Professionelt vikarbureau

Vi løser store som små udfordringer indenfor vikarområdet. Samarbejd med os og træk på vores store database af erfarne vikarer – vi finder hurtigt og effektivt det bedste match! Vikaren er ansat hos os så vi står for alt det praktiske som løn, skat, feriepenge mm. nemmere bliver det ikke!

98% vikariater løst succesfuldt

Try & Hire

Slip for det administrative

Styrk konkurrenceevnen med vikarer

Verden er omskiftelig, og fleksibilitet i hverdagen samt strategien er afgørende for at forstærke konkurrenceevnen. Hos Anzet A/S tilbyder vi netop denne fleksibilitet gennem vores vikarer, der altid står parat til at imødekomme jeres specifikke behov.

Vi varetager alt fra administration til lønudbetalinger og al anden praktisk håndtering, så I kan dedikere jeres tid og energi til at drive jeres virksomhed med fokus og fremdrift.

Behov for effektiv vikarservice?

Udfyld kontaktformularen med dine oplysninger, så Kontakter vi dig med henblik på en uforpligtende samtale omkring jeres behov.

Effektiv process for fleksibel arbejdskraft

Alle vores vikarer har bl.a. været til personlig samtale, hvor vi har mødt dem ansigt til ansigt og afdækket deres kvalifikationer, CV og referencer.

1. Afdækning af behov

I samarbejde med jer, udarbejder vi hos Anzet en behovsanalanlyse samt arbejdsramme, som vil gøre det nemmere at udvælge den eller de kandidater, I har brug for og sikre, at arbejdet udføres med det ønskede resultat hver gang.

Det kræver det af jer:

ca. 5-30 min.

Kan klares remote

2. Vi screener og udvælger mulige kandidater

Med jeres behov og krav kortlagt, går vi på jagt i vores store database efter kvalificerede kandidater til opgaven. Via en indledende samtale omkring den vikariatet, indskrænker vi feltet yderligere ned, inden vi er klar til at præsentere jer for vores bud på det bedste match.

3. Vikarer præsenteres og bookes

Efter at have fundet feltet med de mest oplagte og kvalificerede kandidater til at blive jeres nye midlertidige kollega, udvælger vi, i fællesskab med jer, den helt rigtige profil til opgaven

Det kræver det af jer:

Ca. 30 minutter

Kan klares remote

0
Årlige rekrutteringer
0
Registrerede vikarer
0
Virksomheder hjulpet

Vi er leveringsdygtige i vikarløsninger inden for følgende brancher

tre personer i gule veste på et lager

Lager & logistik

Lagermedarbejdere

Pak og pluk

Truckfører

Reacher truckfører

person der kigger ind i kamera og smiler med gul hjelm

Håndværk

Tømrer

Elektriker

Murer

VVS-installatør

Glade personer der arbejder på fabrik

Produktion

Produktionsmedarbejder

Samlebåndsarbejde

Produktionsrengøring

Pakkemedarbejder

Bygge og anlæg

Grå/Grøn medarbejder

Anlægsarbejder

Maskinfører

Brolægger

HORECA

Kok

Opvasker

Serveringsmedarbejder

Kantinemedarbejder

Pharma

Medicinalpakker

Produktionsmedarbejder

Medicinalrengøring

Medicinal opfylder

Ejendom

Teknisk service medarbejder

Grå/Grøn

Robot der svejser

Industri

Produktionsmedarbejder

Produktionsplanlægger

Smed

Svejser

Kvinde der arbejder med lommeregner og papir ved skrivebord

Økonomi

Økonomiassistent

Bogholder

HR-medarbejder

Revisorassistent

Salg

Salgsassistent

Butiksassistent

3 gode grunde til at vælge Anzet A/S som vikarbureau

Fleksibilitet og skalérbarhed

Ved at benytte vikarer fra et Anzet A/S kan I nemt tilpasse bemandingen efter behov. Dette er især nyttigt i brancher med sæsonbetonet aktivitet eller ved pludselige stigninger i arbejdsbyrden.

Kvalificerede vikarer i databasen

Vores database indeholder over 1000 nøje udvalgte og kvalificerede vikarer, der dækker et bredt spektrum af fagområder. Dette sikrer, at I hurtigt kan få de rette vikarer til jobbet.

Reduceret administrationsbyrde

Vi tager os af de administrative opgaver som løn, skatteindberetning, ferie og håndtering af sygefravær. En reduceret administrationsbyrde giver jer mulighed for at fokusere mere på jeres kerneforretning og strategisk vækst i stedet for at blive opslugt af administrativt arbejde.

Bliv kontaktet for en uforpligtende samtale omkring jeres behov

Vi kender mulighederne på vikarområdet, så lad os sammen finde frem til de bedste løsninger for jer så skræddersyer vi en effektiv løsning!

Vikararbejde giver mulighed for at skaffe fleksibel arbejdskraft og er især velegnet til virksomheder med spidsbelastningsperioder

Ofte stillede spørgsmål omkring vikarer

Vi er medlem af Dansk Industri og Dansk Erhverv og følger jeres gældende overenskomst og lokalaftale nøje for at sikre, at vikaren får alle rettigheder og ydelser, de er berettiget til.

