Freelancer

Som registreret freelancer hos Anzet A/S nyder du først og fremmest godt af vores store kontaktflade til virksomheder i et anseeligt markedsområde. Du skal givetvis selv ud at skaffe kunder og opgaver, men vi kan i mange tilfælde være med til ’at lægge en bund’ for din virksomhed, hvilket er en fordel – uanset om du er nyetableret eller en erfaren freelancer.

Og hvis du er registreret hos os, har du på forhånd scoret points i forhold til de opgaver, vi anbefaler dig til. For vores mange virksomhedskunder har stor tillid til os.

Som freelancer er du herre over din egen tid og bestemmer selv, hvilke arbejdsopgaver, du vil påtage dig og hvornår du vil arbejde – blot du overholder de deadlines, som er aftalt.

Du tjener også ofte bedre fordi dine ydelser typisk er ret specialiserede.

Har du modet, hjælper vi dig gerne på vej. Første skridt på vejen er at registrere dig som freelancer hos Anzet A/S. Derefter tager vi et møde ansigt-til-ansigt for at verificere dine oplysninger og rådgive dig om eventuelle muligheder for at forbedre din performance.

Person, som sidder ned, der taler i telefon og kigger på papir.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Skulle du gå hen og blive syg, er det meget vigtigt at du:

  1. Ringer til os hver dag på telefon 7370 7083. Du skal ringe til os en time før du skal møde ind på daghold, er det aften-/nathold, så ring om formiddagen senest kl. 12:00, så vi kan nå at finde en evt. afløser for dig. Bliver telefonen ikke besvaret, så læg en besked.

  2. Senest kl. 13:00 på din første sygedag fremsender tro og love-erklæring til os. Klik her

  3. Giver os besked senest kl. 14:00 om du er klar til at møde på job igen den efterfølgende dag