Anzet A/S søger Entreprenørmekaniker til Teqton

Er du til store maskiner?

Kan du reparere og sikre driften af vores store maskiner har Teqton brug for dig…

Du skal opbygge din egen stilling, hvor du skal stå for servicering af vores store maskiner i samarbejde med vores fastse samarbejdspartnere indenfor mekanik, maskinelektronik og hydraulik og sikre os en velplejet maskinpark. Du skal primært arbejde på værkstedet i Fuglebjerg men skal være klar til at tage din servicebil og rykke ud til vores byggepladser i Danmark og Sydsverige ved pludseligt driftstop.

Vi har mange specialmaskiner i vores omfattende maskinpark, som du naturligvis får en grundig introduktion til.

 

Din baggrund

Du kan have en baggrund som entreprenør-, lastvogns eller landbrugsmaskinemekanier eller lign. med stor knowhow og teknisk indsigt i lastbiler, traktorer og dumpere. Du skal naturligvis have interesse i at løse opgaver i felten og samtidig kunne forebygge driftstop.

 

Hvem er du?

Du arbejder selvstændigt, er selvstartende, selvledende og selvmotiverende. Du skal være energisk, proaktiv og kunne vise vejen for andre og ikke være bleg for at møde og udfordre modvind. Du evner at kommunikere præcist og flydende på både dansk og engelsk og er god til at tale med håndværkere, byggeledere, administration og ikke mindst vores kunder, på et forståeligt sprog.  Du skal være både nysgerrig og iderig, systematisk og logisk, fleksibel, målrettet og løsningsorienteret, du har styr på dine opgaver og har en positiv tilgang til livet.

 

Hvem er vi?

Teqton er en virksomhed der har vind i sejlene og hvor fleksible, motiverede og glade medarbejdere er i højsædet.

Hos Teqton er vi specialter i rådgivning, beregning og udførelse af alle typer betongulve. Vores projekter har altid fokus på bæredygtighed og minimal miljøpåvirkning og vi forsøger altid at inddrage lokale underentreprenører og leverandører lige som vi benytter op til 80% genanvendt materiale i vores produktion. Teqton er skandinaviens førende virksomhed indenfor fugefrie industrigulve. Vi vækster med ca. 20% pr år og har projekter og kontorer i hele Skandinavien. 

 

Vi tilbyder

  • Et arbejdsplads med en god kultur, hvor der er vægt på arbejdsglæde og resultater
  • Gode kolleger i et internationalt miljø med fart på
  • Et sted hvor du kan være med til at gøre en forskel
  • Vi har en flad struktur med korte beslutningsveje og et godt arbejdsmiljø
  • Du får lækkert og nødvendigt grej og en servicevogn stillet til rådighed

 

Interesseret?

Tag det første skridt! Ansøg nu!

Anzet A/S varetager denne rekrutteringsproces. Hvis du er interesseret i at søge stillingen, så følg linket ” Søg dette job” nedenfor.

Vi gennemgår ansøgninger og afholder samtaler løbende, så søg gerne hurtigst muligt.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Senior konsulent Lars Jensen på tlf. +45 21 21 01 58 eller lp@anzet.dk

 

Kategorier: Rekruttering
Typer: Fuldtid
Lokationer: Fuglebjerg
Stillingstype: Fast

Ansøg dette job

Ansøg dette job

Del denne stilling

Facebook
Twitter
LinkedIn

Skulle du gå hen og blive syg, er det meget vigtigt at du:

  1. Ringer til os hver dag på telefon 7370 7083. Du skal ringe til os en time før du skal møde ind på daghold, er det aften-/nathold, så ring om formiddagen senest kl. 12:00, så vi kan nå at finde en evt. afløser for dig. Bliver telefonen ikke besvaret, så læg en besked.

  2. Senest kl. 13:00 på din første sygedag fremsender tro og love-erklæring til os. Klik her

  3. Giver os besked senest kl. 14:00 om du er klar til at møde på job igen den efterfølgende dag