Anzet A/S søger Industri-elektriker med en Teamlederrolle i maven til Brade Technic & Solutions i Karlslunde

Har du stor EL-forståelse fra industrien og vil du gerne videre på din udviklingsrejse, så får du her muligheden for at slå dine egne folder som arbejdende Teamleder! Har du erfaring med projektstyring og trives du med ledelse samtidig med at du er ude hos vores kunder, når opgaven skal udføres? Så hører vi gerne fra dig.

Hvad tilbydes du?

Du kommer til at få en alsidig rolle, hvor du også påtager dig en formand-rolle i dagligdagen for 4 teknikere. Du kommer til at arbejde på forskellige niveauer med ansvar for meget komplekse tekniske opgaver, og du vil få en del kundekontakt samt fysisk tilstedeværelse hos vores kunder. Vores kunder er typisk inden for industrien med fuldautomatiske produktionsanlæg og distributionslagre, og vi har opgaver og projekter inden for drift & vedligeholdelse (MRO).

Derudover indebærer jobbet:

  • Medansvar i projektledelse med udførsel af tekniske opgaver
  • Sparring med ledelsen omkring projekter og udvikling
  • Løbende kontakt til kunder ift. mersalg af de rette løsninger
  • Fejlfinding på industrielle maskinanlæg og med kobling til projektarbejde indenfor fx opbygning af mindre styretavler og PLC-opgaver
  • Udførelse af reparationer, service og vedligeholdelsesopgaver

Hvad forventer vi af dig?

Du har erfaring som Industri-elektriker og måske også med El-autorisation og med projektering. Du er drevet af teknik lige så vel, som du motiveres af kundekontakten og har fokus på at skabe de rette løsninger for kunderne.

Du er selvstændig, og samtidig en holdspiller. Vi har brug for fleksibilitet, nysgerrighed og en masse gåpåmod i en hverdag, der ofte er travl, derfor er det også vigtigt, at du er idérig og løsningsorienteret på både mekanisk og EL. Du er udviklingsorienteret og åben for nye tiltag, og som teamleder vil du gerne vil være med til sætte retningen. Du er fleksibel og igangsættende, og du tager ansvar i en meget omskiftelig hverdag.

 

  • IT-flair – Office pakken. Kan du Excel, er det en fordel, og ellers oplæres du i dette
  • Har du kendskab til sagsstyringssystemet Minuba, er det en fordel dog ikke et krav

Brade Technic & Solutions tilbyder:

Vi er en virksomhed, der er i rivende udvikling. Vores primære arbejdsområder er service og vedligeholdelse on-site, projektering, montage, indkøring af produktionsudstyr, facility service, rådgivning samt implementering.

Du får et job, hvor der er mulighed for at udvikle dine personlige og faglige kompetencer – vi imødekommer ambitioner og giver plads til personlig og faglig udvikling. Du vil blive en del af en arbejdsplads, hvor der tages ansvar for den enkelte medarbejder, hvor der er højt til loftet, minimalt hierarki og store forventninger.

Du vil få egen servicebil stillet til rådighed, da arbejdet kræver en del mobilitet, og der kan forekomme enkelte rejsedage i jobbet.

Arbejdstid vil primært være fra kl. 07.00 – 15.00 med ønske om fleksibilitet ift. kunder og projekter.

Lønnen vil blive forhandlet individuelt på et attraktivt niveau, der modsvarer dine kvalifikationer. Vi tilbyder sundhedsforsikring, mulighed for frokostordning samt pensionsordning. Ansættelse i henhold til overenskomsten med DI. Ansættelsesstedet vil være Drejergangen 9C i Karlslunde. Du får base fra vores kontor og værksted i Karlslunde, med reference til Servicechefen, Kenny Nielsen.

Læs gerne mere på: https://brade-group.dk/om-brade-group/

Interesseret?

Tag det første skridt! Ansøg nu!

Anzet A/S varetager denne rekrutteringsproces. Hvis du er interesseret i at søge stillingen, så følg linket ” Søg dette job” nedenfor.

Vi gennemgår ansøgninger og afholder samtaler løbende, så søg gerne hurtigst muligt.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Senior konsulent Carina Due Overbye på tlf. +45 50 60 16 72 eller co@anzet.dk

Ansøg dette job

Ansøg dette job

Del denne stilling

Facebook
Twitter
LinkedIn

Skulle du gå hen og blive syg, er det meget vigtigt at du:

  1. Ringer til os hver dag på telefon 7370 7083. Du skal ringe til os en time før du skal møde ind på daghold, er det aften-/nathold, så ring om formiddagen senest kl. 12:00, så vi kan nå at finde en evt. afløser for dig. Bliver telefonen ikke besvaret, så læg en besked.

  2. Senest kl. 13:00 på din første sygedag fremsender tro og love-erklæring til os. Klik her

  3. Giver os besked senest kl. 14:00 om du er klar til at møde på job igen den efterfølgende dag