Anzet A/S søger Account Manager til Ametsis

Denne stilling er blevet besat.

Anzet A/S søger Account Manager til Ametsis

Er du passioneret sælger og er du god til at forhandle? Trives du i en virksomhed, som vægter samarbejde på tværs højt og hvor der med en samlet indsats opnås resultater, så er rollen hos Ametsis måske noget for dig!

Om Ametsis

Ametsis er dansk distributør for Sistema i hele Skandinavien samt af Stasher og Dreamfarm i Danmark, Island, Grønland samt Færøerne. Vi tilbyder store som små forhandlere et stort sortiment af de populære produkter fra Sistema samt det nyeste indenfor Stasher og Dreamfarm. Vi sætter en ære i at være opdateret på de nyeste tendenser og er altid på udkig efter, hvad forbrugerne efterspørger og søger indenfor trends og bæredygtighed.

Fra garage til firma

Ametsis har eksisteret siden 2008, tæller 18 ansatte med eget lager i Næstved og er ejet i fællesskab af Maja Larsen og Brian Hansen.

Virksomheden startede, da Brian, ved et rent tilfælde, opdagede Sistema under en rejse. Herefter arbejdede Maja og Brian på at undersøge muligheden for at bringe produktet til det danske marked. Sistema var nogle af de første i verden til at producere plastikprodukter uden BPA, men havde dog et prispunkt, som var højere end konkurrerende produkter. Trods det troede Maja og Brian så meget på produktet, at de stiftede firmaet High Trading og købte i 2008 en 20 fods container med Sistema produkter, som de opbevarede i Brians garage.

Efter et par hårde år med salg til private, viste den første erhvervskunde sig. Dette gjorde udslaget for en anden forretningsplan – nemlig kun at fungere som distributør og kun sælge til forhandlere i Danmark. I 2012 blev High Trading den officielle skandinaviske distributør og skiftede navn til Sistema Scandinavia. Samtidig flyttede firmaet i større lokaler og ud af Brians garage. Grundet vækst blev lokalerne hurtigt for små og Maja og Brian købte en nedlagt fabrik, som de istandsatte til kontor og 13000 m2 lager. Samme år sælges halvdelen af Sistema Scandinavia til Sistema i New Zealand. Ikke længe efter det, bliver producenten Sistema solgt til Newell Brands, men Sistema Scandinavia var ikke en del af salget. Derfor købte Maja og Brian firmaet tilbage og fortsatte som distributør, som hidtil. Navnet på virksomheden skulle ændres og derfor var det helt naturligt at kalde det for Ametsis, som er Sistema stavet bagfra.

Jobbet

I rollen som Account Manager og med reference til salgschefen, vil du være en del af et stærkt og dedikeret team af kollegaer, som opererer i hele landet. Du vil få til opgave at fastholde, udvikle og servicere eksisterende kunder samt engagere nye kunder. Dine kunder er detailkæder og butikker og du vil arbejde med stærke produkter, som er kendt i markedet.

Primære ansvarsområder er, at:

 • Udvikle salget til nøglekunder samt proaktivt yde dedikeret salgsindsats til nye kunder
 • Arbejde på tværs af hele organisationen for at optimere salgsprocesser; samarbejde med internt salg, indkøb, og økonomi
 • Afholde kundemøder, aktivitetsplaner etc.
 • Udarbejde prislister, sortiment og generel support og udvikling i samarbejde med kollegaer

Der forventes, at du har lyst til kundekontakten og trives med at være i marken; dog vil en række af dine opgaver kunne håndteres via telefon og mail.

Personen

Du kommer formentlig med en relevant baggrund, som sælger i detailbranchen eller fra forhandlerleddet. Du kan dokumentere gode resultater med baggrund i dit stærke salgsfokus, din solide forretningsmæssige interesse og forståelse for kundernes behov. Salg er dit DNA og du er der altid for kunderne. Du har +5 års erfaring med salg, gerne fra en udførende virksomhed eller fra forhandlerleddet. Du plejer dit netværk og ved, hvem de vigtigste aktører er. Du er stærk i relationer og er ukuelig i salgsprocessen.

Som person er du:

 • Selvstændig og selvkørende; du skal kunne drive og motivere dig selv
 • Struktureret; du skal planlægge og følge op på egne aktiviteter og kunder, både internt og eksternt
 • Målrettet, relations opbyggende og kundefokuseret
 • Du mestrer salgets discipliner og er i stand til at yde en proaktiv salgsindsats
 • Du er en teamplayer, der gerne deler ud af viden og erfaring og fejrer succeserne som ét hold
 • Du arbejder ubesværet med Office-pakken,

Du kan levere resultater via gode kunderelationer på kort og lang sigt og evner således at kommunikere med forskellige typer af mennesker. Det er en forventning, at du er professionel, seriøs og har en ærlig attitude og formår kontinuerligt at motivere kunder til yderligere udvikling i samarbejde med Ametsis.

Anzet A/S varetager denne rekrutteringsproces for Ametsis. Hvis du er interesseret i at søge stillingen, skal du følge linket “Søg dette job”. Vi gennemgår ansøgninger og holder samtaler løbende, så søg gerne hurtigst muligt. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Henrik Jerichau på tlf.: 21 12 3000 eller via mail på hj@anzet.dk. alternativt Maria Philipsen på tlf.: 30871388eller via Mail på mp@anzet.dk

 

Kategorier: Rekruttering
Typer: Fuldtid
Lokationer: Næstved
Stillingstype: Afsluttet

Ansøg dette job

Denne stilling er blevet besat med hjælp fra Anzet A/S. Se flere lignende stillinger her

Ansøg dette job

Denne stilling er blevet besat med hjælp fra Anzet A/S. Se flere lignende stillinger her

Del denne stilling

Facebook
Twitter
LinkedIn

Skulle du gå hen og blive syg, er det meget vigtigt at du:

 1. Ringer til os hver dag på telefon 7370 7083. Du skal ringe til os en time før du skal møde ind på daghold, er det aften-/nathold, så ring om formiddagen senest kl. 12:00, så vi kan nå at finde en evt. afløser for dig. Bliver telefonen ikke besvaret, så læg en besked.

 2. Senest kl. 13:00 på din første sygedag fremsender tro og love-erklæring til os. Klik her

 3. Giver os besked senest kl. 14:00 om du er klar til at møde på job igen den efterfølgende dag