I bestemmer vikarens løn, men det er vigtigt at påpege, at vikaren aldrig må aflønnes dårligere end en nyansat i virksomheden. Vi arbejder aktivt for at sikre retfærdig lønfastsættelse.

Vi er altid tilgængelige mellem kl. 6-22 for at imødekomme jeres behov og sikre, at I altid kan kontakte os inden for rimelige arbejdstider.

I tilfælde af en arbejdsskade er det virksomhedens forsikring, der dækker omkostningerne. Vi samarbejder tæt med vores kunder for at sikre, at vikarer er forsikrede og beskyttede.

Vi dækker omkostningerne ved sygdom, medmindre det er en arbejdsskade, hvori virksomhedens forsikring træder i kraft.

I kan opsige en vikar med en dags varsel, hvilket giver jer fleksibilitet og hurtig reaktionsevne i forhold til jeres arbejdskrav.

Vi anvender en kombination af effektiv markedsføring, et omfattende netværk og personlige samtaler for at identificere og tiltrække de mest kvalificerede vikarer. Vores fokus er altid på at levere den bedste arbejdskraft til jeres specifikke behov.

Det siger
andre virksomheder
om vores vikarløsninger

Josephine, 28

Kundeservicemedarbejder hos Hørkram

At samarbejde med Anzet er en fornøjelse de levere altid til aftalt tid på opgaven, og Vikarene er altid velafstemt forud for opgaven og Vikarene er altid velafstemt forud for opgaven  

Josephine, 28

Kundeservicemedarbejder hos Hørkram

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Josephine, 28

Kundeservicemedarbejder hos Hørkram

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Josephine, 28

Kundeservicemedarbejder hos Hørkram

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Josephine, 28

Kundeservicemedarbejder hos Hørkram

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Vikarløsninger for + 0  danske virksomheder

Hvad adskiller Anzet fra de andre vikarbureauer?

Andre vikarbureauer

Manglende forståelse for behov og kultur

Flere virksomheder oplever udfordringer med at vikarbureauerne ikke forstår, hvad kunden har brug for i forhold til kvalifikationer, erfaring og virksomhedskultur

De rette vikarer til tiden

Mange vikarbureauer har problemer med at levere kvalificerede og pålidelige vikarer til tiden.

Manglende opfølgning og dialog

Når vikarerne er booket, kan vikarbureauer ofte overse behovet for regelmæssig opfølgning med både kunder og vikarer.

Utilstrækkelig juridisk overholdelse

Når en virksomhed hyrer en vikar, lægger de deres tillid til, at vikarbureauet har styr på løn og andre juridiske forpligtelser. Det er desværre ikke altid tilfældet.

Samarbejde og screening af kandidater

Vi sikrer, at vi har en god forståelse for jeres behov gennem grundig afdækning af opgaven. Derudover kender vi vores vikarer, og vores konsulenter er dedikerede til at skabe det bedste match.

+1000 vikarer

Med over 1000 vikarer i vores database og et dedikeret hold af konsulenter, der bliver ved, til de rette vikarer er booket til opgaven, løser vi opgaver, der har været umulige for andre vikarbureauer.

Til stede hos jer på selve arbejdspladsen

Vi er altid tæt på til en opfølgning, og hvis behovet er der, kan vi sidde med ude hos jer, så både I og vikarer kan komme til os med spørgsmål og andre henvendelser

Styr på overenskomsterne og det administrative

Vi sikrer, at gældende overenskomst altid bliver overholdt, at vikarerne får den rette løn til tiden, og vi er medlem af både Dansk Industri og Dansk Erhverv – Vikarbureauernes Brancheforening.

Vi kender kompetente vikarer i jeres område

Vi er placeret med afdelinger på hele Sjælland, og servicerer en bred vifte af virksomheder i hele landet. Herunder ser du et lille udsnit af de byer, vi bl.a. servicerer

Næstved
Stege
Greve
Slagelse
Odense
Nyborg
Faxe
Køge
København
Nykøbing F
Middelfart
Nørre Alslev

Lad os finde din nye midlertidige kollega

Vores dygtige vikar team

Anette Mariegaard
Telefonvagtkoordinator
Josefine Kristiansen
Personalekonsulent/elev – Vikar
Mayar Alsawafi
Personalekonsulent
Amel Stenholm Møller
Personalekonsulent – Vikar
Lisbeth Thomsen
Afdelingschef Slagelse – Vikar
Sort/Hvid medarbejderbillede
Charlotte Raun Hvid
Regionschef – Vikar
Puk Lebek
Landechef – Vikar

Skulle du gå hen og blive syg, er det meget vigtigt at du:

  1. Ringer til os hver dag på telefon 7370 7083. Du skal ringe til os en time før du skal møde ind på daghold, er det aften-/nathold, så ring om formiddagen senest kl. 12:00, så vi kan nå at finde en evt. afløser for dig. Bliver telefonen ikke besvaret, så læg en besked.

  2. Senest kl. 13:00 på din første sygedag fremsender tro og love-erklæring til os. Klik her

  3. Giver os besked senest kl. 14:00 om du er klar til at møde på job igen den efterfølgende dag