Vejen til at finde de bedste medarbejdere til offentlige organisationer

Når der skal rekrutteres faste medarbejdere eller vikarer til den offentlige sektor, er Anzet A/S jeres fortrolige og professionelle samarbejdspartner. Vi kan assistere med at finde arbejdskraft til både den kommunale, regionale og statslige sektor.

 

Faste stillinger

Gennem den tætte kontakt og sparring med jer sikrer vi, at I får de rette medarbejdere til opgaven. Vores konsulenter har erfaring med at levere kandidater til offentlige organisationer inden for flere forskellige brancheområder, og vi sikrer, at I også kommer godt i mål med jeres proces.

Vi rekrutterer faste medarbejdere til alle brancher og niveauer, og vi fungerer som en sparringspartner til vores kunder, hvor vi udfordrer på behov og ønsker for at sikre den optimale løsning.

 

Vikarer

Anzet A/S leverer også vikarer med et bredt spænd af kompetencer og kvalifikationer. Vi sikrer, at I får de bedst mulige kandidater gennem tæt dialog med jer. Vi har alle vikarer til personlig samtale på et af vores kontorer for at afdække kompetencer. Ved at gøre brug af vikarer, får I fleksibel arbejdskraft, og vi står for løn, skat, feriepenge og andre administrative forpligtelser, så det bliver så simpelt for jer som muligt at have midlertidig arbejdskraft i form af vikarer.

 

Vi hjælper gennem hele processen

Som en professionel HR-samarbejdspartner kan vi assistere hele processen igennem, og vi har eksperter inden for flere områder såsom onboarding, ledelsesudvikling og outplacement. Med Anzet A/S som samarbejdspartner inden for rekrutteringer til offentlige organisationer, får i hermed en samarbejdspartner fra A-Z

Når man er samarbejdspartner hos Anzet A/S bliver man tilknyttet et dedikeret kundeteam. Vi ved per erfaring, at offentlige organisationer spænder bredt i størrelser og behov. Derfor matcher vi altid kunde og buisnessline individuelt. Dette gør vi for at alle kunder føler sige lige godt taget af og at vi kan stå inde for den garanti vi skal levere.

 

RPO og onsite

I forbindelse med bemandingsløsninger af større størrelser kan enten RPO eller et onsite kontor være en løsning. RPO står for Recruitment Process Outsourcing og består i, at I over en periode får en designeret konsulent til at klare alle bemandingsløsninger for jer. Dette er relevant, når I over en tidsbegrænset periode har intentioner om at ansætte et højere antal kandidater til faste og/eller midlertidige stillinger. Onsite består i, at vi har en fast kontorplads hos jer og arbejder derfra, både med rekrutteringer men også med dag til dag opgaver. Dette er relevant, når vi indgår et længerevarende samarbejde, hvor den tætte kontakt i dagligdagen er en fordel. Vi vurderer sammen med jer, hvornår det er relevant at benytte den ene eller anden anden løsning.

 

Vores ansvar

Som dansk virksomhed, har vi et samfundsansvar. Derfor arbejder vi bl.a. med EcoVadis og er påbegyndt en proces omkring ESG-rapportering. Det gør vi for at få et stempel på, at det vi siger, er det vi gør. Læs mere om arbejdet med vores ansvar her.

Skulle du gå hen og blive syg, er det meget vigtigt at du:

  1. Ringer til os hver dag på telefon 7370 7083. Du skal ringe til os en time før du skal møde ind på daghold, er det aften-/nathold, så ring om formiddagen senest kl. 12:00, så vi kan nå at finde en evt. afløser for dig. Bliver telefonen ikke besvaret, så læg en besked.

  2. Senest kl. 13:00 på din første sygedag fremsender tro og love-erklæring til os. Klik her

  3. Giver os besked senest kl. 14:00 om du er klar til at møde på job igen den efterfølgende dag