Anzet A/S søger en Payroll administrator med tilhørende HR-opgaver til Ardagh Glass Holmegaard

Denne stilling er blevet besat.

Anzet A/S søger en Payroll administrator med tilhørende HR-opgaver til Ardagh Glass Holmegaard

Din primære rolle vil være at sikre alle medarbejdere i virksomheden får den korrekte løn. Du skal være struktureret og kunne bevare overblikket i komplicerede situationer.

 

Om Ardagh Glass Holmegaard
Ardagh Glass Holmegaard er en del af Ardagh Group – en af verdens førende producenter af glasemballage, som producerer prisvindende og bæredygtige glas og flasker til nogle af verdens mest indflydelsesrige varemærker. Ardagh er den eneste producent af glasemballage i Skandinavien. Vores målsætning er at skabe bæredygtig emballage i Danmark, og ikke kun til Danmark og Skandinavien men til alle lande som vores føde- og drikkevare kunder eksporterer til.
Kvaliteten af vore produkter og service er uovertruffen. Gennem løbende forbedringsprocesser, strenge KPI-krav og avanceret inspektions- og produktionsovervågningsudstyr har vi en målsætning om at opnå en fejlfri kvalitet på alle vore fabrikker.
Ardagh Glass Holmegaard A/S opererer med 56 fabrikker inden for metal, glas, og teknik fordelt i 12 lande og beskæftiger i alt ca. 16.000 medarbejdere. Hos Ardagh Glass Holmegaard i Fensmark beskæftiges ca. 340 medarbejdere og omsætter årligt for ca. 525 mio. kr.

 

Jobbet
Du vil indgå i et mindre team med hjælpsomme engagerede kollegaer, hvor nærhed, tillid, og produktivitet er nøgleordene i hverdagen. En del af arbejdsopgaverne vil være:

 • Lønkørsel i programmet KMD for ca. 340 medarbejdere, både timelønnede og funktionærer, herunder bogføring og afstemning
 • Vedligeholdelse af løn og personalesystem (SuccesFactors)
 • Kontakt til KMD vedrørende program- eller lovændringer
 • Kontakt til pensionsselskaber og eksterne myndigheder
 • Budget på timelønnede og funktionærer
 • Head Count
 • Sygefravær
 • Lærlingekontrakter samt kontakt til skolerne
 • Udarbejdelse af ansættelseskontrakter

 

Du vil få base på fabrikken i Holmegaard, med reference til vores nordiske HR-manager.

 

Kandidaten
• Du skal have en relevant uddannelse indenfor HR eller lønregnskab
• Flere års erfaring med løn kørsel
• Have gode IT-kundskaber
• Kendskab til Industriens overenskomst
• Flair for statistikker
• Erfaring med programmet KMD vil være en fordel men ikke et krav

Som person ønsker vi du er imødekommende, åben, analytisk og yderst struktureret. Sætter en stor ære i at tingene er gennemarbejdet og udført til mindste detalje. Du er dit ansvar bevidst og deler vores værdisæt Trust, Teamwork and Excellence.

 

Søg stillingen:

Anzet A/S varetager denne rekrutteringsproces for Ardagh Glass Holmegaard A/S. Hvis du er interesseret i at søge stillingen, skal du følge linket “Søg dette job”. Vi gennemgår ansøgninger og holder samtaler løbende, så søg gerne hurtigst muligt. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Recruitment manager Henrik Jerichau på tlf. 21123000 mail: hj@anzet.dk eller Recruiter Maria Philipsen tlf. 30871388 mail: mp@anzet.dk 

Kategorier: Rekruttering
Stillingstype: Afsluttet

Ansøg dette job

Denne stilling er blevet besat med hjælp fra Anzet A/S. Se flere lignende stillinger her

Ansøg dette job

Denne stilling er blevet besat med hjælp fra Anzet A/S. Se flere lignende stillinger her

Del denne stilling

Facebook
Twitter
LinkedIn

Skulle du gå hen og blive syg, er det meget vigtigt at du:

 1. Ringer til os hver dag på telefon 7370 7083. Du skal ringe til os en time før du skal møde ind på daghold, er det aften-/nathold, så ring om formiddagen senest kl. 12:00, så vi kan nå at finde en evt. afløser for dig. Bliver telefonen ikke besvaret, så læg en besked.

 2. Senest kl. 13:00 på din første sygedag fremsender tro og love-erklæring til os. Klik her

 3. Giver os besked senest kl. 14:00 om du er klar til at møde på job igen den efterfølgende dag