Anzet A/S søger Projektsupporter til Strukton Rail A/S

Vi har travlt hos Strukton Rail og er derfor på udkig efter ny kollega til vores projektteam. Trives du i en varierende hverdag med en bred kontaktflade, hvor tingene går stærkt, og hvor du skal kunne træde ind og løse opgaver, hvor der er mest brug for dig? Så er det lige dig vi søger!

Om jobbet

Som projektsupporter, hos Strukton Rail, får du en vigtig supportfunktion i projekterne. Du kommer til at have den støttende rolle til projektlederne, ifm. diverse administrative opgaver, såsom journalisering af kvalitetsdokumentation, indhentning af diverse tilladelser fra myndigheder m.m.  Du bliver en del af en team-orienteret virksomhed med et fagligt niveau og med høj entreprenørånd. Vi er en arbejdsplads med højt til loftet, og vi lægger vægt på en åben og uformel omgangstone, da vi mener at det er med til at skabe arbejdsglæden.

 

Derudover vil dine arbejdsopgaver indeholde:

  • Støttefunktion ifm. aktiviteterne i opstartsfasen, udførelsen og afslutningen af projekter
  • Styring af kvalitetsdokumentation
  • Bidrage til udarbejdelse og opsætning af kontrolplaner
  • Hjælpe projektlederen med økonomistyring og øvrig administrativ support
  • Ad hoc opgaver

Du må påregne, i perioder, at sidde på projektadresser på Sjælland og i Jylland. Og du har også mulighed for at arbejde hjemmefra indimellem.

 

Om dig:

Du trives i en flad struktur, hvor der er plads til stor selvstændighed og tværfagligt samarbejde. Du arbejder struktureret, kvalitetsbevidst og formår at agere i en til tider travl og omskiftelig hverdag. Du er proaktiv/initiativrig og en god supporter, der forstår vigtigheden af at have indsigt i projekterne.

Du har kendskab til projektarbejde og trives med det tætte samarbejde tværfagligt på projekterne.

Du besidder gode IT-kundskaber. Du har god erfaring med MS Excel og Word, og har du erfaring med Navision, er dette en fordel.

Du behersker dansk og engelsk i både skrift og tale.

 

Vi tilbyder:

Et spændende job, hvor der vil være rig mulighed for faglig sparring og fortsat udvikling. Vi værner om det gode arbejdsmiljø, og tilbyder gode og velordnede arbejdsforhold.

God løn efter kvalifikationer og sundhedsordning.

Strukton Rail A/S er en af Europas førende jernbaneentreprenør med ca. 4.000 ansatte, hvoraf vi i Danmark er 120 ansatte med specialviden inden for projektstyring, logistik, spor, svejsning, signalsystemer, sikring og kørestrøm. Vi bidrager til en bæredygtig fremtid ved at fremme jernbanetransporten, og vores primære mål er at gøre jernbanens infrastruktur attraktiv, sikker og pålidelig.  Med vores dygtige medarbejdere, opbygger og vedligeholder vi jernbanen med det mål at skabe en sikker, attraktiv og punktlig sportrafik.

 

Tag det første skridt! Ansøg nu!

Anzet A/S varetager denne rekrutteringsproces. Hvis du er interesseret i at søge stillingen, så følg linket ” Søg dette job” nedenfor.

Vi gennemgår ansøgninger og afholder samtaler løbende, så søg gerne hurtigst muligt.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte senior consultant Carina Due Overbye på tlf. +45 5060 1672 eller co@anzet.dk

Kategorier: Rekruttering
Typer: Fuldtid
Lokationer: køge
Stillingstype: Fast

Ansøg dette job

Ansøg dette job

Del denne stilling

Facebook
Twitter
LinkedIn

Skulle du gå hen og blive syg, er det meget vigtigt at du:

  1. Ringer til os hver dag på telefon 7370 7083. Du skal ringe til os en time før du skal møde ind på daghold, er det aften-/nathold, så ring om formiddagen senest kl. 12:00, så vi kan nå at finde en evt. afløser for dig. Bliver telefonen ikke besvaret, så læg en besked.

  2. Senest kl. 13:00 på din første sygedag fremsender tro og love-erklæring til os. Klik her

  3. Giver os besked senest kl. 14:00 om du er klar til at møde på job igen den efterfølgende dag