Anzet A/S søger erfaren Supply Chain Manager for Natupharma A/S

Denne stilling er blevet besat.

Anzet A/S søger erfaren Supply Chain Manager for Natupharma A/S

Har du indgående erfaring med supply chain med fokus på optimering af vare- og materialestrømme helt fra indkøb af råvare til leverance af slutprodukt, så har vi et spændende job i en udfordrende nøglerolle.

Natupharma A/S er en dansk virksomhed, som har specialiseret sig i udvikling og salg af produkter inden for kosttilskud, sportsernæring, fodertilskud og bæredygtig emballage. Virksomheden har i sin nuværende form eksisteret siden 2007. I 2012 blev der etableret et salgskontor i England, og siden 2018 har Natupharma også haft egen virksomhed i Sverige. Natupharma er ikke blot en leverandør af innovative kvalitetsprodukter til markedets bedste priser, men også en værdifuld sparringspartner, som bidrager med input og ideer til udvikling af vores kunders forretning.

Stillingen

Supply Chain Manageren bliver ansvarlig for hele værdikæden fra forecast og indkøb af råvare, over produktion/pakning, egenkontrol og logistik til levering af slutproduktet. Du skal sikre en stærk forsyningskæde og sammen med dine kollegaer håndtere og sikre alt fra bestilling, til leverance, til lagre forskellige steder i landet, og samtidig med fokus på kvalitet, pris og levering til tiden.

Du kan se frem til følgende arbejdsopgaver og ansvarsområder:

 • Ansvarlig for indkøb og supply chain fra forecast og behov til levering hos kunden.
 • Videreudvikle på indkøbsstrategien samt optimere/automatisere indkøbsprocesserne.
 • Videreudvikle samarbejdet med indkøbsfunktionerne hos søsterselskaberne.
 • Bistå workflow og production planning.
 • Samarbejde og dialog med salg.
 • Løbende dialog med leverandører/producenter, samt egne datterselskaber i Sverige og England.
 • Analysere og optimere på data.
 • Rapportering af status på KPI’er og udviklingsmuligheder, kapitalbinding, omsætningshastighed og optimering af hele Supply Chain.
 • Kvalitetssikre logistik, egenkontrol samt regulatorisk setup.
 • Udviklingsopgaver i forbindelse med nye produkter.

 

Din arbejdsplads er placeret på kontoret i Slagelse. Der er i alt 16 ansatte, der alle finder glæde i at arbejde sammen og går meget op i at skabe et godt arbejdsmiljø på tværs af de mange daglige arbejdsfunktioner. Den enkelte persons trivsel sættes meget højt, men man har modsat også en forventning om, at alle tager deres arbejde seriøst, og at det bliver udført efter bedste evne. Du vil, i tæt kontakt med direktøren, få ansvaret for, at Supply Chain bliver en strategisk del af virksomheden og være sparringspartner til direktøren.

Din profil

Du har en relevant uddannelse indenfor logistik, indkøb eller produktion. Ydermere, har du indgående erfaring med supply chain, herunder indkøb og logistik fra en salgs-/produktionsvirksomhed inden for fødevarer eller pharma. Et lige så vigtigt kriterie, som dine faglige kompetencer, er dine menneskelige værdier. Herunder evnen til at indgå i en kultur, hvor menneskelige egenskaber er i højsædet. Du skal kunne indgå i en kultur, hvor fokus er på samarbejde frem for individualisme.

Derudover

 • Du motiveres af at være en del af en virksomhed i kraftig vækst
 • Du er velformuleret i skrift og tale
 • Du har god IT-forståelse og Excel kundskaber på højt/ekspert niveau
 • Du kan arbejde selvstændigt, struktureret og er proaktiv, men er altid klar til at søge sparring og tage imod feedback fra dit team/kollegaer

 

Du hviler i dig selv, har en naturlig autoritet, og du kommunikerer åbent og ærligt. Du har en ydmyg og nysgerrig tilgang til tingene, og du taler og skriver flydende engelsk.

Vi tilbyder

Du tilbydes et spændende job i en solid virksomhed, hvor du får mulighed for at arbejde med hele supply chain og med mulighed for at udvikle på processer og digitale værktøjer. Samtidig kommer du til at indgå i en uformel kultur med korte beslutningsveje og højt til loftet. Natupharma A/S er en flad organisation med en nærværende ledelse, hvor du får en fremtrædende rolle i ledergruppen.

 • God fast løn efter kvalifikationer, pension med sundhedsordning og ordnede arbejdsforhold.
 • En varierende og spændende arbejdsdag med masser af mulighed for både personlig og faglig udvikling.

 

Du bliver en del af et eksisterende team med mange års anciennitet. Medarbejdernes velvære og gode kollegaskab er et stort omdrejningspunkt, og der afholdes flere årlige sociale arrangementer. Dine kollegaer er engagerede og professionelle. Fagligheden er i top og humøret er højt. Tillid og respekt kan mærkes og frihed under ansvar er en selvfølge.

Du kan læse mere om Natupharma A/S på www.natupharma.co.uk.

Vil du være med på vores hold?

Søg stillingen

Anzet A/S varetager denne rekrutteringsproces for Natupharma A/S. Hvis du er interesseret i at søge stillingen, skal du følge linket “Søg dette job” nedenfor. Vi gennemgår ansøgninger og holder samtaler løbende, så søg gerne hurtigst muligt. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte rekrutteringschef Henrik Jerichau på tlf. 21 12 30 00 eller Recruiter Maria Philipsen på tlf. 30 87 13 88.

Kategorier: Rekruttering
Typer: Fuldtid
Lokationer: slagelse
Stillingstype: Afsluttet

Ansøg dette job

Denne stilling er blevet besat med hjælp fra Anzet A/S. Se flere lignende stillinger her

Ansøg dette job

Denne stilling er blevet besat med hjælp fra Anzet A/S. Se flere lignende stillinger her

Del denne stilling

Facebook
Twitter
LinkedIn

Skulle du gå hen og blive syg, er det meget vigtigt at du:

 1. Ringer til os hver dag på telefon 7370 7083. Du skal ringe til os en time før du skal møde ind på daghold, er det aften-/nathold, så ring om formiddagen senest kl. 12:00, så vi kan nå at finde en evt. afløser for dig. Bliver telefonen ikke besvaret, så læg en besked.

 2. Senest kl. 13:00 på din første sygedag fremsender tro og love-erklæring til os. Klik her

 3. Giver os besked senest kl. 14:00 om du er klar til at møde på job igen den efterfølgende dag