Anzet A/S søger After Sales Specialist til HARDI

HARDI søger en dygtig og engageret After Sales Specialist.

 

Skal du være med til at sikre, at vi yder Danmarks bedste service? Så har du her muligheden for at være med til at udvikle og supportere vores eftermarked! Skynd dig at ansøge her, så du kan blive vores kollega.

Har du erfaring med eftermarkedet samt rådgivning og ekspedition af reservedele – måske til landbrugsmaskiner?

 

Om HARDI

Vil du være med til at forme landbrugets fremtid og sætte dit præg på fremtidens bæredygtige fødevareproduktion? Hos HARDI udvikler vi intelligente løsninger, der ikke kun gør livet lettere for landmændene, men også gør en forskel for miljøet. I virkeligheden betyder det, at vi forsøger at gå foran, når vi designer maskiner og løsninger, der minimerer brugen af vand og kemikalier. Maskiner og løsninger der beskytter fødevareproduktionen – en plante ad gangen. Ved at arbejde effektivt med innovation, forretningsudvikling og med hjælp fra vores store knowhow, så forventer vi at se præcisionslandbrug som værende nøglen til en bæredygtig fremtid for det globale landbrug.

 

Traktor set bagfragræsmark med traktor

 

Dine kommende kollegaer

HARDI har en flad organisationskultur og en uformel tone blandt kollegaer med fokus på et stærkt sammenhold. Du vil blive en del af en virksomhed, hvor hovedfokus ligger på at levere kvalitetsprodukter samt være meget kundeorienteret. Du bliver en del af HARDI NORTH, som består af 11 personer, hvor der vil vente dig en spændende og alsidig hverdag. Nedenfor kan du se nogle af dine opgaver:

 

Jobbet

 • Rådgivning og support til forhandlere i reservedelshåndteringen gennem vores informationsportaler
 • Indgå i vagtplanen for HARDI NORTH teamet
 • Ordremodtagelse af reservedele
 • Ansvarlig for eftermarkedet i bl.a. Norge
 • Deltagelse i træning af reservedelspersonale hos forhandlere
 • Deltage på udstillinger i Skandinavien
 • Support til vores Regionschefer
 • Garanti- og reklamationsbehandling
 • Oprettelse og udførelse af kampagner på eftermarkedet
 • Udarbejdelse af prislister
 • Bistå afdelingslederen med udarbejdelse af budget/forecast på eftermarkedet

 

Om dig

 • Du er uddannet inden for eftermarkedet/reservedelsområdet og har faglig teknisk forståelse
 • Du trives i en dynamisk hverdag
 • Du har en positiv indstilling og er altid løsningsorienteret

 

Vi tilbyder
HARDI INTERNATIONAL A/S er en international koncern, hvis grundlæggende idé er at opfylde brugerens krav til kvalitetsprodukter, der sikrer effektiv, punktlig og præcis anvendelse af plantebeskyttelsesmidler.

De udvikler intelligente sprøjteløsninger, der ikke kun gør livet lettere for landmænd, men også gør en forskel for miljøet. Det betyder, at de udfordrer state-of-the-art, når de designer maskiner, der minimerer brugen af ​​vand og kemikalier – maskiner, der bekæmper ukrudt, skadedyr og sygdomme – én plante ad gangen.

HARDI er trendsætter inden for anvendelse af plantebeskyttelsesmidler. For at opnå denne position er fortsat udvikling og innovation afgørende. HARDI er forpligtet til den langsigtede fremtid for plantebeskyttelse.

HARDI har mere end 600 ansatte på verdensplan. Med hovedkontor i Danmark, når deres verdensomspændende distributions- og salgsnetværk ud til mere end 100 lande, hvor de er repræsenteret af importører, agenter og salgsselskaber.

Stillingen er på vores hovedkontor i Nørre Alslev, hvor du vil slutte dig til omkring 420 fantastiske kollegaer. Vi tror på hinanden, vores kunder og på en bæredygtig fremtid for landbruget.

En stilling i en virksomhed, der er i en særdeles spændende udvikling og har gode ansættelsesvilkår. Du bliver en del af et dygtigt team med et højt fagligt niveau og fokus på kunderne og samarbejdspartnere.

 

Ansøgning og ansøgningsfrist

Send os din ansøgning senest den 31. januar, 2023.

 

Yderligere information

Anzet A/S varetager denne rekrutteringsproces for HARDI International A/S. Har du yderligere spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Senior Consultant, Lars Peter Jensen, på tlf. 21 21 01 58 eller mail: lp@anzet.dk.

Kategorier: Rekruttering
Typer: Fuldtid
Lokationer: Nørre Alslev
Stillingstype: Fast

Ansøg dette job

Ansøg dette job

Del denne stilling

Facebook
Twitter
LinkedIn

Skulle du gå hen og blive syg, er det meget vigtigt at du:

 1. Ringer til os hver dag på telefon 7370 7083. Du skal ringe til os en time før du skal møde ind på daghold, er det aften-/nathold, så ring om formiddagen senest kl. 12:00, så vi kan nå at finde en evt. afløser for dig. Bliver telefonen ikke besvaret, så læg en besked.

 2. Senest kl. 13:00 på din første sygedag fremsender tro og love-erklæring til os. Klik her

 3. Giver os besked senest kl. 14:00 om du er klar til at møde på job igen den efterfølgende dag