Anzet A/S søger Salgsassistent til Mr Næstved Storcenter

Denne stilling er blevet besat.

Vil du være en del af et energisk team og sammen skabe den bedste oplevelse for vores kunder? Ansættelsen er et længerevarende vikariat på 30 timer ugentligt med stor mulighed for fastansættelse.

 

Mr i Næstved Storcenter er en stor lys 200m2 butik med en indbydende og afslappet atmosfære. Vi har et stort udvalg af de kendte mærker, hvor der ugentligt kommer nyheder frem på hylderne. Tøjet er fra de mest kendte og populære mærker, og du kan altid finde en skøn blanding af tidsløse klassikere og den nyeste mode. Dette gør, at det altid er inspirerende at komme på besøg.

Det er Jesper Abildgaard, der siden 2015 har stået i spidsen for Mr i Næstved storcenter samt Mr i Næstved by, og for ham har det personlige møde og den gode oplevelse fra begyndelsen været i centrum. Du bliver en del af et energisk team på 6 mand, der arbejder sammen om at skabe en god oplevelse for kunden. Kan du sælge mærkevarer med hjertet og har en relations skabende personlighed – så er det dig vi mangler.

 

Din profil

Som salgsassistent er din primære opgave at give vores kunder den bedste oplevelse, når de besøger vores butik. Du har erfaring fra modebranchen og gerne faglært. Som person går du til opgaverne med højt humør, gør dig umage og du bidrager til den gode team-ånd.

 • Du er udadvendt, energisk og servicemindet
 • Du er selvstændig og initiativrig
 • Du er stabil og fleksibel
 • Du har ordenssans og flair for at præsentere varerne, så butikken altid er indbydende og inspirerende

Møder alle i øjenhøjde

I Mr gør vi vores ypperste for at yde en god service og give vores kunder en professionel og personlig betjening. Vi arbejder hele tiden på at optimere vores salg og på, at butikken altid er præsentabel og inspirerende for vores kunder.

 

Vi tilbyder

 • God fast løn efter kvalifikationer, pension, sundhedsordning og ordnede arbejdsforhold
 • Medarbejdergoder
 • Mulighed for fastansættelse
 • Fleksible arbejdstider

Medarbejdernes velvære og godt kollegaskab er et stort omdrejningspunkt, og der afholdes flere årlige sociale arrangementer. Dine kollegaer er engagerede, fleksible og professionelle. Fagligheden er i top, tillid og respekt kan mærkes og humøret er højt.

Vil du være med på holdet?

 

Søg stillingen:

Anzet A/S varetager denne rekrutteringsproces for Mr. Hvis du er interesseret i at søge stillingen, skal du følge linket “Søg dette job”. Vi gennemgår ansøgninger og holder samtaler løbende, så søg gerne hurtigst muligt. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Recruiter Maria Philipsen på tlf. 30871388 eller via mail mp@anzet.dk

Kategorier: Rekruttering
Typer: Deltid
Lokationer: Næstved
Stillingstype: Afsluttet

Ansøg dette job

Denne stilling er blevet besat med hjælp fra Anzet A/S. Se flere lignende stillinger her

Ansøg dette job

Denne stilling er blevet besat med hjælp fra Anzet A/S. Se flere lignende stillinger her

Del denne stilling

Facebook
Twitter
LinkedIn

Skulle du gå hen og blive syg, er det meget vigtigt at du:

 1. Ringer til os hver dag på telefon 7370 7083. Du skal ringe til os en time før du skal møde ind på daghold, er det aften-/nathold, så ring om formiddagen senest kl. 12:00, så vi kan nå at finde en evt. afløser for dig. Bliver telefonen ikke besvaret, så læg en besked.

 2. Senest kl. 13:00 på din første sygedag fremsender tro og love-erklæring til os. Klik her

 3. Giver os besked senest kl. 14:00 om du er klar til at møde på job igen den efterfølgende dag