Onboarding

Styrk jeres rekruttering, tiltræk de bedste talenter og onboard dem som en naturlig del af jeres arbejdsstyrke og få gevinst fra start ved en struktureret onboarding.

Sørg for jeres medarbejder fra start oplever succes, og de udvikles til de bedste i branchen med de rette digitale udviklingsværktøjer og læringsindhold.

Vi opdeler preboarding og onboarding i forskellige faser og processen tilpasses afhængig af stilling og behov. Hele forløbet styres af jeres personlige preboarding og onboarding konsulent hos Anzet A/S.

Vi mødes løbende i jeres virksomhed sammen med jeres nye medarbejder, nærmeste leder og kolleger. Vi følger processen tæt og vi har fokus på hvor der skal sættes ind med eventuelle indsatser.

Vi afslutter altid processen sammen med jer så det giver virksomhed og medarbejder mulighed for sparring omkring motivation og adfærd i jobbet.

 

En struktureret preboarding og onboarding.

Hvad er der af gevinster ved at strukturere preboardingen og onboardingen?

Først og fremmest vil jeres nye medarbejder kunne bidrage hurtigere til arbejdspladsen. En struktureret og effektiv pre/onboarding-proces kan samtidig være med til at sikre fastholdelse af jeres nye kollega, da det fremmer motivation, engagement, trivsel og loyalitet.

At tage pre- og onboarding seriøst som organisation er også essentielt for jeres employer branding. Glade medarbejdere er bedre ambassadører for organisationen, hvilket kan være med til at tiltrække flere talenter.

Tag fat på os, og vi får i fællesskab struktureret jeres onboarding. 

Referencer

Er du klar til næste skridt?

Lad os tale sammen, hvis du er interesseret i at høre mere om, hvordan Anzet A/S kan hjælpe jer.

Skulle du gå hen og blive syg, er det meget vigtigt at du:

  1. Ringer til os hver dag på telefon 7370 7083. Du skal ringe til os en time før du skal møde ind på daghold, er det aften-/nathold, så ring om formiddagen senest kl. 12:00, så vi kan nå at finde en evt. afløser for dig. Bliver telefonen ikke besvaret, så læg en besked.

  2. Senest kl. 13:00 på din første sygedag fremsender tro og love-erklæring til os. Klik her

  3. Giver os besked senest kl. 14:00 om du er klar til at møde på job igen den efterfølgende dag