Anzet A/S søger assistent til rekrutteringsafdelingen i Næstved

Denne stilling er blevet besat.

Anzet A/S søger assistent til
rekrutteringsafdelingen i Næstved

Vi vækster og har brug for endnu en dygtig medarbejder. Som assistent hos Anzet A/S er du en vigtig brik i virksomhedens rekrutteringsafdeling. Dine primære opgaver bliver at assistere afdelingens Recruitere.

Det er vigtigt, at du har erfaring med koordinering og administrative opgaver, så du forholdsvis hurtigt kan bidrage til teamet. Du skal ikke være bange for at tage ansvar samtidig med, at du altid har 100% opbakning og support.

Du står bl.a. for at indkalde og administrere kandidatsamtaler samt koordinere Recruiternes kalendere, så deres tid bruges optimalt med kunder og kandidater.

Du skal bidrage til ansættelse af mange kandidater og ofte kandidater med høj faglig uddannelse og stillinger. Derfor forventes det, at du taler og skrive flydende dansk og engelsk.

Anzet A/S er en fuldt ud digitaliseret virksomhed, så arbejdsgangene er effektive og let gennemskuelige til fordel for os, kunder og kandidater.

Som menneske er du

Som mennesker er du ydmyg, sulten og menneskeligt begavet.
Du har det rette drive der gør, at du kommer i mål med dine opgaver og har en positiv indstilling over for udfordringer såvel som rutineopgaver.

Som assistent får du en bred kontaktflade med både kunder, kandidater og kolleger. Vi lægger derfor vægt på, at du har stærke kommunikative evner og gerne erfaring med kundehåndtering og -rådgivning.

Derudover ser vi gerne, at du er:

  • Administrativt stærk og kan holde mange bolde i luften.
  • Selvstartende og ansvarlig i opgaveløsningen.
  • Serviceminded udover det sædvanlige.
  • Erfaren i Outlook og kan navigere i brugervenlige IT-systemer.

 

Dit kommende team

Hos Anzet A/S går vi meget op i arbejdsglæde, ansvarlighed og naturlig lyst til at være de bedste.
Vi mener, at det skal være sjovt at gå på arbejde. Hos Anzet A/S brænder vi for hinanden, kunder og kandidater og for at spille alle gode netop der, hvor deres kompetencer bruges bedst muligt.

Samlet set kan du glæde dig til en hverdag med masser af gode kolleger, massevis af forskellige opgaver, en høj læringskurve og et lige så højt tempo.

Hvis du er interesseret i at søge stillingen, skal du følge linket “Søg dette job” nedenfor. Vi gennemgår ansøgninger og holder samtaler løbende, så søg gerne hurtigst muligt. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte rekrutteringschef Henrik Jerichau på tlf. 21123000

 

Kategorier: Rekruttering
Typer: Fuldtid
Lokationer: Næstved
Stillingstype: Afsluttet

Ansøg dette job

Denne stilling er blevet besat med hjælp fra Anzet A/S. Se flere lignende stillinger her

Ansøg dette job

Denne stilling er blevet besat med hjælp fra Anzet A/S. Se flere lignende stillinger her

Del denne stilling

Facebook
Twitter
LinkedIn

Skulle du gå hen og blive syg, er det meget vigtigt at du:

  1. Ringer til os hver dag på telefon 7370 7083. Du skal ringe til os en time før du skal møde ind på daghold, er det aften-/nathold, så ring om formiddagen senest kl. 12:00, så vi kan nå at finde en evt. afløser for dig. Bliver telefonen ikke besvaret, så læg en besked.

  2. Senest kl. 13:00 på din første sygedag fremsender tro og love-erklæring til os. Klik her

  3. Giver os besked senest kl. 14:00 om du er klar til at møde på job igen den efterfølgende dag