Anzet A/S søger en Køkkenchef samt en Souschef til B-spis

Denne stilling er blevet besat.

Anzet A/S søger en Køkkenchef samt en Souschef til B-spis

B-spis søger passionerede, high-end og innovative kokke kollegaer der kan brillerer i Næstved.

HVEM ER VI:

Restaurant B-spis ejet af Brian Jensen er Næstveds samlingspunkt for både byens indbyggere og erhvervsdrivende og for alle besøgende, som sætter pris på god gastronomi med smagen og den gode oplevelse i højsædet. B-spis ligger helt centralt i Næstved mellem Axeltorv og Skt. Peders Kirke med udsigt til kirken og byder på både restaurant, vinbar, mad ud af huset, mødelokaler og mulighed for privat dining. Du vil i tæt samarbejde med teamet, være ansvarlig for at give husets gæster en gastronomisk oplevelse hver gang. I restauranten er det Brian Jensen, med en fortid på Restaurant Babette, der tegner stedet sammen med et yderst kompetent team.

 

HØJ FAGLIGHED OG KVALITET

B-spis hylder det gode måltid, hvor smag, kvalitet og servering går op i en højere enhed. Det er ærlig mad med kærlighed til hver enkelt ret og servering. Vi følger sæsonen, handler mest muligt lokalt, og runder gerne omegnens skove og strande efter råvarer.

Du bliver en del af et køkken team, hvor medindflydelse og høj kvalitet vil være nøgleordene. Der vil være rig mulighed for at sætte dit personlige præg på køkkenet, og vi forventer et højt niveau af selvstændighed.
Teamet hos B-spis brænder for at skabe serviceoplevelser i verdensklasse samt at gøre en forskel for vores gæster. Du vil i samarbejde med det øvrige team få ansvaret for at levere et resultat, som lever op til gæsternes krav og forventninger, – og det lille ekstra som gør hele forskellen, til både kvalitet og service.

 

VORES NYE KOLLEGA

B-spis har et godt eksisterende team og det er vigtigt, at du er smilende, præsentabel og imødekommende over for både gæster og kolleger, samt er villig til at gøre det ekstra. Du har et højt drive og er passioneret indenfor dit fag.

Derudover:

 • Er faglært kok
 • Nysgerrig og innovativ
 • Sætter en ære i at give gæsterne en gastronomisk oplevelse og har øje for detaljen
 • Er mødestabil, kvalitetsbevidst og flittig
 • Kan bevare overblikket og har excellente samarbejdsevner

 

VI TILBYDER:

B-spis tilbyder en 37 timers stilling i et professionelt, men uhøjtideligt arbejdsmiljø, hvor vi passer på vores gæster og hinanden – og der er højt til loftet. Vi ønsker et tæt samarbejde på tværs af alle funktioner, der sammen spiller hinanden gode.

 

 • God fast løn efter kvalifikationer, pension med sundhedsordning, og ordnede arbejdsforhold
 • En varierende og spændende arbejdsdag med masser af mulighed for både personlig og faglig udvikling
 • Fleksibel arbejdstid efter behov – restauranten er lukket fast søndag og mandag
 • Gastronomisk frihed
 • Stor fokus på fødevarer trends, bæredygtighed og lokale råvarer i sæson af høj kvalitet

 

Dine kollegaer er passionerede, professionelle, fagligheden er i top og humøret er højt. Tillid og respekt kan mærkes og frihed under ansvar er en selvfølge. Vil du stå i spidsen af et køkken, hvor vi hver dag arbejder på at være et lyspunkt på det sydsjællandske gastronomiske kort?

Så kom med på holdet

 

Kategorier: Rekruttering
Typer: Fuldtid
Lokationer: Næstved
Stillingstype: Afsluttet

Ansøg dette job

Denne stilling er blevet besat med hjælp fra Anzet A/S. Se flere lignende stillinger her

Ansøg dette job

Denne stilling er blevet besat med hjælp fra Anzet A/S. Se flere lignende stillinger her

Del denne stilling

Facebook
Twitter
LinkedIn

Skulle du gå hen og blive syg, er det meget vigtigt at du:

 1. Ringer til os hver dag på telefon 7370 7083. Du skal ringe til os en time før du skal møde ind på daghold, er det aften-/nathold, så ring om formiddagen senest kl. 12:00, så vi kan nå at finde en evt. afløser for dig. Bliver telefonen ikke besvaret, så læg en besked.

 2. Senest kl. 13:00 på din første sygedag fremsender tro og love-erklæring til os. Klik her

 3. Giver os besked senest kl. 14:00 om du er klar til at møde på job igen den efterfølgende dag