. Klik her

  3. Giver os besked senest kl. 14:00 om du er klar til at møde på job igen den efterfølgende dag