Anzet A/S søger BID-Writer med IT-erfaring

Vi søger en Writer til  Danmarks stærkeste Capture & Bid task force, der kan drive hele bidprocessen fra start til helt over målstregen.

Vi inspirerer, bygger, driver og vedligeholder innovative softwareløsninger for vores kunder. Kundernes udbud bliver til stadighed mere komplekse og konkurrencen er hård. Det stiller store krav til vores organisation, tilbudsprocessen og forståelse af udbudsprocesser. Som Writer bliver du en vigtig brik i at formidle vores tilbud på bedst mulig vis, samt at du strukturerer processen fra start til slut.

Om jobbet

 • Du bliver derudover tilknyttet vores bid taskforce (Rejseholdet) som en væsentlig medspiller i et tværgående tilbudsteam, hvor vi har fokus på at vinde de rigtige forretningsmuligheder.
 • Du vil samarbejde med mange højt-specialiserede kolleger, der ligesom dig har tilegnet sig ekspertviden, indenfor den særlige faglighed det er at vinde forretning igennem evnen til at skrive fagligt korrekt, kundefokuseret og sælgende.
 • Vi søger en ny kollega, der med den perfekte kombination af menneskelige egenskaber, strukturerede arbejdsrutiner samt eksekvering kan sikre, at vi altid leverer tilbud af højeste kvalitet, samt at vi når de aftalte deadlines.
 • Erfaring med at være en del af et tilbudsteam er en klar fordel.

 

Dine ansvarsområder vil være:

 • Udarbejdelse af tilbudstekster (herunder specifikke afsnit, cv’er, referencer, redegørelser mv.).
 • Review og gennemskrivning af tilbudstekster (herunder specifikke afsnit, cv’er, referencer, redegørelser mv.).
 • Omskrivning af nuværende tekster til vores ”library of excellence”.
 • Løsnings- og metodebeskrivelser.
 • Udarbejdelse af tilbudspræsentationer eksempelvis i Powerpoint

 

Om dig

Som person er du detaljeorienteret, vedholdende og dedikeret til dine opgaver og dit ansvar. Du er perfektionistisk, struktureret og har styr på at arbejde på en digital platform såsom Microsoft Office. Du forstår vigtigheden af at agere i et team og skabe fælles fodslag, såvel internt som eksternt.

 • Du skal have en grundlæggende viden og interesse omkring IT og den digitale verden, samt erfaring med at arbejde indenfor dette domæne, gerne i minimum 3 år.
 • Det vil være en fordel, hvis du tidligere har erfaring som tovholder for en tilbudsproces.
 • Du kan skrive fængende og præcise tekster så modtageren forstår budskabet. Dette inkluderer, at du kan formulere dig på et perfekt dansk og engelsk rent grammatisk og har stærke kommunikative evner i forbindelse med bl.a. review.
 • Du tilgår dit arbejde på en struktureret måde og har syn for detaljen, samtidig med at du arbejder proaktivt og har fokus på løsningen og resultatet.
 • Du evner at være konstruktiv brobygger mellem mange forskellige interessenter og specialister.
 • Du mestrer deadlines til perfektion.
 • Du bliver en vigtig brik i forhold til, at både du og hele Bid teamet leverer til tiden.
 • Sidst, men ikke mindst skal du sikre et højt niveau af tilfredshed blandt såvel interne som eksterne kunder med din analytiske samt kritiske tilgang.

 

Vi tilbyder dig

En stilling i en spændende organisation i rivende udvikling, engagerede og kompetente kolleger, en konkurrencedygtig løn med en bred vifte af personaletilbud, samt gode muligheder for karriereudvikling. Capture & Bid teamet har hovedsæde i vores afdeling i København, men med mulighed for at være tilknyttet et af vores kontorer i Aarhus eller Aalborg. Bid Teamet forventes at blive en slags rejsehold, der styrer udbud på tværs af TRIFORKS forretningsområder og lokationer, hvorfor der må forventes rejsedage.

 

Interesseret?

Anzet A/S varetager denne rekrutteringsproces for TRIFORK. Hvis du er interesseret i at søge stillingen, skal du følge linket “Søg dette job” nedenfor. Vi gennemgår ansøgninger og holder samtaler løbende, så ansøg gerne hurtigst muligt. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Lars Peter Jensen Senior Consultant på tlf. 21 21 01 58.

 

Om TRIFORK 

I 1996 blev TRIFORK grundlagt af Jørn Larsen, der stadig er CEO i dag.

TRIFORK er en innovativ software virksomhed med kontorer i 11 lande i Europe og USA er en international next gen IT virksomhed, der udvikler innovative software løsninger i samarbejde med sine kunder. Selskabet har godt 950 ansatte, 56 business units og arbejder indenfor seks forretningsområder: Digital Health, FinTech, Smart Buildings, Cloud Operations, Cyber Protection og Smart Enterprise. TRIFORKS forskning og udvikling foregår i TRIFORKS Labs, hvor TRIFORK løbende medinvesterer og udvikler teknologi start-up selskaber. TRIFORK står bag brandet GOTO, som driver et globalt tech community med over 255.000 følgere og mere end 27 millioner views.

Kategorier: Rekruttering
Typer: Fuldtid
Lokationer: København
Stillingstype: Fast

Ansøg dette job

Ansøg dette job

Del denne stilling

Facebook
Twitter
LinkedIn

Skulle du gå hen og blive syg, er det meget vigtigt at du:

 1. Ringer til os hver dag på telefon 7370 7083. Du skal ringe til os en time før du skal møde ind på daghold, er det aften-/nathold, så ring om formiddagen senest kl. 12:00, så vi kan nå at finde en evt. afløser for dig. Bliver telefonen ikke besvaret, så læg en besked.

 2. Senest kl. 13:00 på din første sygedag fremsender tro og love-erklæring til os. Klik her

 3. Giver os besked senest kl. 14:00 om du er klar til at møde på job igen den efterfølgende dag