Anzet A/S søger Produktionschef til Ringsted Spærfabrik A/S

Denne stilling er blevet besat.

Du skal planlægge produktionen, indkøbe træ, indgå aftaler med leverandører, og du får ansvar for, at spær og spærtræ bliver færdigproduceret til udlevering og forsendelse til kunderne. Men du kan ikke gøre det alene, så du skal formå at motivere de godt 30 medarbejdere i produktionen.

 

Ringsted Spærfabrik A/S startede oprindeligt som en tømrervirksomhed for mere end 100 år siden, men har siden 1973 produceret træspær på ordrer til alle slags byggerier. Fra de små konstruktioner, i form af carporte og enfamiliehuse, til de noget større projekter på nye som ældre boligejendomme samt til visse typer af erhvervsbyggeri, stalde til landbruget og midlertidig understøtning af betonkonstruktioner.

Virksomheden har altid ligget i Balstrup, i Ringsteds sydøstlige udkant og ejes i dag af ingeniør Svend Tue Christensen, som også er firmaets direktør og oldebarn til virksomhedens stifter.

Virksomheden bygger således på fire generationers erfaringer og kendskab til træ, dets holdbarhed og muligheder. Denne know-how, kombineret med moderne software og en opdateret viden om byggetekniske krav, er grundlaget for den kvalitet Ringsted Spærfabrik A/S leverer. En kvalitet, som sikres og opretholdes via certificering, og som du i stillingen som produktionsleder dagligt vil arbejde for at sikre.

Der er, som nævnt, ca. 30 medarbejdere beskæftiget i produktionen inkl. en smed, der sørger for, at maskinerne fungerer. Herudover er der to chauffører, hvoraf den ene er funktionær-ansat og fungerer som kørselsleder. Ud over dig som produktionschef, er der otte funktionærer på kontoret, hvoraf de fem er fuldt beskæftiget med at projektere spær. Hertil kommer en produktionsplanlægger, en salgskonsulent der også kan projektere, samt en økonomichef.

 

 

Din arbejdsdag:

Sammen med produktionsplanlæggeren tilrettelægger du produktionen og bemander arbejdsfunktionerne.

Du laver stikprøvekontrol på færdigproducerede spær, kontrollerer det træ, vi modtager, lagerstyrer og genbestiller råvarer til produktionen. Du gennemgår medarbejdernes ind- og udstemplinger i tidsregistreringsystemet SmartTID og godkender dem før bogføring.

 

Opgaver:

 • Lede og motivere medarbejderne i produktionen
 • Koordinere leverancer med kørselslederen, så lovede leveringsterminer til vores kunder bliver overholdt.
 • Indhentning af tilbud og indgåelse af kontrakter på indkøb af spærtræ og tandplader.
 • Ansvaret for arbejdsmiljøet/APV i produktionsafdelingen i samarbejde med de medarbejdervalgte arbejdsmiljørepræsentanter.
 • Koordinere oplæring af (nye) medarbejdere til nye funktionsområder.

 

Som produktionschef i en familieejet produktionsvirksomhed, er du en del af den daglige ledelse i en virksomhed med korte beslutningsveje, og du refererer til den administrerende direktør. Vi har et godt arbejdsmiljø, konkurrencedygtige løn- og ansættelsesvilkår samt 5 feriefridage.

 

Om dig:

 • Du har en uddannelse som tømrer, snedker, produktionsteknolog eller anden relevant træindustriel uddannelse og derigennem måske også kendskab til træs styrkeegenskaber.
 • Måske har du en arbejdsmiljøuddannelse for koordinatorer
 • Du har erfaring med produktionsstyring- og planlægning.
 • Du har erfaring med personaleledelse.
 • Og vigtigst af alt, så er du en motiverende leder og en god supervisor.

 

Søg stillingen:

Anzet A/S varetager denne rekrutteringsproces for Ringsted Spærfabrik A/S. Hvis du er interesseret i at søge stillingen, skal du følge linket “Søg dette job” nedenfor. Vi gennemgår ansøgninger og holder samtaler løbende, så søg gerne hurtigst muligt. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Rekrutteringschef Henrik Jerichau på tlf. 21 12 3000 eller mail hj@anzet.dk

Kategorier: Rekruttering
Typer: Fuldtid
Lokationer: Ringsted
Stillingstype: Afsluttet

Ansøg dette job

Denne stilling er blevet besat med hjælp fra Anzet A/S. Se flere lignende stillinger her

Ansøg dette job

Denne stilling er blevet besat med hjælp fra Anzet A/S. Se flere lignende stillinger her

Del denne stilling

Facebook
Twitter
LinkedIn

Skulle du gå hen og blive syg, er det meget vigtigt at du:

 1. Ringer til os hver dag på telefon 7370 7083. Du skal ringe til os en time før du skal møde ind på daghold, er det aften-/nathold, så ring om formiddagen senest kl. 12:00, så vi kan nå at finde en evt. afløser for dig. Bliver telefonen ikke besvaret, så læg en besked.

 2. Senest kl. 13:00 på din første sygedag fremsender tro og love-erklæring til os. Klik her

 3. Giver os besked senest kl. 14:00 om du er klar til at møde på job igen den efterfølgende dag