Anzet A/S søger Projektleder til Syntegon

Denne stilling er blevet besat.

Vi er klar til at prøve noget nyt. Er du det?

Hos Syntegon Technology er vi allerede i gang med at udvikle bæredygtige helhedsløsninger til medicinal- og fødevareindustrien. Som en uafhængig virksomhed, der udsprang af Bosch-koncernen, arbejder 6100 erfarne medarbejdere i over 15 lande på yderligere at udvide vores førende position som leverandør af proces- og emballeringsteknologi. Brug din passion og dit engagement til at bidrage til en bedre livskvalitet rundt om i verden og til aktivt at forme vores fremtid. Syntegon Technology A/S beliggende i Sandved har specialiseret sig i design og fremstilling af high end maskiner til medicinalindustrien. Vores specialmaskiner består af både enkeltmaskiner og komplette linjer i henhold til markedets krav til den globale aktør i medicinalindustrien. Med vores højt motiverede medarbejdere realiserer vi innovative, standardiserede eller tilpassede løsninger til MedTech-enheder med højt kundefokus.

 

Jobbeskrivelse

Som projektleder er du sammen med dit team ansvarlig for udførelsen af kundeprojekter. Dette omfatter styring af omkostninger, tid, kvalitet og omfang i projekter samt kommunikation med internationale kunder, leverandører og andre Syntegon-websteder.

 

Dine opgaver omfatter bl.a.

 • Udførelse af projekter i henhold til projektomkostninger, leveringstid og kontraktomfang.
 • Planlægge og lede projektmøder (herunder QG’er); tildele ansvar til teammedlemmer efter behov. Motivere og udfordre teammedlemmer for at sikre, at deadlines overholdes.
 • Kommuniker fremskridt efter behov til kunderne og med jævne mellemrum til den interne ledelse samt oprethold en komplet registrering af projekthistorikken.
 • Håndtere kundeændringsanmodninger med hensyn til eventuelle ændringer i designkoncept, projektomfang mv. og den dermed forbundne omkostnings- og tidspåvirkning.
 • Tæt og proaktivt samarbejde med alle projektrelaterede afdelinger samt kunder og leverandører.
 • Rejs efter behov til kundens websted eller samarbejdende leverandørs placeringer (op til 20 % af tiden).
 • Ansvarlig for kundebesøg og maskinaccept til forsendelse fra Syntegon-fabrikken (FAT).

 

Kvalifikationer

 • En bachelorgrad i Business Management, Manufacturing Technology eller en ingeniørgrad foretrækkes.
 • Formel projektledelsesuddannelse eller certificering foretrækkes som PMP® eller IPMA® niveau C eller niveau D
 • Mindst 3 års erfaring som projektleder i medicinal-/emballagebranchen eller lignende virksomhed og/eller certificering inden for projektledelse
 • Stærke ejerskabs-, ansvarligheds- og specificitetskompetencer.
 • Fremragende interpersonelle og kommunikationsevner kombineret med evnen til med succes at håndtere kompleksitet i et multinationalt miljø.
 • Du behersker det engelske sprog skriftligt og mundtligt på et højt niveau. Ethvert andet hovedsprog er en præmie.

 

Interesseret?

Ansøg i link nedenfor

Anzet A/S varetager denne rekrutteringsproces for Syntegon. Hvis du er interesseret i at søge stillingen, skal du følge linket “Søg dette job” nedenfor. Vi gennemgår ansøgninger og holder samtaler løbende, så ansøg gerne hurtigst muligt. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte rekruteringskonsulent Jakob Tvedebrink på telefon 5060 1637.

Kategorier: Rekruttering
Typer: Fuldtid
Lokationer: Sandved
Stillingstype: Afsluttet

Ansøg dette job

Denne stilling er blevet besat med hjælp fra Anzet A/S. Se flere lignende stillinger her

Ansøg dette job

Denne stilling er blevet besat med hjælp fra Anzet A/S. Se flere lignende stillinger her

Del denne stilling

Facebook
Twitter
LinkedIn

Skulle du gå hen og blive syg, er det meget vigtigt at du:

 1. Ringer til os hver dag på telefon 7370 7083. Du skal ringe til os en time før du skal møde ind på daghold, er det aften-/nathold, så ring om formiddagen senest kl. 12:00, så vi kan nå at finde en evt. afløser for dig. Bliver telefonen ikke besvaret, så læg en besked.

 2. Senest kl. 13:00 på din første sygedag fremsender tro og love-erklæring til os. Klik her

 3. Giver os besked senest kl. 14:00 om du er klar til at møde på job igen den efterfølgende dag