Anzet A/S søger byggeleder til SKANLUX Projekt I Nykøbing F.

Denne stilling er blevet besat.

Vil du være med til at udvikle og opføre rækkehuse med et af Danmarks førende byggefirmaer?

Har du en håndværksmæssig baggrund? Kan du overtage vores større projekter fra salg og få dem kørt sikkert i mål? Så er du muligvis vores nye kollega.

Siden 2002 har SKANLUX leveret arkitekttegnede sommerhuse, helårshuse og større projekter af rækkehuse og klyngehuse i hele Danmark. Så vi ved det er vigtigt at få integreret sine egne ideer og føle sig tryg i byggeprocessen. Vores dygtige tegnestue og byggerådgivere guider vores kunder i de forskellige muligheder, og vores byggeledere sikrer, at projektet kommer sikkert i mål.

Der skal være styr på processen gennem hele projektet. Du skal derfor kunne begå dig såvel på en byggeplads som overfor vores leverandører. Vores byggeri styres af vores egne byggeledere og bygges af faste samarbejdspartnere.

 

Jobbet

Dine opgaver vil blandt andet bestå i:

 • Daglig styring af byggepladser; proces, bemanding og materialer
 • Sikre levering af projektet til den rigtige tid og kvalitet
 • Afholde byggemøder med håndværkere og leverandører
 • Udarbejde KS og PSS i samarbejde med kontoret
 • Afkalde materialer
 • Løbende økonomisk opfølgning/godkendelse på egne projekter

 

Din profil
 • Du har erfaring fra byggebranchen meget gerne som håndværker eventuelt med en overbygning, der sætter dig i stand til at styre både små og store byggeprojekter
 • Da kontrol og opfølgning foregår digitalt, er det vigtigt, at du har de nødvendige IT-kompetencer.
 • Du er struktureret, selvstændig, tager ansvar og kan holde flere projekter i gang på samme tid.
 • Menneskelig, ydmyg, selvbevidst, ressourcestærk, detaljeorienteret med gennemslagskraft og overblik. Det er vigtige personlige egenskaber, som vi primært leder efter.

 

Du vil som udgangspunkt have din daglige gang på vores byggepladser på Sydsjælland, Lolland og Falster, men du har selvfølgelig også en plads på kontoret i Nykøbing F, hvor vi har salg, administration og bogholderi.

 

Vi tilbyder

Du bliver en del af et team i SKANLUX, der består af fagligt kompetente kollegaer, der sætter en ære i at levere alle projekter i høj standard og til tiden. Vi er et diverst hold med forskellige kompetencer og perspektiver. Uanset hvor i organisationen, man kigger, vil man opleve stor fleksibilitet i arbejdsopgaver med mulighed for at sætte præg på dagligdagen og virksomheden.

Du er garanteret nogle fantastiske kollegaer, der brænder for deres arbejde, men hvor vi samtidigt har det hyggeligt og sjovt – også udenfor arbejdstiden.

Løn efter kvalifikationer, pension, sundhedsforskning, firmabil, telefon, PC, internetopkobling og de bedste kollegaer, der glæder sig til at byde dig velkommen.

 

Søg stillingen:

Anzet A/S varetager denne rekrutteringsproces for Skanlux. Hvis du er interesseret i at søge stillingen, skal du følge linket “Søg dette job” nedenfor. Vi gennemgår ansøgninger og holder samtaler løbende, så søg gerne hurtigst muligt. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte rekrutteringschef Henrik Jerichau på tlf. 21 12 3000

Kategorier: Rekruttering
Typer: Fuldtid
Lokationer: Nykøbing Falster
Stillingstype: Afsluttet

Ansøg dette job

Denne stilling er blevet besat med hjælp fra Anzet A/S. Se flere lignende stillinger her

Ansøg dette job

Denne stilling er blevet besat med hjælp fra Anzet A/S. Se flere lignende stillinger her

Del denne stilling

Facebook
Twitter
LinkedIn

Skulle du gå hen og blive syg, er det meget vigtigt at du:

 1. Ringer til os hver dag på telefon 7370 7083. Du skal ringe til os en time før du skal møde ind på daghold, er det aften-/nathold, så ring om formiddagen senest kl. 12:00, så vi kan nå at finde en evt. afløser for dig. Bliver telefonen ikke besvaret, så læg en besked.

 2. Senest kl. 13:00 på din første sygedag fremsender tro og love-erklæring til os. Klik her

 3. Giver os besked senest kl. 14:00 om du er klar til at møde på job igen den efterfølgende dag