indgang til kontor med slørede personer i baggrund

Om os

Anzet - En del af vækstrejsen

Hos Anzet ved vi, at virksomheder, der ser sig selv og deres medarbejdere som en større enhed, og som hele tiden gensidigt påvirker hinanden, opnår den største succes.

Det kræver et konstant fokus og en målrettethed at sikre, at alle virksomhedens menneskelige ressourcer og indsatser hele tiden har til formål at sætte handling bag ordene samt sikre en handlekraftig eksekvering af virksomhedens målsætninger.

Vores arbejde tager udgangspunkt i virksomhedens nuværende medarbejdersammensætning og værdigrundlag. Sammen med virksomheden ser vi på virksomhedens kultur og værdier, organisationsstruktur og målsætning. Vi arbejder ud fra jeres virksomheds nuværende medarbejderpotentiale og gennem strategisk planlægning laver vi sammen de anslag, som skaber den ønskede dynamik og forandring, så kriterierne for succes indfries.

Anzet er drivkraften i processen og rekrutteringen af de rette medarbejdere. Om det så er effektive vikarer, rekrutteringer af alle typer medarbejdere, projektansættelser af dygtige freelancekonsulenter eller interim ansættelser af f.eks. økonomimedarbejdere, er Anzet klar til at yde professionel rådgivning.

“Hos Anzet møder man dygtige, lyttende, energiske, formålssøgende og løsningsorienterede medarbejdere – hvor kunden altid kommer først. Vi er “brændstoffet”, der gør jer bedre, mere konkurrencedygtige og vi kan bidrage til trivslen og bundlinjen i jeres virksomhed.” – Simon Larsen, CEO, Anzet A/S Group.

Tekst og symboler

Er du klar til næste skridt?

Lad os tale sammen, hvis du er interesseret i at høre mere om, hvordan Anzet A/S kan hjælpe jer.

Skulle du gå hen og blive syg, er det meget vigtigt at du:

  1. Ringer til os hver dag på telefon 7370 7083. Du skal ringe til os en time før du skal møde ind på daghold, er det aften-/nathold, så ring om formiddagen senest kl. 12:00, så vi kan nå at finde en evt. afløser for dig. Bliver telefonen ikke besvaret, så læg en besked.

  2. Senest kl. 13:00 på din første sygedag fremsender tro og love-erklæring til os. Klik her

  3. Giver os besked senest kl. 14:00 om du er klar til at møde på job igen den efterfølgende dag