Anzet A/S søger Projektleder til Julius Nielsen & Søn

Brænder du for det gode håndværk? Og kan du styre processen fra start til slut på både små og store byggeprojekter? Så er det dig, vi leder efter som Projektleder til Julius Nielsen & Søn.

 

Julius Nielsen er Danmarks ældste tømrerfirma, og det forpligter, når der gennemføres hovedentrepriser, storentrepriser og fagentrepriser.​ Julius Nielsen er specialister indenfor restaurering og renovering og har været det i mere end 140 år.

Som projektleder bliver din opgave at varetage den overordnede ledelse af projekter samt sikre at tid, økonomi og kvalitet overholdes. Du vil være på forskellige projekter, men det forventes også, at du finder en balance mellem byggepladser og synlighed på kontoret for at sikre koordinering og vidensdeling med dine øvrige kollegaer.

 

 

Om dig

Du kommer fra mange flere års dokumenteret erfaring med projektledelse fra start til slut. Du har muligvis formandserfaring som tømrer og har siddet de seneste år i en lederstilling. En videregående uddannelse som bygningskonstruktør eller bygningsingeniør er en fordel, men ikke et krav. Det vigtigste er, at du har de personlige lederegenskaber, der driver processen, og at du kan nå fastsatte mål herigennem. Du er derudover kendetegnet ved dit gode købmandskab og din hands on tilgang til dine opgaver.

 

Dine arbejdsopgaver

 • Daglig ledelse og styring af projekter, herunder entreprisestyring, koordinering af fremdrift samt sikre aflevering af høj kvalitet.
 • Sparring med kollegaer med henblik på at finde de optimale løsninger, som sikrer, at projektet overholder opsatte målsætninger, såsom økonomi, tid og kvalitet.
 • Sikre overholdelse af myndighedskrav og arbejdsmiljøregler.
 • Styre leverancer og entrepriser fra indkøb til færdigt projekt, herunder sikre, at arbejdet udføres og dokumenteres som foreskrevet.
 • Styring af tid og kvalitet på byggesagen i tæt dialog med det øvrige projektteam, egenproduktion og underentreprenører.
 • Styring og opfølgning af økonomi samt månedlige økonomirapportering.
 • Koordinering og opdatering med dine øvrige kollegaer på hovedkontoret.

 

Hvad tilbyder Julius Nielsen & Søn?

Ved at blive del af Julius Nielsen & Søn bliver du en del af en veletableret virksomhed, der står med en fyldt ordrebog frem til 2024 og en stærk økonomi. Julius Nielsen & Søn sætter en stor ære i ordentlighed og gode værdier, og det skinner igennem hele virksomheden – fra den daglige medarbejderpleje til den nøjsomme restaurering af historiske bygninger.

 

Virksomheden arbejder med tre områder inden for CSR:

 • Arbejdsforhold: Ferie, afskedigelse, arbejdstid og hviletid m.v. er en del af arbejdsvilkår. Det handler også om at beskytte medarbejderne i forbindelse med arbejdsskade, barsel, handicap og alderdom. Julius Nielsen overholder overenskomster og lovgivning, men yder gerne en ekstra indsats. Hos Julius Nielsen & Søn har vi derfor en seniorpolitik, der tager hensyn til den enkelte medarbejders forhold og tarv.
 • Miljø: Julius Nielsen & Søn har fokus på, at forebygge og håndtere forurening og affald rigtigt, finde og fjerne problematiske kemikalier og stoffer og lave forebyggelses- og beredskabsprogrammer for miljøuheld med kemikalier.
 • God forretningsskik: Etisk adfærd i relation til Julius Nielsen & Søns omgivelser er det, som god forretningsskik handler om. God forretningsskik dækker både måden, vi driver virksomhed på og de virksomheder, som vi samarbejder med.

 

Du vil få mulighed for at arbejde med en bred palet af spændende og afvekslende projekter.

Interesseret?

Anzet A/S varetager denne rekrutteringsproces for Julius Nielsen & Søn. Hvis du er interesseret i at søge stillingen, skal du følge linket “Søg dette job” nedenfor. Vi gennemgår ansøgninger og holder samtaler løbende, så ansøg gerne hurtigst muligt. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Lars Peter Jensen Senior Consultant på tlf. 21 21 01 58.

Kategorier: Rekruttering
Typer: Fuldtid
Lokationer: Rødovre
Stillingstype: Fast

Ansøg dette job

Ansøg dette job

Del denne stilling

Facebook
Twitter
LinkedIn

Skulle du gå hen og blive syg, er det meget vigtigt at du:

 1. Ringer til os hver dag på telefon 7370 7083. Du skal ringe til os en time før du skal møde ind på daghold, er det aften-/nathold, så ring om formiddagen senest kl. 12:00, så vi kan nå at finde en evt. afløser for dig. Bliver telefonen ikke besvaret, så læg en besked.

 2. Senest kl. 13:00 på din første sygedag fremsender tro og love-erklæring til os. Klik her

 3. Giver os besked senest kl. 14:00 om du er klar til at møde på job igen den efterfølgende dag