Anzet A/S søger Quality Assurance Coordinator til DBI Plastics A/S i Stenlille

Denne stilling er blevet besat.

Er du en erfaren kvalitetsprofil, og vil du gerne arbejde i en international produktionsvirksomhed? Har du en høj grad af integritet og pålidelighed, og vil du være med på DBI Plastics’ rejse for at styrke og opretholde kvalitet i en krævende branche?

 

Rollen

DBI arbejder med rigtig mange forbedringsprojekter, og du kommer til at få en væsentlig rolle – lige fra idéfasen til praktisk udførelse af disse initiativer. Derfor bliver en af dine vigtige opgaver at løse reklamationer i samarbejde med kunder og dine nye kolleger i produktion, salg og udvikling. En del af det forebyggende arbejde finder sted i udviklings- og salgsfasen, hvor DBI forholder sig til kundespecifikke krav og sikrer sig, at de kan holde det de lover kunderne. Selvom de har travlt, sætter de en ære i at gøre tingene rigtigt – første gang; og ikke gentage fejl.
DBI er ved at opdatere deres ledelsessystem, så det bliver ægte procesorienteret og ikke mindst brugervenligt. Du kommer naturligt til at være med til at udvikle ledelsessystemet og sikre at processer og instruktioner implementeres korrekt, og ikke mindst at det opretholdes og efterleves hver gang.  Hvis du er nysgerrig og har ambitioner, er der i denne rolle gode muligheder for at vokse med stillingen.

 

Fokusområder:

 • Drive og udføre årsagsanalyser af afvigende produkter, herunder implementering af korrigerende handlinger
 • Foretage de nødvendige justeringer med det mål at øge kvaliteten og reducere fejlomkostninger
 • Sikre kontinuerlige forbedringer inden for DBI’s eksisterende kvalitetsopsætning og sikre den bedste praksis i afdelingerne
 • Undervise i anvendelse af de korrekte processer og sikre forankringen af forbedrede kvalitetsprocesser
 • Beskrivelse af processer og instruktioner
 • Udarbejde teknisk dokumentationsarbejde
 • Dialog med internationale kunder og leverandører

Du får et tæt samarbejde med din leder, Global Head of Quality, omkring ovenstående opgaver.  Du får en leder, som også har travlt, men som interesserer sig meget for, at du både trives med dine opgaver og trives socialt.

I Polen har DBI også en fabrik, og her har de etableret en kvalitetsafdeling, som du kommer til at videndele og arbejde tæt sammen med. Fagligheden hos dine kolleger er høj, så der er rig mulighed for at lære nyt. Du bliver mødt af gode forhold og sunde værdier og ikke mindst skønne kolleger, der glæder sig til at byde dig velkommen snarest muligt.

 

Kvalifikationer og egenskaber

Hos DBI er ledelsessystemet certificeret efter IATF16949 og derfor skræddersyet til bilbranchen. Så hvis du har kendskab til kvalitetsværktøjer som 8D, MSA, FMEA og SPC er det en fordel. Kendskab til VDA, ISO9001 eller ISO13485 er klart en fordel.

Du har 4-5 års erfaring fra en lignende stilling med anvendelse af kvalitetsledelsessystemer, og du har måske erfaring fra en tungt reguleret Medicinal- eller Automotive branche. Har du kendskab til sprøjtestøbning og plastic/polymerer, er det fantastisk, dog ikke et krav.

Derudover har du erfaring med at udarbejde dokumentation, beskrive procedurer og retningslinjer samt undervise i anvendelsen af korrekte processer.

DBI har kolleger i en del lande – udover Polen – og kunder i endnu flere, og dine kontakter er også udenlandske kunder. Koncernsproget er engelsk, og tværfagligt i huset tales og skrives der både engelsk og dansk. Processerne er beskrevet på dansk og engelsk, derfor skal du også være rutineret i både det skriftlige dansk og engelsk.

DU udstråler professionalisme, beslutningsdygtighed, fleksibilitet og humor.

 • Du udviser en systematisk og analytisk tilgang til problemløsning
 • Du formår at anvende en datadrevet tilgang til at evaluere og analysere
 • Du har tillid til egne evner, er robust og vedholdende
 • Du er er analytisk og praktisk og du leverer kompromisløs kvalitet
 • Du er selvkørende og får ting til at ske, og du har en udadvendt personlighed med et positivt mindset
 • Du formår at formidle et budskab, og du ved, hvordan du påvirker kollegaerne til at møde kvalitets- og dokumentationskrav
 • Du vægter det gode samarbejde og formår at få dine kolleger til at løfte i flok.

 

Om DBI Plastics:

DBI er en familieejet virksomhed grundlagt i 1937. DBI udvikler og producerer midlertidige beskyttelsesforanstaltninger inden for 3 strategiske forretningsområder, Bil-, Maskin- og Byggeindustrien. Virksomheden beskæftiger ca. 200 medarbejdere, hvoraf ca. 1/3 er i Danmark. Hovedkontoret er placeret i Stenlille, Danmark og har etableret regionale kontorer og lagre i Polen, USA og Kina. DBI Plastics A/S er IATF 16949, ISO9001 og ISO14001-certificeret. DBI-DUT ® og DBI ® er registrerede varemærker for DBI Plastics A/S. DBI har på det seneste udviklet nye produkter produceret af bioplast DBIBio™ og genanvender bioplast baseret på DBI Loop™ retursystemet. DBI har ca. 2000 kunder, som skal serviceres og håndteres professionelt. Kundetilfredshed betyder meget for DBI, og det er vigtigt, at alle bliver hjulpet til den bedst mulige kundeoplevelse – hver gang.

 

Interesseret?

Tag det første skridt! Ansøg nu!

 

Anzet A/S varetager denne rekrutteringsproces. Hvis du er interesseret i at søge stillingen, skal du følge linket “Søg dette job” nedenfor.

 

Vi gennemgår ansøgninger og holder samtaler løbende, så ansøg gerne hurtigst muligt.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte senior konsulent Carina Due Overbye tlf. 5060 1672 eller co@anzet.dk

Kategorier: Rekruttering
Typer: Fuldtid
Lokationer: Stenlille
Stillingstype: Afsluttet

Ansøg dette job

Denne stilling er blevet besat med hjælp fra Anzet A/S. Se flere lignende stillinger her

Ansøg dette job

Denne stilling er blevet besat med hjælp fra Anzet A/S. Se flere lignende stillinger her

Del denne stilling

Facebook
Twitter
LinkedIn

Skulle du gå hen og blive syg, er det meget vigtigt at du:

 1. Ringer til os hver dag på telefon 7370 7083. Du skal ringe til os en time før du skal møde ind på daghold, er det aften-/nathold, så ring om formiddagen senest kl. 12:00, så vi kan nå at finde en evt. afløser for dig. Bliver telefonen ikke besvaret, så læg en besked.

 2. Senest kl. 13:00 på din første sygedag fremsender tro og love-erklæring til os. Klik her

 3. Giver os besked senest kl. 14:00 om du er klar til at møde på job igen den efterfølgende dag