Søren Thyregod tiltræder som Freelancechef i Anzet A/S og styrker virksomhedens vækststrategi

Anzet A/S, en førende aktør inden for konsulent- og rekrutteringsbranchen, kan med glæde annoncere ansættelsen af Søren Thyregod som Freelancechef. Med mere end 20 års erfaring fra freelancemarkedet bringer Søren en unik ekspertise og et omfattende netværk af kunder og kandidater med sig til Anzet A/S.

 

Anzet A/S har altid haft fokus på freelance-segmentet som en vigtig del af virksomhedens forretning. Med Søren Thyregods tiltrædelse vil dette forretningsområde nu opleve en betydelig vækst i takt med Anzet A/S’ overordnede strategi om at udvide sin position på markedet. Med hans dybdegående kendskab til både kunder og kandidater vil Søren spille en central rolle i udviklingen og styrkelsen af Anzet A/S’ freelanceforretning.

 

”Freelance-segmentet i Danmark har været i konstant vækst de seneste år, og virksomheder efterspørger i stigende grad specialiserede ressourcer på projektbasis. Anzet A/S erkender behovet for at imødekomme denne efterspørgsel og ønsker at sikre, at deres kunder kan få adgang til de bedste freelance-kandidater på markedet – det kan vi nu i endnu bedre omfang med en stærk profil, som Søren er, i virksomheden” – Simon Larsen, CEO, Anzet A/S

 

Med Søren Thyregod ombord vil Anzet A/S også være i stand til at udvide sin geografiske rækkevidde og servicere kunder med freelanceopgaver i hele Danmark. Sørens omfattende erfaring og ekspertise vil være en værdifuld ressource, der hjælper med at identificere og matche de rette freelance-kandidater med Anzet A/S’ kunders behov og krav og Anzet A/S vil i højere grad være i stand til at levere skræddersyede løsninger og fortsat styrke vores position som en førende aktør også på freelance-markedet i Danmark.

 

Om Anzet A/S: Anzet A/S er en veletableret konsulent- og rekrutteringsvirksomhed med ekspertise inden for forskellige brancher og specialiseringer. Virksomheden har fokus på at levere skræddersyede og kvalitetsorienterede løsninger, der opfylder deres kunders behov. Med tilføjelsen af Søren Thyregod som Freelancechef styrker Anzet A/S sin position som en pålidelig partner inden for freelancemarkedet i Danmark.

Skulle du gå hen og blive syg, er det meget vigtigt at du:

  1. Ringer til os hver dag på telefon 7370 7083. Du skal ringe til os en time før du skal møde ind på daghold, er det aften-/nathold, så ring om formiddagen senest kl. 12:00, så vi kan nå at finde en evt. afløser for dig. Bliver telefonen ikke besvaret, så læg en besked.

  2. Senest kl. 13:00 på din første sygedag fremsender tro og love-erklæring til os. Klik her

  3. Giver os besked senest kl. 14:00 om du er klar til at møde på job igen den efterfølgende dag