Anzet A/S søger Fabrikschef til DBI Plastics A/S

Drives du af resultater og høj faglighed via dit personale, og lægger du også vægt på at understøtte deres fremtidige udvikling med motivation og engagement? Har du erfaring med ordreproducerende virksomheder, og har du en høj teknisk forståelse – så vil vi gerne høre fra dig!

 

DBI Plastics i Stenmagle søger en Fabrikschef, som vil udvikle sine lederevner og operationelle kompetencer til at løfte vores produktionsanlæg i Danmark til næste niveau. Du kommer til at have din daglige gang i produktionen og har dermed også din kontorplads centralt i driften. Med din synlighed i produktionen, sikrer du den bedste medarbejdertrivsel og udvikling.

 

DBI dyrker en uformel arbejdsplads, og vi har løbende fokus på individuel og organisatorisk udvikling. For også at opretholde den bedste produktions- og procesoptimering, understøtter vi en åben dialog i vores teams mellem ledere og medarbejdere samt det tætte samarbejde tværfagligt i organisationen.

 

Hovedansvar

 • Ledelse af produktionsanlægget og arbejde som en del af det globale ledelsesteam
 • Lede, engagere, motivere og udvikle 40 medarbejdere i produktion, værksted og lager
 • Deltage i implementeringen af ​​de strategiske tiltag
 • Definere og implementere nye maskiner og udstyr på produktionsstedet
 • Løbende støtte til teamet i at levere til tiden, til den rigtige kvalitet, til lavest mulige omkostninger, herunder allokering af ressourcer for at sikre, at kompetencer og evner matcher nuværende og fremtidige behov
 • Implementere og forbedre operationelle processer, der lever op til kundernes forventninger og koordinere med fabrikschefen i Polen ift. best practice
 • Styrke og vedligeholde et godt tværfunktionelt teamwork, der muliggør hurtig og sikker produktimplementering
 • Udarbejdelse af estimater
 • Styring af KPI-tal ift. kvalitets-, produktions- og leveringsmål
 • Indkøb af maskiner og udstyr til produktionen

Derudover har du ansvar for de daglige tavlemøder i produktionen. I produktionen arbejdes der i 3-holdsskift, og dermed er der behov for en vis fleksibilitet, så du har den tætte kontakt til dine medarbejdere. Du får ligeledes ansvar for den daglige teamleder, en planlægger og en produktionsassistent med direkte reference til COO.

 

Egenskaber og kvalifikationer

 • Minimum 5 års erfaring fra en stilling som leder i produktionen
 • Gode ledelsesevner, hvor du har fokus på forståelsen af dine medarbejderes færdigheder
 • Du evner at begejstre og motivere dine medarbejdere
 • Du er involverende og formår at udvikle dine medarbejdere og vise en klar retning
 • Du har et stort gå-på-mod, og du er ikke bange for at tage beslutninger
 • Du har et godt overblik, er proaktiv og målbevidst
 • Med et analytisk mindset, har du også sans for detaljen

Den ideelle kandidat har en bred operationel baggrund, gerne i et internationalt miljø og har erfaring fra lignende ordreproducerende virksomhed, hvor der stilles krav til høje standarder. Du er gerne vant til at arbejde med LEAN processerne.

Virksomhedssproget er dansk og engelsk, og du formår at formulere dig godt på begge sprog.

Løn efter kvalifikationer. Du skal forvente rejseaktiviteter på op til 4 uger om året.

 

DBI Plastics

Med mange kunder inden for bilindustrien, bestræber vi os på konstant at forbedre vores produktion for at imødekomme den stigende efterspørgsel efter high-end produkter. Dette kræver fejlfri produktion med høj OEE og leveringer til tiden på globalt plan. Vi tilbyder bæredygtige beskyttelses- og forbindelsesløsninger til alle større aktører i den meget komplekse og konkurrenceprægede bilindustri og store globale maskin- og ingeniørkunder. DBI er en privatejet virksomhed grundlagt i 1937. Virksomheden har mere end 200 ansatte med en omsætning på 175 MDKK. Med hovedkontor i Stenmagle, Danmark, har virksomheden produktionsfaciliteter i Danmark og Polen samt salgskontorer i Frankrig, Tyskland, Polen, Italien, USA, Mexico og Kina. Som en af ​​de første producenter af plast i Danmark med mere end 85 års erfaring, er DBI i dag certificeret efter: IATF16949:2016, ISO9001:2015 og ISO14001:2015.

 

Interesseret?

Tag det første skridt! Ansøg nu!

Anzet A/S varetager denne rekrutteringsproces. Hvis du er interesseret i at søge stillingen, så følg linket ”Ansøg her” nedenfor.

Vi gennemgår ansøgninger og afholder samtaler løbende, så søg gerne hurtigst muligt.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte senior konsulent Carina Due Overbye tlf. 5060 1672 eller co@anzet.dk

Kategorier: Rekruttering
Typer: Fuldtid
Lokationer: Stenmagle
Stillingstype: Fast

Ansøg dette job

Ansøg dette job

Del denne stilling

Facebook
Twitter
LinkedIn

Skulle du gå hen og blive syg, er det meget vigtigt at du:

 1. Ringer til os hver dag på telefon 7370 7083. Du skal ringe til os en time før du skal møde ind på daghold, er det aften-/nathold, så ring om formiddagen senest kl. 12:00, så vi kan nå at finde en evt. afløser for dig. Bliver telefonen ikke besvaret, så læg en besked.

 2. Senest kl. 13:00 på din første sygedag fremsender tro og love-erklæring til os. Klik her

 3. Giver os besked senest kl. 14:00 om du er klar til at møde på job igen den efterfølgende dag