Anzet A/S søger Logistikkoordinator til Royal Unibrew i Odense

Denne stilling er blevet besat.

Kan du se dig selv i en virksomhed, der vil være danskernes foretrukne drikkevareproducent? Vil du være med til at sikre distributionen af Danmarks stærkeste brands i en succesfuld virksomhed, der også sætter bæredygtighed i højsædet? Så kom med på holdet hos Royal Unibrew!

 

Royal Unibrew

Royal Unibrew blev grundlagt i 1870 af 33 lokale bryggerier, der havde et ønske om at blive endnu stærkere. I dag er virksomheden en af de største drikkevareleverandører i Danmark, og hver dag arbejdes der for at være den drikkevareleverandør, kunderne foretrækker.

 

Jobbet

Evnen til at kunne eksekvere logistikken med overblik, ro og forståelse for virksomhedens interne processer samt kundernes forventninger er essentiel for at kunne skabe den gode kundeoplevelse. Derfor leder vi efter dig, der kan drive denne proces.

Omdrejningspunktet for god logistik er en god transportplanlægning og koordinering, der sammenkobler kundernes efterspørgsel, interne og eksterne lagerkapaciteter, transportleverandørernes formåen samt produktionens output i en samlet helhed. Dette vil du i det daglige stå for sammen med det øvrige team på 7 kollegaer, der arbejder ud af Odense og Faxe. Dit arbejdssted vil være Odense, hvorfra du i tæt samarbejde med produktionsplanlægning, lagerdisponenter, transportører, m.m. vil styre slagets gang.

 

 

Som Logistikkoordinator vil dine primære opgaver være:

 • Koordinering af vareflow fra produktion til kunde.
 • Koordinering af transporter både nationalt og internationalt
 • Indkøb af handelsvarer
 • Daglig koordinering med produktionen, lagre samt transportleverandører – og med fysiske besøg/runderinger på lokale sites
 • Sikre en optimal udnyttelse af lagerlokationerne i netværket.
 • Kontakt til vore udenlandske datterselskaber og samarbejdspartnere
 • At bidrage til den løbende optimering af processer og arbejdsgange internt i logistik og ifht. øvrige afdelinger
 • Rapportering og opfølgning

 

Din baggrund

Du har erfaring indenfor logistik, transportplanlægning eller som disponent, måske endda uddannet kørselsdisponent, logistikkoordinator eller lignende. Vigtigst er, at du er god til at skabe/bevare et godt overblik, er god til at kommunikere mundtligt såvel som skriftligt. Er i stand til at bevare roen i en hektisk hverdag og at du generelt har gode koordineringsevner samt forståelse for udnyttelse af et lager.

Vi har brug for en kollega, der har erfaring med ERP-systemer, gerne SAP og desuden har flair og interesse for IT (herunder også anvendelsen af MS-pakken – primært Excel).

 

Du tilbydes

Du bliver en del af en ambitiøs virksomhed med en stærk markedsposition, som konstant har fokus på udvikling af både forretningen, vores kunder og ikke mindst vores medarbejdere.

Du bliver en del af et sammentømret hold, der arbejder tæt sammen, holder en direkte (men også humoristisk tone), og i fællesskab sikrer, at vi når vores mål. Royal Unibrew er en virksomhed, der ikke kun sælger øl, men også styrker dansk sport, musik og foreningsliv.

Du kommer også ind i en virksomhed med fokus på bæredygtighed og innovation. Det ses bl.a. ved, at Royal Unibrew var det første større bryggeri i Danmark, der introducerede økologisk øl.

 

Ansøg
Anzet A/S varetager denne rekrutteringsproces for Royal Unibrew. Hvis du er interesseret i at søge stillingen, skal du følge linket “Søg dette job” nedenfor. Vi gennemgår ansøgninger og holder samtaler løbende, så søg gerne hurtigst muligt. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Rekrutteringschef Henrik Jerichau på tlf. 21 12 3000 eller mail hj@anzet.dk

Kategorier: Rekruttering
Typer: Fuldtid
Lokationer: Odense
Stillingstype: Afsluttet

Ansøg dette job

Denne stilling er blevet besat med hjælp fra Anzet A/S. Se flere lignende stillinger her

Ansøg dette job

Denne stilling er blevet besat med hjælp fra Anzet A/S. Se flere lignende stillinger her

Del denne stilling

Facebook
Twitter
LinkedIn

Skulle du gå hen og blive syg, er det meget vigtigt at du:

 1. Ringer til os hver dag på telefon 7370 7083. Du skal ringe til os en time før du skal møde ind på daghold, er det aften-/nathold, så ring om formiddagen senest kl. 12:00, så vi kan nå at finde en evt. afløser for dig. Bliver telefonen ikke besvaret, så læg en besked.

 2. Senest kl. 13:00 på din første sygedag fremsender tro og love-erklæring til os. Klik her

 3. Giver os besked senest kl. 14:00 om du er klar til at møde på job igen den efterfølgende dag