Anzet A/S søger Salgsrådgiver til Danmarks førende YAMAHA forhandler

Denne stilling er blevet besat.

Anzet A/S søger Salgsrådgiver til Danmarks førende YAMAHA forhandler

Brænder du for motorcykler? Og vil du skabe en anderledes og personlig oplevelse for dine kunder? Så er det dig vi leder efter til Yamaha Store Roskilde.

 

 

YSR er landets førende YAMAHA-forhandler, og der er fart på hver eneste dag. Forretningen udgøres af et ungt team, som består af både kvinder og mænd. Virksomheden er 14 år gammel og drives af indehaveren Jon Jørgensen.

 

I stillingen som Salgsrådgiver skal du kunne arbejde selvstændigt og have lyst til at tage ansvaret, for frihed under ansvar får du i denne stilling. Du kommer til at arbejde i Danmarks førende Yamaha butik med 10 fuldtidsansatte, hvor vi driver en salgsafdeling, detailbutik og værksted som hører sammen. Vi går højt op i sammenhold, det sociale, godt kollegaskab, ansvarlighed over for hinanden, kunder og leverandører og vi er blevet kåret som årets YAMAHA forhandler 2018, 2019, 2020 & 2021. Vi arbejder hver dag for et fælles højt niveau på tværs af hele virksomheden. Vores mål er hver dag at give kunderne mere med ud ad døren, end de forventede at få, da de kom ind. Du kommer til at referere til indehaver og salgschef Jon Jørgensen.

 

Det er en virksomhed med fuld fart på 6 måneder om året og knap så meget fart på i vintermånederne. Det er derfor nødvendigt, at du er indstillet på at give den fuld gas i foråret og sommerperioden og holde mere fri om vinteren.

 

Der vil være 2-3 søndagsvagter om måneden, der optjenes som afspadsering. Forretningen holder helt lukket i weekenderne i månederne november, december og januar. Salgserfaring er et krav og gerne indenfor MC, båd eller bilbranchen.

 

Ansvarsområde som salgsrådgiver:

 • Daglig drift af salgsafdelingen.
 • Åbne/lukke forretningen.
 • Betjening af kunder fysisk i salgsafdelingen, telefon, mail mv.
 • Salg nye YAMAHA produkter som består af:
  • Motorcykler
  • ATV
  • MX (motocross)
  • E-MTB (elektrisk mountainbike)
  • 0 – 25 HK marine påhængsmotorer
 • Salg af brugte motorcykler af alle mærker fra vores brugt afdeling.
 • Ind/udlevering af udlejningscykler koordinering heraf mv.
 • Oprette og vedligeholde annonceplatformen for vores salgsannoncer.
 • Vedligeholde, trimme og optimere showroom.
 • Indkøb af brugte maskiner.
 • Opsøgende salg.

 

Vi laver mange arrangementer og ture. Vi arrangerer fællestur med vores kunder hver søndag, vi arrangerer kørekurser herhjemme og meget mere. Vi holder stort ÅBENT hus hvert forår, du kan se video fra 2022 her: https://www.youtube.com/watch?v=c_pxXbSV79k .

 

Vi er også socialt ansvarligt engageret og støtter mange gode formål og indsamlinger. I 2020 og 2021 har vi doneret mere end 200.000 kr. til CoolUnite, som hjælper udsatte og sygdomsramte børn i Danmark, ved at give dem 300 kr. pr. solgte enhed. Vi holder juleauktion, hvor vi donerer alt, der samles ind til julegaver til fattige børn i Danmark og meget mere.

 

Vi har alle de nyeste YAMAHA motorcykler, som du kan testkøre og lære at kende på kryds og tværs. Vi deltager i salgskonkurrencer, som udløser ture til Spanien for at teste de nye modeller.

 

YSR tilbyder:

Job i en nytænkende virksomhed, hvis mission er at gøre en forskel for vores kunder. Du får resultatorienterede, engagerede og hjælpsomme kollegaer, der agerer professionelt og med fagligheden i top, og du kan forvente en arbejdsplads med højt humør, tillid, respekt og frihed under ansvar.

 

Et yderst interessant og afvekslende job, hvor du vil opleve selvstændighed, indflydelse og fleksibilitet. Du indgår i et tæt samarbejde med ledelsen og medarbejderne. Vi arbejder i et højt tempo med et godt fællesskab – ”vi løfter i flok” og gør hinanden gode. Du vil opleve en god og behagelig atmosfære med et godt arbejdsmiljø.

 

Arbejdstiden er fleksibel efter behov, men det er forventeligt at have ekstra tryk på ved forår og sommer, da vi er en sæsonvirksomhed.

 • Konkurrencedygtig løn
 • Pension og sundhedsforsikring igennem Skandia
 • Mindst 1 gang i kvartalet har vi et socialt arrangement, som man skiftes til at have ansvaret for.

 

Anzet A/S varetager denne rekrutteringsproces for Yamaha Store Roskilde. Hvis du er interesseret i at søge stillingen, skal du følge linket “Søg dette job” nedenfor. Vi gennemgår ansøgninger og holder samtaler løbende, så søg gerne hurtigst muligt. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte rekrutteringschef Henrik Jerichau på tlf. 21 12 3000

 

Kategorier: Rekruttering
Typer: Fuldtid
Lokationer: Roskilde
Stillingstype: Afsluttet

Ansøg dette job

Denne stilling er blevet besat med hjælp fra Anzet A/S. Se flere lignende stillinger her

Ansøg dette job

Denne stilling er blevet besat med hjælp fra Anzet A/S. Se flere lignende stillinger her

Del denne stilling

Facebook
Twitter
LinkedIn

Skulle du gå hen og blive syg, er det meget vigtigt at du:

 1. Ringer til os hver dag på telefon 7370 7083. Du skal ringe til os en time før du skal møde ind på daghold, er det aften-/nathold, så ring om formiddagen senest kl. 12:00, så vi kan nå at finde en evt. afløser for dig. Bliver telefonen ikke besvaret, så læg en besked.

 2. Senest kl. 13:00 på din første sygedag fremsender tro og love-erklæring til os. Klik her

 3. Giver os besked senest kl. 14:00 om du er klar til at møde på job igen den efterfølgende dag