Anzet A/S søger Market Communication Specialist til Emerson

Denne stilling er blevet besat.

Vi søger en marketingmedarbejder, der vil være ansvarlig for at understøtte de globale marketingaktiviteter. Dette gøres blandt andet ved at implementere opgaver i overensstemmelse med den overordnede marketingstrategi gennem tværfunktionelle teams. Denne Emerson stilling understøtter porteføljen af ​​marineløsninger, som alene  betjener den globale marine- og offshore-industri. Stillingen er en unik mulighed for dig, der kan lide at arbejde på flere projekter og ønsker at anvende en stor bredde af ​​dine marketingkompetencer.

 

Hos Emersons Marine Solutions-gruppe i Næstved, som er hovedkvarter for 490 medarbejdere på verdensplan, bliver du en del af et internationalt marketing setup. Som Marketing Communication Specialist får du chancen for at få indflydelse på, hvordan vi på bedste vis markedsfører vores førende løsninger til et globalt marked. Du får chancen for at lede tværorganisatoriske projekter og samarbejde med forskellige kulturer i forskellige markeder.

Du vil referere direkte til Tom Sørensen, Director Global Marketing & Strategic Planning.

 

I denne rolle vil du:

 • Udvikle marketingmateriale for en række Marine-løsninger til Marine-salgskanalen med henblik på nuværende og potentielle kunder.
 • Implementere integrerede marketingprogrammer og aktiviteter for at fremme forretningsresultater.
 • Forfatte og redigere marketingmaterialer og tekster såsom brochurer, flyers, hjemmesider, sociale medier og salgspræsentationer. Sørge for, at indholdet er konsistent, og understøtter organisationens standarder.
 • Deltage i koordineringen af ​​nye Marine-produktlanceringer og integrerede marketingkampagner.
 • Deltage i planlægningen og udførelse af marketing kampagner og ”message Creation” ved at arbejde med Integrated Marketing Management samt  centrale, tværfunktionelle stakeholders inden for produktgrupperne og øvrige funktioner.
 • Hjælpe med at styrke Emersons brand position ved at forstå det essentielle brand budskab for vores produktlinje.
 • Være ansvarlig for at opbygge samarbejdsrelationer på tværs af key stakeholders (i en matrixorganisation) for i fællesskab at opbygge den optimale forretningsstrategi og sikre vækst.

 

Din baggrund:

 • Bachelorgrad (eller højere) i business, marketing eller relateret grad.
 • Minimum 3-5 års relevant erfaring med teknisk kommunikation.
 • Du er fleksibel, velorganiseret og resultatorienteret.
 • Du kan arbejde selvstændigt og tage initiativer.
 • Du har kendskab til Adobe Creative Suite inklusive Photoshop, Illustrator og/eller InDesign erfaring.
 • Du har færdigheder i dansk og engelsk (både mundtligt og skriftligt).
 • Erfaring med Digital Marketing er en fordel men ikke et krav.

 

Hvem er du:

Du er handlingsorienteret og har generelt en interesse i at forstå, hvad vores kunder værdsætter, og hvordan vores value proposition bedst formidles. Du er en person med et positivt mindset, selv i situationer, hvor tingene ikke er klare, eller i tider, hvor tingene kan blive udfordrende.

 

Vi tilbyder:

Ved at blive en del af Emerson som market communication specialist vil du arbejde i hjertet af vores marineforretning. Det betyder, at de opnåede færdigheder og forretningsindsigt kan skabe et uvurderligt grundlag for at udvikle din karriere i vores globale organisation. Vi tilbyder mange muligheder for udvikling bl.a. gennem vores personlige udviklingsproces.

 

Vores on-boarding-program bruger en blandet læringstilgang for at få dig i gang så hurtigt som muligt. Du drager fordel af Emerson-certificerede trænere med omfattende viden om vores kunder, produkter og applikationer.

