Bliv Vikar

Som vikar får du mulighed for at arbejde hos forskellige arbejdsgivere og i forskellige jobfunktioner. Du bestemmer selv, hvor meget du vil arbejde og hvornår, du vil arbejde. Nogle vælger at blive vikarer for at få mere fritid – andre for at få masser af variation i jobbet og samtidig opbygge et stort og interessant netværk eller lære nye færdigheder.

Som registreret vikar i Anzet A/S bliver du ansat hos os. Vi sørger for at skaffe jobs og klæder dig grundigt på til mødet med en ny virksomhed. Og vi står også for udbetaling af din løn og tager hånd om, at du fx får feriepenge, ligesom vi afregner din skat.

I øjeblikket har vi flere hundrede vikarer, og der kommer løbende flere til.

Personer der arbejder på et lager

Ofte stillede spørgsmål

Anzet er et vikarbureau, der formidler arbejde for flere forskellige virksomheder. Ved at være vikar gennem Anzet skal du derfor ikke bekymre dig om videre jobsøgning, da vi finder opgaverne til dig. Som vikar gennem Anzet får du mulighed for en fleksibel hverdag, men du har også altid Anzet klar til at hjælpe dig. Anzet er som det eneste vikarbureau i Danmark medlem af både Dansk Erhverv – Vikarbureauernes Brancheforening og Dansk Industri. Det betyder, at du altid er sikret ordentlige forhold og løn efter gældende overenskomst.

Vi vil gerne møde dig, inden du kommer ud som Anzet vikar. Inden du starter ude hos en virksomhed, skal du derfor til samtale på et af Anzets kontorer. Her afklarer vi, hvad dine kompetencer og ønsker er, så vi bedst kan matche dig med den rette virksomhed. Kort efter vil du være klar til at komme ud i dit første vikariat.

Lønnen er forskellig fra virksomhed til virksomhed. Den bliver bestemt af virksomheden selv, og den er afhængig af arbejdsopgaverne og kvalifikationerne, der søges. Men din løn vil altid følge gældende overenskomst. Vi er som det eneste vikarbureau medlem af både Dansk Erhverv – Vikarbureauernes Brancheforening og Dansk Industri, hvilket betyder, at du er sikret en ordentlig ansættelse og løn.

Hvis du er vikar, og du er blevet syg, skal du hurtigst muligt kontakte os på tlf. 73707078. Du skal ringe til os senest en time før, du skal møde ind på daghold. Er det aften-/nathold, så ring om formiddagen senest kl. 12:00, så vi kan nå at finde en eventuel afløser for dig. Bliver telefonen ikke besvaret, så læg en besked.

Er du ude efter et fast arbejde, er du selvfølgelig velkommen til at tage et kig på vores ledige faste stillinger. Dog kan vikarstillinger også være relevant for dig, da mange faste stillinger starter med et vikariat. Flere af vores vikarer bliver hver måned fastansat.

Nej, du behøver ikke oprette dig på ny hver gang, du finder et et vikariat, som du gerne vil søge til. Når du er oprettet i vores system, kan du ringe til os og fortælle, at du gerne vil ud i et bestemt vikariat, som du har set hos os.

Arbejdstøj afhænger af virksomheden, hvis det fx er fødevarer får du typisk tøj hver dag på virksomheden. Andre steder får du T-shirts og sweatshirt fra os. Har du ikke sikkerhedssko, og det er påkrævet, kan du købe gennem os. 

Den første erfaring skal jo komme et sted fra, og der er vikarjob en rigtig god mulighed for at få noget erfaring og til at vise virksomheden, hvad man kan, når ens CV ikke er så langt.

Både ja og nej. Nogle er i en begrænset periode, andre kender vi ikke slut dato på. Så det kommer helt an på opgaven og firmaet.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Skulle du gå hen og blive syg, er det meget vigtigt at du:

  1. Ringer til os hver dag på telefon 7370 7083. Du skal ringe til os en time før du skal møde ind på daghold, er det aften-/nathold, så ring om formiddagen senest kl. 12:00, så vi kan nå at finde en evt. afløser for dig. Bliver telefonen ikke besvaret, så læg en besked.

  2. Senest kl. 13:00 på din første sygedag fremsender tro og love-erklæring til os. Klik her

  3. Giver os besked senest kl. 14:00 om du er klar til at møde på job igen den efterfølgende dag