Jobsøgende

”Anzet A/S skaber værdi med garanti for kunder og kandidater”

VELKOMMEN SOM JOBSØGENDE HOS ANZET A/S

Denne del af vores hjemmeside er målrettet til dig, som søger (nyt) job eller som ønsker at træde et trin højere op på karrierestigen.
Vi er glade for dit besøg og håber, at du får et godt personligt udbytte. Vi har i hvert fald bestræbt os på at give dig nogle informationer og muligheder, som du kan få glæde af i dit videre karriereforløb.
Klik på fanerne i undermenuen og få uddybende information om vores tilbud til netop dig.

Vikar

Opret dig som vikar og få mulighed for at arbejde hos forskellige arbejdsgivere i forskellige jobfunktioner

Freelancer

Opret dig som Freelancer. Som Freelancer er du herre over din egen tid og bestemmer selv, hvilke arbejdsopgaver du vil påtage dig

Jobkandidat

Opret dig som kandidat i vores univers for personer, der søger (nyt) job eller som gerne vil stige et trin op på karrierestigen


Sådan forbedrer du dine karrieremuligheder

En god start

Et rigtig godt sted at starte er ved at gå ind på Forbundet Kommunikation og Sprog’s hjemmeside og læse artiklen ’Tips til din karriereudvikling – de 12 vigtigste råd fra karriererådgiverne’. 

Hos Anzet A/S kan vi især godt lide råd nr. 8: Find nogen at sparre med. Det er netop, hvad du gør, hvis du registrerer dig som kandidat hos os.  

Gode råd når du søger job

Som jobsøgende kan du komme til at bruge megen tid på at skrive ansøgninger og kontakte virksomheder. Ved at registrere dig hos Anzet A/S kan du blive matchet med mange jobmuligheder på én gang.
Du kan ofte få hjælp til at skrive en god ansøgning og se eksempler på vellykkede ansøgninger på din fagforenings hjemmeside. Men her er nogle af de vigtigste råd:

  • Målret din ansøgning mod den virksomhed, du søger job hos og sørg for, at den ikke oser af, at du måske har skrevet mange ansøgninger og har copy/pasted en del.
  • Din ansøgning bør max fylde 1-2 sider – og den skal ikke være tætskrevet.
  • Undgå lange sætninger eller indskudte sætninger.
  • Brug gerne mellemoverskrifter til at adskille afsnit og skabe luft i opsætningen.
  • Husk at vedhæfte dit CV, men undgå ellers bilag, som virksomheden ikke udtrykkeligt beder om i stillingsopslaget.
  • Du kan evt. gøre et godt indtryk ved at ringe til virksomheden og stille relevante og velovervejede uddybende spørgsmål, hvor svarene ikke umiddelbart kan læses ud fra stillingsopslaget.

Referencer

Hvordan kan vi hjælpe dig?

VirksomhedJobsøgende
Vikar sygemelding

73 70 70 83

Sygemelding skal gives 1 time før mødetid