Anzet A/S søger knivskarp formidler og kommunikatør til stilling som tekstforfatter hos TRIFORK

Denne stilling er blevet besat.

Vil du være en del af Danmarks stærkeste Capture & Bid task force?

Vi søger en knivskarp formidler og kommunikatør til vores stilling som tekstforfatter

Trifork er en innovativ software virksomhed med kontorer i 11 lande og med mere end 950 medarbejdere. I 1996 blev Trifork grundlagt af Jørn Larsen, der stadig er CEO i dag. Trifork opererer primært inden for seks forretningsområder: Digital Sundhed, FinTech og Smart Buildings, Cloud Operations, Cyber Protection og Smart Enterprise.

Vi inspirerer, bygger, driver og vedligeholder innovative softwareløsninger for vores kunder. Kundernes udbud bliver til stadighed mere komplekse og konkurrencen er hård. Det stiller store krav til vores organisation, tilbudsprocessen og forståelse af udbudsprocesser.

Om jobbet

Du bliver en del af et tværgående tilbudsteam, hvor vi har fokus på at vinde de rigtige forretningsmuligheder. Du vil samarbejde med mange højt-specialiserede kolleger, der ligesom dig har tilegnet sig ekspertviden, indenfor den særlige faglighed det er at vinde forretning igennem evnen til at skrive fagligt korrekt, kundefokuseret og sælgende.

Vi søger nye kollegaer, der med den perfekte kombination af menneskelige egenskaber, strukturerede arbejdsrutiner samt eksekvering kan sikre, at vi altid leverer tilbud af højeste kvalitet samt at vi når de aftalte deadlines.

Dine ansvarsområder vil være:

 • Udarbejdelse af tilbudstekster (herunder specifikke afsnit, cv’er, referencer, redegørelser mv.).
 • Review og gennemskrivning af tilbudstekster (herunder specifikke afsnit, cv’er, referencer, redegørelser mv.).
 • Omskrivning af nuværende tekster til vores ”library of excellence”.
 • Løsnings- og metodebeskrivelser.
 • Skitser, idéer og input til flowmodeller og procesillustrationer.
 • PowerPoint -præsentationer.

 

Vi tilbyder dig en stilling i en spændende organisation i rivende udvikling, engagerede og kompetente kolleger, en konkurrencedygtig løn med en bred vifte af personaletilbud, samt gode muligheder for karriereudvikling. Capture & Bid teamet har hovedsæde i vores afdeling i København, men med mulighed for at være tilknyttet et af vores kontorer i Aarhus eller Aalborg.

Bid Teamet forventes at blive en slags rejsehold, der styrer udbud på tværs af Triforks forretningsområder og lokationer, hvorfor der må forventes rejsedage.

Om dig

Som person er du detalje orienteret, vedholdende og dedikeret til dine opgaver og dit ansvar. Du er perfektionistisk, struktureret og har styr på digitalmarkedsføring. Du forstår vigtigheden af at agere i et team og skabe fælles fodslag, såvel internt som eksternt.

 • Du kan skrive fangende præcise tekster så modtageren forstår budskabet. Dette inkluderer at du kan formulere dig på et perfekt dansk rent grammatisk og har stærke kommunikative evner i forbindelse med bl.a. review. Udover dette, at du mestrer et højt niveau på engelsk.
 • Det er et krav at du taler flydende dansk og er flydende på engelsk.
 • Du tilgår dit arbejde på en struktureret måde og har syn for detaljen. Samtidig med at du arbejder proaktivt og har fokus på løsningen og resultatet.
 • Du mestrer deadlines til perfektion.
 • Du bliver en vigtig brik i forhold til at både du og hele Bid teamet leverer til tiden.

 

Sidst, men ikke mindst skal du sikre et højt niveau af tilfredshed blandt såvel interne som eksterne kunder med din analytiske samt kritiske tilgang.

Interesseret?

Anzet A/S varetager denne rekrutteringsproces for TRIFORK. Hvis du er interesseret i at søge stillingen, skal du følge linket “Søg dette job”. Vi gennemgår ansøgninger og holder samtaler løbende, så ansøg gerne hurtigst muligt. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Lars Peter Jensen Senior Consultant på tlf. 21 21 01 58 eller via mail. lp@anzet.dk

Om TRIFORK 

Trifork med kontorer i 11 lande i Europe og USA er en international next gen IT virksomhed, der udvikler innovative software løsninger i samarbejde med sine kunder. Selskabet har godt 950 ansatte, 56 business units og arbejder indenfor seks forretningsområder: Digital Health, FinTech, Smart Buildings, Cloud Operations, Cyber Protection og Smart Enterprise. Triforks forskning og udvikling foregår i Trifork Labs, hvor Trifork løbende medinvesterer og udvikler teknologi start-up selskaber. Trifork står bag brandet GOTO, som driver et globalt tech community med over 255.000 følgere og mere end 27 millioner views.

 

Trifork arbejder innovativt og kreativt med PR og  marketing såvel som med team building. Hør CEO Jørn Larsen fortælle om en af metoderne her.

 

Kategorier: Rekruttering
Stillingstype: Afsluttet

Ansøg dette job

Denne stilling er blevet besat med hjælp fra Anzet A/S. Se flere lignende stillinger her

Ansøg dette job

Denne stilling er blevet besat med hjælp fra Anzet A/S. Se flere lignende stillinger her

Del denne stilling

Facebook
Twitter
LinkedIn

Skulle du gå hen og blive syg, er det meget vigtigt at du:

 1. Ringer til os hver dag på telefon 7370 7083. Du skal ringe til os en time før du skal møde ind på daghold, er det aften-/nathold, så ring om formiddagen senest kl. 12:00, så vi kan nå at finde en evt. afløser for dig. Bliver telefonen ikke besvaret, så læg en besked.

 2. Senest kl. 13:00 på din første sygedag fremsender tro og love-erklæring til os. Klik her

 3. Giver os besked senest kl. 14:00 om du er klar til at møde på job igen den efterfølgende dag