Anzet A/S søger El-konstruktør til design og konstruktion til Thorslev Automation

Denne stilling er blevet besat.

Elsker du at arbejde med projektering, opgradering og udbygning af eksisterende procesanlæg og helt nye projekter, samt arbejde med udførsel af el-diagrammer og tavlelayout?

Trives du med at være projektholder og styre deadlines samtidig med, at du rådgiver kunderne om den mest optimale automationsløsning? 

 

Thorslev Automation oplever en stor stigning i efterspørgsel på deres ydelser og søger derfor en ny El-konstruktør. Flere af deres kunder er maskinbyggere, hvor Thorslev Automation designer styringen til dem, og derefter producerer styretavlerne på deres eget værksted. På tavleværkstedet har de både specialtavler og serieproduktion af standardstyringer i alle størrelser, fra små vægskabe til gulvtavler i metermål.

Du bliver en del af en ung virksomhed, hvor der er fart på hver eneste dag, og hvor de tænker i løsninger. De sætter pris på et arbejdsmiljø, hvor der er plads til humor samtidig med, at de får noget fra hånden.

 

Dine fremtidige arbejdsopgaver

Arbejdet vil typisk foregå i mindre teams med konstruktører og PLC programmører med ugentlige projektmøder. Du får lige så rig mulighed for udvikling, og hvis du har interesse indenfor projektstyring, får du også mulighed for at være kundeansvarlig på specifikke kundeprojekter.

 

Du skal blandt andet arbejde med:  

 • Design og konstruktion af styringer
 • Udførelse af el-diagrammer og tavlelayout i Eplan
 • Specifikation af el-løsninger internt og i samarbejde med kunden enten via TEAMS eller ude hos kunden
 • Dokumentationsarbejde
 • Afdække kundeprojekt opgaver hos kunden
 • Projektholder på projekterne ift. styring af deadline, tiden på at konstruere m.m.
 • Dialog med værkstedet ang. specialløsninger
 • Deltage i FAT tests og aflevering af projekter til kunden
 • Med til at konstruere tavler ved specifikke løsninger
 • Sparring med salgsafdelingen ved tilbudsarbejde
 • Gennemgang af projekter på ugentlige interne statusmøder

 

Hvem er du?

Du kan have mange forskellige uddannelsesmæssige baggrunde, såsom elektriker, industrielektriker, automatiktekniker, ingeniør, maskinmester eller anden elteknisk baggrund. Det er dog helt sikkert, at du er helt hjemme i konstruktionstegninger, diagrammer og lignende.

Har du erfaring med automatisering af produktionsanlæg i industrien, er dette også en fordel.

Du skal have kendskab til Maskindirektivet og standarder i maskinsikkerhed som EN60204-1.

Hvis du har erfaring med Eplan, så er det en fordel. Du kan også have erfaring med andre systemer, såsom Caddy++ eller PC Schematic og har dermed en god viden, som du kan bruge videre i din læring i Eplan.

Du er vant til at tale og skrive dansk og engelsk på almindeligt brugerniveau. Det er et krav, at du har kørekort.

Som person arbejder du struktureret og tager et naturligt ejerskab for dine opgaver. Du arbejder selvstændigt og trives med at være i en virksomhed, hvor der er plads til at udvikle sig, og hvor du får indflydelse. Du trives i en flad og mindre organisation, hvor man har et godt teamwork og vægter den gode sparring. Det er vigtigt, at du er nysgerrig og er i stand til at bruge din uddannelse i en praktisk orienteret hverdag. Du har en høj faglighed indenfor el og automation, som gør det muligt for dig at rådgive kunderne ift. den mest optimale automationsløsning til deres produktion.

 

Mere om Thorslev Automation ApS

En spændende virksomhed, hvor du kan være med til at påvirke retningen og sætte et præg med din viden. Der er en stor rummelighed og plads til at udvikle sig. De har mange forskellige projektopgaver, og der kan forekomme enkelte perioder med stor travlhed. Thorslev Automation har gode værdier, såsom frihed under ansvar, medbestemmelse og mulighed for at sætte sit eget præg på hverdagen, i godt samspil med deadlines.

De tilbyder en fuldtidsstilling, hvor der også indimellem kan være projekter der kræver en ekstra indsats, men så hjælper man hinanden. De har flextid, og der er ligeså mulighed for hjemmearbejde, når det kræves.

Thorslev Automation bruger energi på udvikling og nye teknologier, og de holder sig løbende opdateret på branchen og dens udvikling. De stiller høje krav til sig selv omkring kvalitet, fleksibilitet og ikke mindst deres høje serviceniveau.

Læs mere om Thorslev Automation her: https://thorslevautomation.dk/

Løn efter kvalifikationer + pension + sundhedsforsikring.

 

Interesseret?

Tag det første skridt! Ansøg nu!

Anzet A/S varetager denne rekrutteringsproces. Hvis du er interesseret i at søge stillingen, så følg linket ” Søg dette job” nedenfor.

Vi gennemgår ansøgninger og afholder samtaler løbende, så søg gerne hurtigst muligt.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte senior konsulent Carina Due Overbye tlf. 5060 1672 eller co@anzet.dk

Kategorier: Rekruttering
Typer: Fuldtid
Lokationer: Havdrup
Stillingstype: Afsluttet

Ansøg dette job

Denne stilling er blevet besat med hjælp fra Anzet A/S. Se flere lignende stillinger her

Ansøg dette job

Denne stilling er blevet besat med hjælp fra Anzet A/S. Se flere lignende stillinger her

Del denne stilling

Facebook
Twitter
LinkedIn

Skulle du gå hen og blive syg, er det meget vigtigt at du:

 1. Ringer til os hver dag på telefon 7370 7083. Du skal ringe til os en time før du skal møde ind på daghold, er det aften-/nathold, så ring om formiddagen senest kl. 12:00, så vi kan nå at finde en evt. afløser for dig. Bliver telefonen ikke besvaret, så læg en besked.

 2. Senest kl. 13:00 på din første sygedag fremsender tro og love-erklæring til os. Klik her

 3. Giver os besked senest kl. 14:00 om du er klar til at møde på job igen den efterfølgende dag