indgang til kontor med slørede personer i baggrund

Governance

 

Vejen til at finde de bedste medarbejdere til offentlige organisationer

 

Når der skal rekrutteres faste medarbejdere eller vikarer til den offentlige sektor, er Anzet A/S jeres fortrolige og professionelle samarbejdspartner. Vi kan assistere med at finde arbejdskraft til både den kommunale, regionale og statslige sektor. Gennem den tætte kontakt og sparring med jer, sikrer vi, at I får de rette medarbejdere til opgaven. Vores konsulenter har erfaring med at levere kandidater til offentlige organisationer inden for flere forskellige brancheområder, og vi sikrer, at I også kommer godt i mål med jeres proces. Vi er fuldt ud digitaliserede, og samarbejder bl.a. med The Digital Dooblecheck for at undgå bias i referencetagningsprocessen.

 

Faste medarbejdere

Vi rekrutterer faste medarbejdere til alle brancher og niveauer. Vi fungerer som en sparringspartner til vores kunder, og vi udfordrer på behov og ønsker for at sikre den optimale løsning.

 

Vikarer

Anzet A/S leverer vikarer med et bredt spænd af kompetencer og kvalifikationer. Vi sikrer, at I får de bedst mulige kandidater gennem tæt dialog med jer. Vi har alle vikarer til personlig samtale på et af vores kontorer for at afdække kompetencer.

 

Ved at gøre brug af vikarer, får I fleksibel arbejdskraft og vi står for løn, skat, feriepenge og andre administrative forpligtelser, så det bliver så simpelt for jer som muligt at have midlertidig arbejdskraft i form af vikarer.

 

Vi hjælper gennem hele processen

Som en professionel HR-samarbejdspartner kan vi assistere hele processen igennem, og vi har eksperter inden for flere områder såsom onboarding, ledelsesudvikling og outplacement. Med Anzet A/S som samarbejdspartner inden for rekrutteringer til offentlige organisationer, får i hermed en samarbejdspartner fra A-Z.

 

 

Skulle du gå hen og blive syg, er det meget vigtigt at du:

  1. Ringer til os hver dag på telefon 7370 7083. Du skal ringe til os en time før du skal møde ind på daghold, er det aften-/nathold, så ring om formiddagen senest kl. 12:00, så vi kan nå at finde en evt. afløser for dig. Bliver telefonen ikke besvaret, så læg en besked.

  2. Senest kl. 13:00 på din første sygedag fremsender tro og love-erklæring til os. Klik her

  3. Giver os besked senest kl. 14:00 om du er klar til at møde på job igen den efterfølgende dag