Anzet A/S søger Account Manager til Axson ApS

Denne stilling er blevet besat.

Vil du være med til at sælge fremtidens rengørings- og tjenerrobotter…?

 

Hvem er Axson:

Axson er et handelsfirma, der har specialiseret sig i salg af kvalitetsprodukter og maskiner til rengøringsbranchen. Axson sælger de mest kendte og populære mærker samt mindre kendte mærker, som de kan se en fremtid i.

Axson har dybe rødder i rengøringsbranchen. De begyndte i 1968 som et rengøringsfirma, men 17 år senere tog de springet og blev et handelsfirma. Ved siden af rengøringen begyndte de at forhandle rengøringsprodukter og i begyndelsen af 1980’erne udgjorde handel med rengøringsartikler hovedparten af omsætningen. I 1985 gjorde Axson alvor af en drøm om at bruge alle kræfterne på det, de er bedst til.

”Kunderne sætter pris på vores dybe rødder i rengøringsbranchen. Vi har fingeren på pulsen og bruges flittigt som sparringspartner af vores kunder. Vores værdier er præget af vores rødder i rengøringsbranchen og en næse for en god handel. Det skal kunne betale sig at handle hos Axson. Vores kunder sætter pris på vores værdier og holdninger”

”Personlig betjening – Nærværende service – Fair vurderinger – Klare anbefalinger – Problemløsende holdning – Hurtig levering – og vores gode humør ”

 

”Værdier er for os, det vi gør. Axson er til for at gøre det nemt og lønsomt for dig at drive forretning i rengøringsbranchen, hvor der stilles høje krav til kvalitet og effektivitet.”

– Direktør Max Jakobsen

 

Om stillingen

Vil du være med fra starten og introducere et helt nyt produkt til rengørings- og restaurationsbranchen?

Robotter er fremtiden, og de skal være med til at sikre kvalitet og give medarbejdere mere tid til det de gør bedst. Tjenerne på restauranterne skal servicere kunderne og ikke løbe frem og tilbage mellem køkken, bar og kunderne – hertil skal de have hjælp af fx robotter. Du skal være med til at øge indtjeningen hos vores kunder, og du skal, med robotterne under armen, fremvise og demonstrere dem hos kunderne på hele Sjælland.

 

Vil du også være med til at udvide kendskabet til robotter?

Din opgave bliver at sætte dig ind i produkternes egenskaber, fordele og gevinster for med henblik på at præsentere disse ved telefonisk, skriftlig og personlig kontakt til beslutningstagere og brugere.

Din hverdag vil bestå af:

 • Support
 • Tilbudsgivning
 • Opfølgning
 • Dialog med producentens produktspecialister
 • Opsøgende salg
 • Vedligehold af eksisterende kundedatabase

 

Om dig

Du kommer med en god portion erfaring med salg og gerne med salg af tekniske produkter samt indsigt i restaurationsbranchen. Du forstår vigtigheden ROI, og er i stand til at sætte dig i kundens sted og rådgive denne. Dit værdisæt er vigtigere end din baggrund, så hvis du kan identificere dig med værdier som: Ihærdighed, Troværdighed og samtidig ikke er bange for at booke egne møder, så hører vi gerne fra dig.

 

Hvad får du som Account Manager hos Axson?

Axson tilbyder fleksible og tillidsfyldte rammer for dine ambitioner og din familie. En arbejdsplads, der har stor fokus på medarbejdertrivsel.

 

Derudover:

 • Værdifuld udviklende og faglig sparring med dygtige kolleger
 • Et dedikeret team af dygtige og omsorgsfulde kolleger
 • God fast løn og en attraktiv provision
 • Pension
 • Firmabil

 

Arbejdet foregår på Axson i Greve, men det meste af tiden vil du være hos kunderne.

 

Søg stillingen:

Anzet A/S varetager denne rekrutteringsproces for Axson. Hvis du er interesseret i at søge stillingen, skal du følge linket “Søg dette job” nedenfor. Vi gennemgår ansøgninger og holder samtaler løbende, så søg gerne hurtigst muligt. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte rekrutteringschef Henrik Jerichau på tlf. 21 12 3000

Kategorier: Rekruttering
Typer: Fuldtid
Lokationer: Greve
Stillingstype: Afsluttet

Ansøg dette job

Denne stilling er blevet besat med hjælp fra Anzet A/S. Se flere lignende stillinger her

Ansøg dette job

Denne stilling er blevet besat med hjælp fra Anzet A/S. Se flere lignende stillinger her

Del denne stilling

Facebook
Twitter
LinkedIn

Skulle du gå hen og blive syg, er det meget vigtigt at du:

 1. Ringer til os hver dag på telefon 7370 7083. Du skal ringe til os en time før du skal møde ind på daghold, er det aften-/nathold, så ring om formiddagen senest kl. 12:00, så vi kan nå at finde en evt. afløser for dig. Bliver telefonen ikke besvaret, så læg en besked.

 2. Senest kl. 13:00 på din første sygedag fremsender tro og love-erklæring til os. Klik her

 3. Giver os besked senest kl. 14:00 om du er klar til at møde på job igen den efterfølgende dag