Anzet A/S - En del af vækstrejsen

Velkommen til Anzet A/S. Vores mission er at bidrage positivt til jeres bundlinje. Det gør vi gennem at tiltrække & identificere de rette medarbejdere til de rette stillinger.

Vores forretningsmodel er delt i de fem specialiserede forretningsben, Vikar, Rekruttering, BLUE COLLAR, Freelance & Consulting, som sikrer, at I får den bedste rådgivning & den bedste løsning fra vores 360 graders virksomhedsprogram.

Jeres foretrukne forretningspartner

Med vores forretningsmodel i Anzet A/S bringer vi en omfattende & dyb forståelse for forretning, organisation & ledelse til bordet. Vi er eksperter inden for professionelle bemandingsløsninger. Løsninger som tager udgangspunkt i jeres virksomhed, & hvor vores medarbejdere er specialister inden for netop deres forretningsben.Vi er eksperter i at identificere jeres præcise behov & levere løsningerne, som gør jer mere konkurrencedygtige.

 

Vores vision: Vi vil ikke være de største, men med garanti de bedste.

Vores værdier

Kvalitet: Vi vil hver gang sikre, at I oplever et serviceniveau, der overstiger forventningerne. Kvalitet er et løfte om at levere de bedste løsninger gennem grundighed og ordentlighed.

Professionalisme: Vores dedikation til faglig adfærd, gennemsigtighed & integritet skaber et solidt fundament for bæredygtige partnerskaber med både kunder & kandidater.

Effektivitet: Vi forstår vigtigheden af at agere hurtigt & præcist for at imødekomme de dynamiske behov inden for jobmarkedet. Vores mål er at optimere processer & levere resultater på en tidsbesparende & ressourceeffektiv måde, hvilket sikrer, at I opnår succes.

Som kunde hos Anzet A/S, vil I have en dedikeret & professionel samarbejdspartner, der sikrer et økonomisk positivt samarbejde.

“Hos Anzet møder man dygtige, lyttende, energiske, formålssøgende og løsningsorienterede medarbejdere – hvor kunden altid kommer først. Vi er “brændstoffet”, der gør jer bedre, mere konkurrencedygtige og vi kan bidrage til trivslen og bundlinjen i jeres virksomhed.” – Simon Larsen, CEO, Anzet A/S Group.

Tekst og symboler

Er du klar til næste skridt?

Lad os tale sammen, hvis du er interesseret i at høre mere om, hvordan Anzet A/S kan hjælpe jer.

Skulle du gå hen og blive syg, er det meget vigtigt at du:

  1. Ringer til os hver dag på telefon 7370 7083. Du skal ringe til os en time før du skal møde ind på daghold, er det aften-/nathold, så ring om formiddagen senest kl. 12:00, så vi kan nå at finde en evt. afløser for dig. Bliver telefonen ikke besvaret, så læg en besked.

  2. Senest kl. 13:00 på din første sygedag fremsender tro og love-erklæring til os. Klik her

  3. Giver os besked senest kl. 14:00 om du er klar til at møde på job igen den efterfølgende dag