Anzet A/S søger Projektleder til ATKI A/S

Denne stilling er blevet besat.

Har du god erfaring med projektledelse, og vil du være en del af en spændende virksomhed i vækst? Så er det dig, vi søger til ATKI.

 

ATKI vækster og er i en positiv udvikling. Vi har i mere end 18 år arbejdet med trafikregistrering og leverer bl.a. intelligente parkeringsløsninger, LED tavler, signalanlæg og udstyr til kunderegistrering. ATKI løser opgaver for Vejdirektoratet, landets kommuner, institutioner og private virksomheder. Vi er godt 35 medarbejdere, med kontor og lager i Næstved. Vi søger nu en projektleder, der har erfaring med projektledelse til en nyoprettet stilling i Jylland.

Du vil få ansvaret for vores projekter i det jyske, som du med professionalisme og sikkerhed, selvstændigt skal lede inden for de aftalte rammer med projektsælger, kunder og leverandører.

Du vil referere til vores afdelingsleder for montører og serviceteknikere, og få et tæt samarbejde med hele teamet men i særdeleshed med vores projektsælgere. Det forventes at du kan disponere over din egen tid, er god til at træffe beslutninger, også i en til tider hektisk hverdag. Hele holdet står dog altid klar til at hjælpe.

 

 

Dine opgaver vil bl.a. omfatte:  

 • Udførelse og ledelse af projekter i henhold til projektomkostninger, leveringstid og kontraktomfang
 • Deltagelse i tilbudsskrivning inden for dit fagområde
 • Indkøb af materiel og ydelser til projekter indenfor ITS-området
 • Kommunikere fremskridt efter behov til kunderne og med jævne mellemrum til den interne ledelse samt opretholde en komplet registrering af projekthistorikken
 • Holde fokus på kundetilfredshed samt evt. mersalg på dine projekter
 • Der vil i perioder være opgaver på tværs af landet, hvortil du skal påregne overnatning.

 

Kvalifikationer

Vi forestiller os, at du har erfaring med projektledelse og gerne inden for ITS-området, el eller vejbelysning. Du har muligvis en baggrund som elektriker, elektronikmekaniker eller lignende.

 • Du har kendskab til AB92/AB18 og er fortrolig med entreprisekontrakter.
 • Du har erfaring med kunde- og interessentrelationer samt besidder et højt drive, hvor du kan håndtere flere store som små projekter samtidig.
 • Det vil være en fordel, hvis du har Vej-EU trin 1 og 2, og en fordel hvis du har kendskab til Auto Cad eller Microstation.
 • Du skal kunne arbejde selvstændigt, være selvkørende og ikke mindst selvmotiverende langt hen ad vejen.

Dertil forventer vi, at du tager ansvar for projektstyring, økonomi og kundetilfredshed samtidig med at du har fokus på omkostninger og tidsforbrug. Du skal have et godt overblik med fokus på detaljer og kunne have mange bolde i luften samtidig. Du skal kunne kommunikere på alle niveauer og kunne skabe langvarige relationer. Vi forventer, at du er flydende på dansk og fortrolig med engelsk. Det er en fordel, hvis du kan forstå og tale tysk.

 

Vi tilbyder

En spændende og udfordrende stilling i en attraktiv virksomhed i rivende udvikling. En masse frihed under ansvar og mulighed for at præge din egen hverdag. Vores arbejdsprocesser og rutiner er dynamiske, og vi har derfor korte vej fra beslutning til handling.

Du vil få en masse faglig og personlig udvikling, god onboarding ligesom du vil indgå i en virksomhed der lægger stor vægt på godt samarbejde og høj trivsel. Løn efter kvalifikationer. Pension og hjemmekontor/kontormiljø og bil til rådighed efter prøveperioden.

 

Ansøg nu!

Anzet A/S varetager denne rekrutteringsproces for ATKI A/S. Hvis du er interesseret i at søge stillingen, skal du følge linket “Søg dette job” nedenfor. Vi gennemgår ansøgninger og holder samtaler løbende, så ansøg gerne hurtigst muligt. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Rekruteringskonsulent Jakob Tvedebrink på telefon 5060 1637.

Kategorier: Rekruttering
Typer: Fuldtid
Stillingstype: Afsluttet

Ansøg dette job

Denne stilling er blevet besat med hjælp fra Anzet A/S. Se flere lignende stillinger her

Ansøg dette job

Denne stilling er blevet besat med hjælp fra Anzet A/S. Se flere lignende stillinger her

Del denne stilling

Facebook
Twitter
LinkedIn

Skulle du gå hen og blive syg, er det meget vigtigt at du:

 1. Ringer til os hver dag på telefon 7370 7083. Du skal ringe til os en time før du skal møde ind på daghold, er det aften-/nathold, så ring om formiddagen senest kl. 12:00, så vi kan nå at finde en evt. afløser for dig. Bliver telefonen ikke besvaret, så læg en besked.

 2. Senest kl. 13:00 på din første sygedag fremsender tro og love-erklæring til os. Klik her

 3. Giver os besked senest kl. 14:00 om du er klar til at møde på job igen den efterfølgende dag