Anzet A/S søger Operatører til rullende skiftehold i Frederikssund

Om os

Hos Topsoe bidrager vi til den grønne omstilling ved at levere teknologi, katalysatorer og services til mange forskellige sektorer. Det er en rejse, vi begyndte på i 1940, da vores grundlægger Dr. Haldor Topsøe skabte en virksomhed, der satte spørgsmålstegn ved mulighedernes grænser og inspirerede andre til at tænke udover det konventionelle og længere end til i morgen. I dag er vi et fællesskab af over 2.000 problemløsere, der arbejder sammen om at finde svarene på verdens største udfordringer. Så uanset om din ekspertise er inden for teknik, drift eller bredere forretningsroller, er vi alle forenet af et ønske om at løse udfordringer. Vi har hovedkontor i Danmark og har kontorer og aktiviteter globalt. Få mere at vide på topsoe.com

 

Vil du have et godt og stabilt job, hvor du arbejder med forskellige maskiner og overvåger processer i vores produktion?

”Vi er et rigtig godt team med kolleger fra mange forskellige lande, men fælles for os er, at vi holder en produktion kørende med et unikt produkt,” fortæller produktionskoordinator Thomas Søager.

 

Katalysatorerne hjælper virksomheder rundt omkring i verden med bl.a. at sænke miljøbelastninger. Når en kemisk proces sker over en katalysator, sker processen meget hurtigere, og der bruges væsentligt mindre energi.

 

Som operatør deltager du i produktionen ved at:

  • omstille maskiner og udføre mindre vedligehold samt overvåge produktionsprocesserne
  • udskifte udstyr
  • sikre et sundt og sikkert arbejdsmiljø
  • bidrage aktivt til løbende forbedringer af produktionen og arbejdsmiljøet

Produktion kører hele døgnet med rullende skiftehold. Du bliver tilknyttet et hold, der består af en teamleder, holdassistenter og 5-10 driftsoperatører. Du skal være indstillet på at arbejde både dag, aften og nat.

”Vi producerer et meget vigtigt produkt, men vi skal nok lære dig godt og sikkert op, og der er arbejdsbeskrivelser, som gør det nemt for dig.”– Thomas

 

Dine nye arbejdstider
Vi arbejder 35 timer om ugen med primært 8-timers vagter på hverdage og 12 timers vagter i weekender.

”Det passer perfekt for mig med rullende skiftehold. Jeg skulle lige vænne mig til det, men nu er det superfedt at arbejde meget i en periode og så have 4 eller 5 dage fri,” fortæller operatør Seyit

 

Masser af god og dårlig humor og kolleger fra forskellige lande

”Vi har det rigtig godt med hinanden. Vi er meget forskellige og fra vidt forskellige kulturer, men fælles for os er, at vi samarbejder og har det sjovt. Og så er det fedt med gratis fitnessordning og god kantineordning, der er åben døgnet rundt.” – Thomas

I løbet af året er der mulighed for at deltage i mange forskellige sociale arrangementer såsom fiske- og jagtklubber, go-kart og meget andet.

 

Vi kan helt sikkert bruge dig

Det er selvfølgelig en fordel, hvis du har erfaring fra et lignende job som industrioperatør, procesoperatør eller tilsvarende, men vi hører også meget gerne fra dig, hvis du kan se dig selv i et praktisk job, og du har en god fysik, da du står op og går meget af arbejdstiden.

  • det er en klar fordel, at du er bekendt med skiftehold, så du ved, hvad det indebærer, og du har baglandet i orden, så du kan arbejde uden for normale arbejdstider
  • det er en fordel, hvis du har truckcertifikat
  • det er vigtigt, at du forstår dansk i både tale og skrift af kvalitets- og sikkerheds­mæs­sige årsager

 

Er du interesseret?

Anzet A/S varetager denne rekrutteringsproces. Hvis du er interesseret i at søge stillingen, så følg linket ”Ansøg her” nedenfor.

Vi gennemgår ansøgninger og afholder samtaler løbende, så søg gerne hurtigst muligt.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Anzet A/S på tlf. 26 46 76 00

 Vi glæder os til at høre fra dig. 

Kategorier: Rekruttering
Typer: Fuldtid
Lokationer: Frederikssund
Stillingstype: BlueCollar Fast

Ansøg dette job

Ansøg dette job

Del denne stilling

Facebook
Twitter
LinkedIn

Skulle du gå hen og blive syg, er det meget vigtigt at du:

  1. Ringer til os hver dag på telefon 7370 7083. Du skal ringe til os en time før du skal møde ind på daghold, er det aften-/nathold, så ring om formiddagen senest kl. 12:00, så vi kan nå at finde en evt. afløser for dig. Bliver telefonen ikke besvaret, så læg en besked.

  2. Senest kl. 13:00 på din første sygedag fremsender tro og love-erklæring til os. Klik her

  3. Giver os besked senest kl. 14:00 om du er klar til at møde på job igen den efterfølgende dag