Anzet A/S søger Kørende Alarm- & Sikringstekniker til Dan Group Alarm

Denne stilling er blevet besat.

Trives du i den udadvendte teknikerrolle, hvor du er ude og installere anlæg fra start til slut, og hvor det også kræves, at du har det store overblik og styringen? Er du fleksibel og serviceminded, og vægter du også det gode samarbejde med dine kolleger og kunder? Så vil vi gerne høre fra dig!

 

Dan Group Alarm er i vækst, og til vores serviceafdeling på Sjælland søger vi en dygtig Alarm- og Sikringstekniker, som har erfaring med alarm og videoinstallationer. Vi er i alt 9 teknikere, og du kører ud på egne opgaver, og du kommer til at arbejde i området nord for Ringsted og op mod nord for København, og dermed er det en fordel, du ikke bor for langt fra området. Opgaverne er alsidige, og det kan være små korte opgaver, og du kan også få mulighed for længere opgaver, hvis du ønsker dette. Du vil dog altid kende dine opgaver for ugen og som regel 1-2 uger frem.

 

Derudover omfatter dine opgaver:

 • Kørende tekniker for erhvervskunder, som kan være detailhandel og store- og mellemstore virksomheder samt større kæder
 • Installationer af alarmer, videoovervågning og adgangskontroller
 • Service på kunder – hvis man gerne vil, men også ok hvis man kun vil nye installationer
 • Fleksibilitet i kunderne

Hvis du ønsker det, får du endvidere mulighed for at køre service og eftersyn på kunder.

 

Om dig:

Du har erfaring med installationer som kørende servicetekniker, elektriker eller sikringstekniker og brænder for at yde god service. Du har sikringskurset AIA.

 • Du har et godt know how til forskellige systemer
 • Du kan programmere, vant til Office-pakken og er generelt netværksstærk
 • Vi arbejder i Jablotron og andre større systemer, og det er en fordel, at du har kendskab til dette system
 • Du er vant til dokumentation og registrering af timerne på hver opgave via tablet og bærbar
 • Du arbejder og tænker selvstændigt, og du er ikke bange for at træffe beslutninger og formår at finde de mest optimale løsninger for kunden
 • Du ved, hvad der skal til for at få ting til at fungere, og du arbejder med en høj service og udadvendt tilgang til kunderne

Stillingen kræver en vis fleksibilitet, da vi imødekommer kundernes ønsker. Det kan være, du lige kort skal køre forbi en kunde på vej hjem fra dit sidste besøg.  Din arbejdstider styrer du selv, og du kan møde tidligt eks. møde mellem kl. 05.00 og kl. 08.00, afhængig af behov.

 

Dan Group Alarm tilbyder:

 • Vi giver dig gerne ekstra kursus, hvis du ikke erfaring med Jablotron
 • Vi anvender også NOX alarm og adgangskontrol til nogle storkunder
 • God indkøringsfase, hvor du sammen med en tekniker kører ud på opgaver, så du kan lære vores rutiner at kende
 • Attraktiv lønpakke + pension og sundhedsordning. Du aflønnes ud fra kvalifikationer, og hvert år har vi en lønstigning 2,5 %
 • Firmabil og telefon
 • Vi har ingen vagttelefon, vi har et callcenter som tager disse kald

Derudover kommer du ind til et godt og energifyldt arbejdsmiljø. Vi har et godt fællesskab og arbejder målrettet for at holde vores kunder i centrum. Vi bestræber os på at finde de rigtige løsninger gennem seriøs rådgivning.

Dan Group Alarm var nogle af de første på markedet til at tilbyde komplette sikkerhedsløsninger til en fast månedlig ydelse. Vi tilbyder vores kunder: Tyverialarm. Videoovervågning. Adgangskontrol. Overfaldsalarmer. Vagt / alarmudrykning. DNA- mærkning. ABA-½anlæg. Varslingsanlæg. Tågesikring. Mekanisk sikring og rådgivning. Vi er ISO certificeret hos Sikkerhedsbranchen på såvel alarm og videoovervågning.

 

Interesseret ?

Tag det første skridt! Ansøg nu!

Anzet A/S varetager denne rekrutteringsproces. Hvis du er interesseret i at søge stillingen, så følg linket ”Ansøg her” nedenfor.

Vi gennemgår ansøgninger og afholder samtaler løbende, så søg gerne hurtigst muligt.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte senior konsulent Carina Due Overbye på tlf. +45 5060 1672 eller co@anzet.dk

Kategorier: Rekruttering
Typer: Fuldtid
Lokationer: køge Storkøbenhavn
Stillingstype: Afsluttet

Ansøg dette job

Denne stilling er blevet besat med hjælp fra Anzet A/S. Se flere lignende stillinger her

Ansøg dette job

Denne stilling er blevet besat med hjælp fra Anzet A/S. Se flere lignende stillinger her

Del denne stilling

Facebook
Twitter
LinkedIn

Skulle du gå hen og blive syg, er det meget vigtigt at du:

 1. Ringer til os hver dag på telefon 7370 7083. Du skal ringe til os en time før du skal møde ind på daghold, er det aften-/nathold, så ring om formiddagen senest kl. 12:00, så vi kan nå at finde en evt. afløser for dig. Bliver telefonen ikke besvaret, så læg en besked.

 2. Senest kl. 13:00 på din første sygedag fremsender tro og love-erklæring til os. Klik her

 3. Giver os besked senest kl. 14:00 om du er klar til at møde på job igen den efterfølgende dag