Manglen på arbejdskraft har betydelige økonomiske konsekvenser for danske virksomheder

tekst

Når virksomheder har svært ved at finde tilstrækkeligt med kvalificeret arbejdskraft, både faglært og ufaglært, fører det til en række udfordringer som har konsekvenser for både virksomhederne, deres medarbejdere og hele landet, da det påvirker økonomien negativt. Manglen på arbejdskraft medfører, at virksomheder ikke er i stand til at udvikle, producere eller levere varer og tjenester i det ønskede omfang. Dette medfører tab af indtægter og muligheder for vækst.

Danske virksomheder er gået glip af 31 milliarder kroner alene i juni og juli måned på grund af mangel på arbejdskraft. Dette viser en undersøgelse fra Dansk Erhverv.

At få hjælp til at finde de rette profiler kan være en klog beslutning, især hvis du ønsker at sikre, at dine medarbejdere er velkvalificerede og passer til din virksomheds behov.

Hos Anzet hjælper vi dagligt en lang række af virksomheder og vi kan også hjælpe jeres.

Vi brænder 100% for vores kunder og arbejder kontant på at leverer de rette kandidater til de rette stillinger. Vi ser at flere og flere virksomheder ønsker at samarbejde med os, det er vi glade for, for vi leverer varen og bidrager positivt til virksomhedernes bundlinje, udtaler CEO Simon Larsen.

mand der kigger ud af vindue skjorte og slips

Skulle du gå hen og blive syg, er det meget vigtigt at du:

  1. Ringer til os hver dag på telefon 7370 7083. Du skal ringe til os en time før du skal møde ind på daghold, er det aften-/nathold, så ring om formiddagen senest kl. 12:00, så vi kan nå at finde en evt. afløser for dig. Bliver telefonen ikke besvaret, så læg en besked.

  2. Senest kl. 13:00 på din første sygedag fremsender tro og love-erklæring til os. Klik her

  3. Giver os besked senest kl. 14:00 om du er klar til at møde på job igen den efterfølgende dag