Anzet nomineret til Social Pris Næstved 2021

Anzet A/S er nomineret til den sociale pris i Næstved 2021

I 2021 modtog Anzet A/S en nomination til den sociale pris af Centeret for Arbejdsmarked i Næstved. Prisen tildeles til socialt ansvarlige virksomheder, der hjælper borgere på kanten af arbejdsmarkedet, og derfor er Anzet A/S særligt stolte af at modtage denne nomination.

 

“Vi arbejder hver dag på at skabe et mere understøttet og imødekommende arbejdsmarked for dem, der skal have lidt ekstra hjælp. Det er denne nominering en anerkendelse af. Den opgave løfter vi også gerne og al æren for dette skal medarbejderne i Anzet A/S have.” – udtaler Simon Larsen, CEO i Anzet A/S.

 

Du kan læse mere om Den Sociale Pris i Næstved her.

 

Anzet A/S blev grundlagt i 2020 med et fokus på at skabe den gode ansættelsesproces både for virksomheder og jobsøgende. Anzet A/S har rødder og hovedkontor i Næstved med fokus på at skabe værdi for lokalmiljøet. Bl.a. er Anzet A/S diamantsponsor ved Svovlstikkerne, der giver julehjælp til udsatte i og omkring Næstved.

 

Anzet A/S arbejder også for ‘Samfundskontrakten’, altså at bidrage til en sund og stærk forbindelse mellem det danske erhvervsliv og det danske velfærdssamfund.

Nomineret til social pris

Skulle du gå hen og blive syg, er det meget vigtigt at du:

  1. Ringer til os hver dag på telefon 7370 7083. Du skal ringe til os en time før du skal møde ind på daghold, er det aften-/nathold, så ring om formiddagen senest kl. 12:00, så vi kan nå at finde en evt. afløser for dig. Bliver telefonen ikke besvaret, så læg en besked.

  2. Senest kl. 13:00 på din første sygedag fremsender tro og love-erklæring til os. Klik her

  3. Giver os besked senest kl. 14:00 om du er klar til at møde på job igen den efterfølgende dag