I praktik hos Anzet

Mona Abdulrazek, 22, studerer til daglig på Professionshøjskolen Absalon i Næstved. Men den 1. september blev skolebænken skiftet ud med kontorstolen, da Mona startede i praktik hos Anzet i Næstved-afdelingen.

Som en af de afsluttende dele i hendes uddannelse i Offentlig Administration, skal Mona være i fem måneder hos Anzet for at fordybe sig i hendes største interesseområde inden for hendes uddannelse, nemlig HR.

”Min uddannelse har mange forskellige områder, som vi studerer, såsom økonomi, jura, projektstyring og HR. Det hele er spændende, men jeg er helt klart mest interesseret i HR, så det er rigtig spændende at kunne sidde og arbejde med det i praksis hos Anzet.” – Mona Abdulrazek.

Mona skal rundt og arbejde med forskellige dele af Anzet, men hun skal primært være ved vikarafdelingen. Her har hun på kort tid fået mange ansvarsområder, og der kommer flere til. Hun afholder bl.a. egne samtaler med kandidater og booker vikarer ind på vagter.

 

”Jeg følte mig meget på dybt vand i starten, og jeg følte, at der var mange opgaver og ansvarsområder. Men det har også gjort, at jeg på kort tid har lært helt vildt meget, og jeg får også ros for det arbejde jeg laver af mine kollegaer.” – Mona Abdulrazek.

Praktikken ved Anzet vil munde ud i en opgave om praktikforløbet. Til sommer er Mona færdiguddannet, og hun har derefter planer om at arbejde inden for HR. En drømmestilling er at være personalekonsulent, gerne i en virksomhed som Anzet. Hun lægger også vægt på at skulle føle sig udfordret, så hun kontinuerligt kan vokse i rollen. Til daglig bor hun i Ringsted, men hun har ikke noget imod at tage turen til Næstved for de rette udfordringer. Derfor var hendes fokus også på opgaverne, da hun skulle søge praktiksted, og her faldt 1. prioriteten på Anzet.

Mona er den ældste af tre søskende og bor med sine forældre og brødre i Ringsted. Hun er den første praktikant hos Anzet, men forhåbentlig ikke den sidste. 

”Vi er utroligt glade for at have Mona med på holdet og drage nytte af hendes viden og idéer. Samtidig er det utroligt vigtigt, at virksomhederne tager et ansvar for at hjælpe de studerende ind i erhvervslivet og klæde dem på med god erfaring. Det er noget, vi også tidligere har lagt vægt på, og vi ansatte i den forbindelse en studentermedhjælper, Emma Maria Dreist, som vi endte med at fastansætte, efter hun blev færdiguddannet i sommer.” – Simon Larsen, CEO.

Mona nævner flere råd og input hun har fået under sin opstart, men ét har gjort sit største indtryk.

”Mine kollegaer husker mig på, at vi er ikke mennesker, hvis vi ikke fejler. Dét tror jeg er vigtigt at have med sig, især i starten” – Mona Abdulrazek,

Kvinde på kontor
Mona Abdulrazek på Anzet kontor

Skulle du gå hen og blive syg, er det meget vigtigt at du:

  1. Ringer til os hver dag på telefon 7370 7083. Du skal ringe til os en time før du skal møde ind på daghold, er det aften-/nathold, så ring om formiddagen senest kl. 12:00, så vi kan nå at finde en evt. afløser for dig. Bliver telefonen ikke besvaret, så læg en besked.

  2. Senest kl. 13:00 på din første sygedag fremsender tro og love-erklæring til os. Klik her

  3. Giver os besked senest kl. 14:00 om du er klar til at møde på job igen den efterfølgende dag