Anzet A/S søger Energirådgiver til Næstved Fjernvarme

Om Næstved Fjernvarme

Næstved Fjernvarme er et forbrugerejet selskab med ca. 6.600 kunder og en medarbejderstab på 22. Vi leverer ca. 205.000 MWh til ledningsnettet om året. Varmen bliver hovedsageligt produceret på affaldsvarme. Som spids- og reservelast har vi 6 kedelcentraler med i alt 13 naturgasfyrede kedler. Vi leverer varme til ca. 60% af Næstved by, og forventer at ekspandere i de kommende år som følge af den grønne omstilling, hvor naturgas skal udfases til fordel for vedvarende energikilder. Vores vision er ”Vi vil være den enkelte borgers og virksomheds foretrukne leverandør af varme i Næstved”.

 

Om dig

På grund af stor kundetilgang og nye arbejdsopgaver søger vi endnu en energirådgiver til vores kunde-/serviceafdeling. Vores energirådgiver vil indgå i et team på 6 medarbejdere, der løfter en bred vifte af opgaver indenfor kundehenvendelser og optimeringer på kundernes anlæg

Udover at være selvstændig, struktureret og detaljeorienteret skal vores nye energirådgiver ligeledes indeholde en håndfuld menneskelige kvaliteter:

 • Selvmotiverende
 • Selvledende
 • Selvkørende
 • Selvstændig
 • Kundeorienteret
 • Vedholdende
 • Dygtig problemknuser og kommunikator
 • Proaktiv
 • Relationsbygger

Du er positiv af natur, har et glimt i øjet, er åben overfor samarbejde, forandring og andre mennesker, og kan lide at arbejde i en organisation, der er åben for input og initiativer, der styrker virksomheden.

 

Stillingens primære opgaver er opsøgende besøg hos kunder, herunder:

 • Kunder som betaler motivationstarif
 • Fejlfinding og justering på kundeanlæg
 • Rådgivning om vores A & B lejeordninger
 • Dimensionering af tilslutningsanlæg til ejendomme
 • Daglig kontakt til kunder, boligselskaber, VVS-firmaer etc.

Udover de primære opgaver vil der naturligt være andre, administrative opgaver.

Det er en forudsætning, at du har en håndværksmæssig uddannelse indenfor VVS, gerne en overbygning som VVS-Installatør eller VVS-Tekniker og har god erfaring med arbejdsopgaverne. Kender du til branchen og har lokalkendskab kan det være en fordel, men ingen betingelse.

Du skal være fagligt dygtig, hvor “rigtige data til tiden” er et absolut bærende element for det daglige arbejde. Vi tilbyder en attraktiv arbejdsplads med gode muligheder for efteruddannelse og med forskellige personalegoder som sundhedsforsikring, flekstid, frugt- og pensionsordning mv.

Lønniveau udgør 37.300 kr./md. + Fritvalg (7%) og pension (8%).

 

Ansøgning 

Anzet A/S bistår Næstved Fjernvarme i rekrutteringsprocessen. Har du spørgsmål til jobbet, kontakt venligst Senior Consultant Lars Peter Jensen på tlf. +45 21210158.

Hvis du er interesseret i at søge stillingen, så følg linket ” Ansøg her” nedenfor.

Vi gennemgår ansøgninger og afholder samtaler løbende, så søg gerne hurtigst muligt.

Kategorier: Rekruttering
Typer: Fuldtid
Lokationer: Næstved
Stillingstype: Fast

Ansøg dette job

Ansøg dette job

Del denne stilling

Facebook
Twitter
LinkedIn

Skulle du gå hen og blive syg, er det meget vigtigt at du:

 1. Ringer til os hver dag på telefon 7370 7083. Du skal ringe til os en time før du skal møde ind på daghold, er det aften-/nathold, så ring om formiddagen senest kl. 12:00, så vi kan nå at finde en evt. afløser for dig. Bliver telefonen ikke besvaret, så læg en besked.

 2. Senest kl. 13:00 på din første sygedag fremsender tro og love-erklæring til os. Klik her

 3. Giver os besked senest kl. 14:00 om du er klar til at møde på job igen den efterfølgende dag