 

Hos Emerson er vi dedikerede til at fremme en kultur, hvor hver medarbejder værdsættes og respekteres for deres unikke erfaringer og perspektiver. Vi tror på, at et mangfoldigt og inkluderende arbejdsmiljø bidrager til en rig udveksling af ideer og tanker, der inspirerer til innovation og leverer de bedste løsninger til vores kunder.

 

Vi opmuntrer og støtter flere medarbejderledede ressourcegrupper, der fremmer en mangfoldig og inkluderende arbejdsplads, bl.a. Womens Impact Network  og LGBTQ+A.

 

Denne filosofi er grundlæggende for at efterleve vores virksomheds værdier og vores ansvar for at efterlade verden et bedre sted. Lær mere om dette her: https://www.emerson.com/en-us/careers/diversity-and-inclusion.

 

Søg stillingen

Anzet A/S varetager denne rekrutteringsproces for Emerson. Hvis du er interesseret i at søge stillingen, skal du følge linket “Søg dette job” nedenfor. Vi gennemgår ansøgninger og holder samtaler løbende, så søg gerne hurtigst muligt. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Senior Consultant Lars Peter Jensen på tlf. 2121 0158.

 

Om Emerson

Emerson (NYSE: EMR), med hovedkontor i St. Louis, Missouri (USA), er en global teknologi- og ingeniørvirksomhed, der leverer innovative løsninger til kunder i industri-, kommercielle- og boligmarkeder. Vores forretning med automationsløsninger hjælper proces-, hybrid- og diskrete producenter med at maksimere produktionen, beskytte personalet og miljøet, mens de optimerer deres energi- og driftsomkostninger. Vores forretnings- og boligløsninger hjælper med at sikre menneskers komfort og sundhed, beskytte fødevarekvalitet og sikkerhed, fremme energieffektivitet og skabe bæredygtig infrastruktur. Besøg https://www.emerson.com for mere information

 

Om Emersons Marine Solutions-gruppe

Emersons Marine Solutions-gruppe er en forretningsenhed under forretningsplatformen Automation Solutions. Koncernen er markedsleder inden for forretningsområdet marine fluid transfer & treatment og tilbyder integrerede kontrol- og overvågningssystemer, ventilfjernstyringssystemer, lastovervågningssystemer og brændstofovervågningssystemer til alle typer skibe og offshoreenheder. Hovedkvarteret er placeret i Næstved, Danmark, hvor du også finder produktionsfaciliteter. Vi har også produktionsfaciliteter i Ry, Danmark (softwarehus), Sverige, Sydkorea og Kina. Desuden er vi repræsenteret af salgs- og/eller servicesteder i marine strategiske lande som Sverige, Grækenland, UAE, Singapore, Holland, Tyrkiet og USA. Marine Solutions koncernen har 530 ansatte på verdensplan, hvoraf ca. 170 er i Danmark. Besøg https://www.emerson.com/marine for mere information

 

Kategorier: Rekruttering
Typer: Fuldtid
Lokationer: Næstved
Stillingstype: Afsluttet

Ansøg dette job

Denne stilling er blevet besat med hjælp fra Anzet A/S. Se flere lignende stillinger her

Ansøg dette job

Denne stilling er blevet besat med hjælp fra Anzet A/S. Se flere lignende stillinger her

Del denne stilling

Facebook
Twitter
LinkedIn

Skulle du gå hen og blive syg, er det meget vigtigt at du:

 1. Ringer til os hver dag på telefon 7370 7083. Du skal ringe til os en time før du skal møde ind på daghold, er det aften-/nathold, så ring om formiddagen senest kl. 12:00, så vi kan nå at finde en evt. afløser for dig. Bliver telefonen ikke besvaret, så læg en besked.

 2. Senest kl. 13:00 på din første sygedag fremsender tro og love-erklæring til os. Klik her

 3. Giver os besked senest kl. 14:00 om du er klar til at møde på job igen den efterfølgende dag