Anzet A/S søger ERP konsulent til fast stilling hos Commsoft i Køge

Denne stilling er blevet besat.

Anzet A/S søger ERP konsulent til fast stilling hos Commsoft i Køge

Er du en energisk, løsningsorienteret empatisk konsulent med et stort drive? Så er det måske dig vi mangler

 

Commsoft står for Commercial software og startede i 2001, af Elektronik Ingeniør Jørgen Lund, som er daglig leder. Vi har specialist viden på Dynamics NAV og Business Central og leverer en unik integreret løsning der dækker alle vores kunders virksomhedsprocesser. Vi hjælper kunder med at holde fokus på deres kerneopgaver ved at frigøre deres tid fra IT-Drift opgaver og leverer support dertil.

Vi er medlem af CoWorkIT kæden og samarbejder med over 100 IT-konsulenter spredt over hele Danmark der kan servicere vores kunder. Vi er fleksible og serviceminded, og vi går meget langt for vores kunder indenfor Engros og produktionsvirksomheder.

 

Jobbet:

Vi er i vores lille team sammen om at udvikle, undervise og implementere vores ERP-løsning hos vores kunder. I rollen som ERP Konsulent vil du være med til at præge fremtidens ERP-løsning, og du vil være med til at sikre, at vi hele tiden udvikler os og bliver bedre. Stillingen indeholder en bred pallette af opgaver og du er medbestemmende i hvilken retning vi skal gå. Det er en fuldtidsstilling, hvor dit arbejde vil tage udgangspunkt fra vores kontor i Køge.

Det vil være opgaver som:

 • Implementering af ERP-løsninger hos kunder
 • Undervisning af kundens medarbejdere i løsninger
 • Sparring og rådgivning af kunderne
 • Support, Konfiguration og tilretning

 

Den tillid kunderne udviser os ved at indgå et samarbejde tilgår vi med stor ære og ydmyghed. Tillidsfuldt og langvarigt samarbejde er altafgørende hos os i Commsoft.

Din profil:

Din baggrund, erfaringer og oplevelser kan komme i forskellige variationer, men vi forestiller os, at du har en eller flere:

 • Erfaring med ERP-løsninger fra lignende stilling
 • Indsigt i økonomistyring, evt. uddannet inden for feltet måske Controller, i logistik eller i enproduktionsvirksomhed
 • Uddannet Programmør eller har en anden teknisk uddannelse med interesse for programmering
 • Kompetencer inden for Dynamics NAV og Business Central
 • Taler og skriver dansk og engelsk

 

Det falder dig naturligt at skabe gode relationer til kolleger og samarbejdspartnere, og du har en god fornemmelse for, hvordan du skal gebærde dig og kommunikere. Du er systematisk og detaljeorienteret, og du brænder for at skabe løsninger, der dækker kundernes behov. Derudover er det vigtigt du har følgende:

 • Lyttende ører, nysgerrigt sind og en opsøgende tilgang
 • Gode kommunikationsevner og er glad for kundesamarbejde
Vi tilbyder:

Commsoft er en flad organisation med en synlig leder hvor der er højt til loftet. Vi ønsker et tæt samarbejde der spiller hinanden gode. Vi er meget inspireret af ledelse konsulent Steven Covey, som har skrevet de 7 gode vaner.

 • God fast løn efter kvalifikationer, pension med sundhedsordning og ordnede arbejdsforhold
 • En varierende og spændende arbejdsdag med masser af mulighed for både personlig og fagligudvikling samt medbestemmelse
 • Fleksibel arbejdstid og mulighed for hjemmearbejde

 

Dine kollegaer er resultatorienterede, engagerede, professionelle, fagligheden er i top og humøret er højt. Tillid og respekt kan mærkes og frihed under ansvar er en selvfølge.


Vil du være med?

 

Søg stillingen:

Anzet A/S varetager denne rekrutteringsproces for Commsoft. Hvis du er interesseret i at søge stillingen, skal du følge linket “Søg dette job” nedenfor. Vi gennemgår ansøgninger og holder samtaler løbende, så søg gerne hurtigst muligt. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte rekrutteringschef Henrik Jerichau på tlf. 21 12 3000 eller Recruiter Maria Philipsen på tlf. 30 87 13 88

Kategorier: Rekruttering
Typer: Fuldtid
Lokationer: køge
Stillingstype: Afsluttet

Ansøg dette job

Denne stilling er blevet besat med hjælp fra Anzet A/S. Se flere lignende stillinger her

Ansøg dette job

Denne stilling er blevet besat med hjælp fra Anzet A/S. Se flere lignende stillinger her

Del denne stilling

Facebook
Twitter
LinkedIn

Skulle du gå hen og blive syg, er det meget vigtigt at du:

 1. Ringer til os hver dag på telefon 7370 7083. Du skal ringe til os en time før du skal møde ind på daghold, er det aften-/nathold, så ring om formiddagen senest kl. 12:00, så vi kan nå at finde en evt. afløser for dig. Bliver telefonen ikke besvaret, så læg en besked.

 2. Senest kl. 13:00 på din første sygedag fremsender tro og love-erklæring til os. Klik her

 3. Giver os besked senest kl. 14:00 om du er klar til at møde på job igen den efterfølgende dag