Anzet A/S søger Centerchef til Herlufsholm Idrætscenter (HIC)

Denne stilling er blevet besat.

Vil du være med til at sikre centerets forsatte udvikling og stærke position i Næstved?

 

Har du tidligere været centerchef, været en del af en bestyrelse i en sportsforening/kultur eller forretningsliv og har mod på at drive et solidt og moderne idrætscenter videre, så er du måske vores nye kollega.

 

Herlufsholm Idrætsforening har en lang historie i Næstved med stiftelse helt tilbage i 1932. Idrætscentret danner rammen for Herlufsholm Gymnastikforening med over 5000 medlemmer fordelt på 12 idrætsgrene, herunder fodbold, gymnastik, håndbold mm. Centret består af 2 idrætshaller, udendørsanlæg, svømmehal, fitnesscenter og mødelokaler. Udover at drifte egen svømmehal står Herlufsholm også for Næstved Svømmehal og Birkebjergparkens varmtvandsbassin.

Herlufsholm Idrætscenter ligger i naturskønne omgivelser med Herlufsholm Kostskole som nabo og Susåen løbende tæt forbi centrets område.

 

Jobbet

Dine opgaver vil blandt andet bestå i:

 • At sikre forsat udvikling og position i Næstved
 • At have kontakten til embedsmænd i Næstved kommune og andre interessenter.
 • At skabe kontakt og etablere nye samarbejdsrelationer til idrætscentret mange foreninger og i særdeleshed centrets mange brugere.
 • At have ansvaret for personaleforhold herunder ansættelser.
 • At være hovedansvarlig for den daglig drift og ledelse af Herlufsholm Idrætscenter.
 • At være ansvarlig for at skabe en driftsstruktur i Herlufsholm Idrætscenter, som vil bidrage til den videre udvikling af idrætscenteret, som et attraktivt mødested.
 • At have ansvaret for IT, herunder både intern og ekstern kommunikation.
 • At sikre en sund økonomi, sponsoraftaler, føre regnskab og udarbejde budgetter.

 

Det er Centerchefens ansvar, at der er styr på driften – Du refererer til bestyrelsen og skal kunne redegøre for, hvad der foregår af aktivitet.

 

Din profil

 • Du behøver som Centerchef ikke at være den dygtigste på et givent fagområde, men du skal kunne have fingeren så tilpas meget på pulsen, at du både kan vende problemstillinger med medarbejderne og bestyrelsen.
 • Du skal være nyskabende, iderig og selvstændigt kunne drifte et center.
 • Dit hjerte skal banke for det idrætspolitiske og dine kommunikative evner gør, at du kan forstå at begå dig i mange relationer og situationer.
 • Du skal kunne se forretningsmuligheder og turde at favne bredt.
 • Du må meget gerne have erfaring med foreningsarbejdet og ikke mindst have en bred og god forståelse for økonomien og budgetter.

 

En del af jobbet indebærer at kunne præsentere budgetter og planer for bestyrelsen, men også at kunne arrangere større sportsbegivenheder, messer, møder, generalforsamlinger m.m.

 

Vi tilbyder

Du bliver en del af et center i udvikling med ambitionen om at blive Sjællands største og ikke mindst bedste idrætsforening. Vi er godt på vej og kan tilbyde dig frihed under ansvar og med rig mulighed for at sætte dit eget personlige præg på hverdagen og ikke mindst din dagligdag. Du er garanteret nogle fantastiske kollegaer, der brænder for deres arbejde og er klar til at indgå i tæt sparring med dig.

 

Løn efter kvalifikationer, pension og sundhedsforsikring.

 

Søg stillingen

Anzet A/S varetager denne rekrutteringsproces for Herlufsholm Idrætscenter. Hvis du er interesseret i at søge stillingen, skal du følge linket “Søg dette job” nedenfor. Vi gennemgår ansøgninger og holder samtaler løbende, så søg gerne hurtigst muligt. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte rekrutteringskonsulent Jakob Tvedebrink-Christensen på tlf. 50 60 16 37

 

Kategorier: Rekruttering
Typer: Fuldtid
Lokationer: Næstved
Stillingstype: Afsluttet

Ansøg dette job

Denne stilling er blevet besat med hjælp fra Anzet A/S. Se flere lignende stillinger her

Ansøg dette job

Denne stilling er blevet besat med hjælp fra Anzet A/S. Se flere lignende stillinger her

Del denne stilling

Facebook
Twitter
LinkedIn

Skulle du gå hen og blive syg, er det meget vigtigt at du:

 1. Ringer til os hver dag på telefon 7370 7083. Du skal ringe til os en time før du skal møde ind på daghold, er det aften-/nathold, så ring om formiddagen senest kl. 12:00, så vi kan nå at finde en evt. afløser for dig. Bliver telefonen ikke besvaret, så læg en besked.

 2. Senest kl. 13:00 på din første sygedag fremsender tro og love-erklæring til os. Klik her

 3. Giver os besked senest kl. 14:00 om du er klar til at møde på job igen den efterfølgende dag